AİLEME REZİL OLDUM NE YAPICAM?

Merhaba ben 20 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Babam bir şekilde whatsapp mesajlarımı okumuş ve bir kaç erkek arkadaşımla konuşmalarımı görmüş. konuşmalardan birinde bir erkek arkadaşıma belimi atmıştım ve spor yapacağımı söylemiştim. Ayrıca kendi aramızda bir espri vardı sana nude atıcam diyip nude renginde oje atıyorduk ya da el hareketi çeken foto atıyordum. tabi bunları tek görüntülenmeli attığım için babam cidden nude attığımı sanıyor ayrıca bu erkek arkadaşımı arzuladığımı düşünüyor çünkü bu erkek arkadaşımdan hoşlanıyorum ve babam bu tür mesajları görmüş. Aileme rezil kepaze oldum annem başkasında görsem bu mesajları yollu derdim dedi. ne yapıcam bilmiyorum lütfen birisi bir şey söylesin

Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar ayrıca naptım yazıp tek görüntülenmeli el hareketi çeken foto attım en son ama cidden bu kendi aramızda şakaydı asla öyle foto atıcak bir insan değilim ben sadece eğleniyordum arkadaşımda beni tanıyordu ama ailemin gözünde çok iğrenç bir şeye dönüştüm inanın bunları yazarken ellerim titriyor onlar unutsa ben unutmam yüzlerine nasıl bakıcam
AİLEME REZİL OLDUM NE YAPICAM?