Ailem, görüştüğüm çocuğu durumu iyi olmadığı için istemiyor. Bu sebepten ayrılmak istemiyorum, ne yapacağım?

Arkadaslar görüştüğüm biri var benden 5 yaş büyük, ortak arkadaş tanistirdi başta görüşmek istemesemde ailem görüş diye belirtince görüştüm, hayatımda bu kadar kimseden değer görmedim arkadaşlar hala görüşüyoruz çok kıymetli hissediyorum kendimi onun yanında, annem görüş dedikten sonra istemedi sonra çocuğu görünce sevdi istedi, dün ben görüştüğüm kişinin ailesiyle tanışmaya gittim kız kardeşim ile, çocuğun annesi bildiğiniz penye evde giyilen pijama ile karşıladı, ev kirli ama bir o kadar dusunceliler üzerimize titrediler, kız kardeşim aileyi görünce sevgilimi çok sevsede aile konusunda tereddütle kaldı ev müstakil, kirli ve eşyalar üst üsteydi. Bizim evde bir o kadar lüks biçimde olunca ailem bu durumu yadirgadi ve yine olumsuzlar , sen bu ailede yapamazsın diyorlar. ben sevgilimi böyle bir konu yüzünden yarı yolda bırakamam ama ailem kesinlikle olmaz diyor ne yapmam gerek🥺

Güncellemeler
+1 yıl
Erkek arkadaşıma da tüm bu can sıkıcı konuları yaşatmak agirima gidiyor
Ailem, görüştüğüm çocuğu durumu iyi olmadığı için istemiyor. Bu sebepten ayrılmak istemiyorum, ne yapacağım?