Aşk İlişkileri Sevgilinden para ister misin? Pikauv Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 43 Yapay Zekaya Sor Sevgiliden para istemekte sevdaya dahil mi? Görmedim sayıyorum.. Sevgilinden para ister misin? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı. Hayır istemem tabi ki de... ama sevgilim benden para isteyebilir. zor durumdaysa veririm tabi ki ya da belki bir ihtiyacı da olabilir 0 0 Yorumla
xesraa1 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl hangi konuda paraya ihtiyacım olduğuna bağlı eğer çok önemliyse bahsederim yardımcı olur ya da olmaz kendisi bilir 1 0 Yorumla
u _GerdekBasan_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Ne için ihtiyacım olduğuna bağlıYemek yemişizdir cüzdanımı düşürmüşümdür veya evde unutmuştur ödemesi için rica ederim 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. İstemem çok zor durumda kalırsam kardeşimden olması arkadaşlarımdan isterim hiç olmadı kredi kartına dalarım 0 0 Yorumla
Prenses3421 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Hayatta istemem istemedim hiç babam sağolsun 1 0 Yorumla
Olympe Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Sevgilimden istemem, ama kocamın her şeyi benimdir cüzdanı ve içindekiler dahil💳💸😂 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. Üzerimde yoksa o an isterim. Sonra bankadan çeker ya da hesabına atarım hemen. 0 0 Yorumla
Pandauzgunnnn Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Ben istiyorum ama sonrasında ona geri ödüyorum bir nevi faizsiz kredi gibi 0 0 Yorumla
GoogleAmcanız Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Valla iyi olabilir di 😂 faiz almamak şartı ile tabi 0 0 Yorumla
Umutyıldiz5858 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Lan niye istenmesin Her boku yapacağız para mı istemeyecegiz🤣😁 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Eğer bir ilişkiye maddi bir şeyi soruyorsa birileri arkanı dönüp uygun adım hızla uzaklaş oradan. 0 0 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl 500 milyar milyon dolar verecekse isterim, altı kesmez beni 0 0 Yorumla
Acid_Qeenn Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. Hayır istemem... 0 0 Yorumla
Emoşınnn Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Evlilik olsa tamam da daha tam olarak bir yola girilmemiş bir ilişki de parasal konular sorun yaratır. 1 0 Yorumla
Süslüsuskun Takip Et Xper 3 Yaş: 49 +1 yıl Eski sevgili isek isterim ihtiyacım varsa onuda borç görür tekrar veririm 1 0 Yorumla
zitronelila_son Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Para isteyebileceğim bir samimiyete ve güvene ulaştıysam neden olmasın. 0 0 Yorumla
Farukbey456 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl İstesem her türlü verir ama bi utangaçlık ve erkeklik gururu yapardım 0 0 Yorumla
Firu_Zen Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Büyük konuşmak istemiyorum ama istemem 0 0 Yorumla
serpil2255 Takip Et Xper 7 Yaş: 103 , eic 94% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı. Hayır tabiki istemem bu kadar basitleşmeyin 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hiç istemedim, istemem de 0 0 Yorumla
Cagkes Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 53% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Büyük konuşmak istemiyorum ama asla. 0 0 Yorumla
Umutsuzvaka0307 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hiçbir sevgilimden para istemedim. 0 0 Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Hayır istemem. Gururlu biriyim. Keyifli günler. 0 0 Yorumla
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl ne kadar bir paradan bahsediyorsun=? 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Hayır istemem. 0 0 Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Sevgilim ben istemeden vermeli 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 69% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. İlişkiler de para sorundur her açıdan!! 0 0 Yorumla
ButcherBlaviken Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% +1 yıl Ne o benden isteyebilir ne de ben ondan 👍 0 0 Yorumla
melissakübra Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı. İsterim 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Asla istemem. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,6b cevap paylaştı. Hayir olmadı 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. İstemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Hayır istemem tabi ki de... ama sevgilim benden para isteyebilir. zor durumdaysa veririm tabi ki ya da belki bir ihtiyacı da olabilir
hangi konuda paraya ihtiyacım olduğuna bağlı eğer çok önemliyse bahsederim yardımcı olur ya da olmaz kendisi bilir
Ne için ihtiyacım olduğuna bağlı
Yemek yemişizdir cüzdanımı düşürmüşümdür veya evde unutmuştur ödemesi için rica ederim
İstemem çok zor durumda kalırsam kardeşimden olması arkadaşlarımdan isterim hiç olmadı kredi kartına dalarım
Hayatta istemem istemedim hiç babam sağolsun
Sevgilimden istemem, ama kocamın her şeyi benimdir cüzdanı ve içindekiler dahil💳💸😂
Üzerimde yoksa o an isterim. Sonra bankadan çeker ya da hesabına atarım hemen.
Ben istiyorum ama sonrasında ona geri ödüyorum bir nevi faizsiz kredi gibi
Valla iyi olabilir di 😂 faiz almamak şartı ile tabi
Lan niye istenmesin
Her boku yapacağız para mı istemeyecegiz🤣😁
Eğer bir ilişkiye maddi bir şeyi soruyorsa birileri arkanı dönüp uygun adım hızla uzaklaş oradan.
500 milyar milyon dolar verecekse isterim, altı kesmez beni
Hayır istemem...
Evlilik olsa tamam da daha tam olarak bir yola girilmemiş bir ilişki de parasal konular sorun yaratır.
Eski sevgili isek isterim ihtiyacım varsa onuda borç görür tekrar veririm
Para isteyebileceğim bir samimiyete ve güvene ulaştıysam neden olmasın.
İstesem her türlü verir ama bi utangaçlık ve erkeklik gururu yapardım
Hayır istemem ben
Büyük konuşmak istemiyorum ama istemem
Hayır tabiki istemem bu kadar basitleşmeyin
Hiç istemedim, istemem de
Büyük konuşmak istemiyorum ama asla.
Hayır istemem.
İhtiyacım olursa isterim
Hiçbir sevgilimden para istemedim.
Hayır istemem. Gururlu biriyim. Keyifli günler.
ne kadar bir paradan bahsediyorsun=?
Mümkün değil hayır istemem.
acımdan öleceksem belki
Çok darda kalırsan belki,
Kafama sıkmam daha kolay istemem tabiki 🙂
Hayır istemem.
Sevgilim ben istemeden vermeli
İlişkiler de para sorundur her açıdan!!
Ne o benden isteyebilir ne de ben ondan 👍
Ben istemem, o isteyebilir.
İstersem o da benden ister o yuzden hayir :)
İsterim
Kocansa iste de yani ne bilek
İstenmez kii
Hayır
İstemem
İsterim evet
Hayır istemem
Hayır istemem
Asla istemem.
İstemem
Hayır istemem
Istemem