bak şimdi o sana geç yazıyor ama sen oldugunda cevap veriyorsun bu şu anlama geliyor sen beni istiyorsun seviyorsun ve ben ne dersem sen hazırda bekliyorsun bir nevi çantada keklik misali gibi de düşüne bilirsin
neden of ladin ki sen buna gerek yok azıcık daha bu şekilde devam et bırak o böyle düşünsün ama sen birden sabah kalkınca onun mesajına görüldü atacaksın ama karsi taraf cool olacak diye boş verecek ama 3 gün sonra bu yasadiklarin hepsi sana dönecek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bir işi olsa söylerdi sanırım ve bunu sürekli yapıyorsa bence değer vermiyor demektir.
Çalışıyorsa normal ama çalışmıyorsa ve geç cevap veriyorsa çok ilgilenmiyodur ya
Erken cevap verdikleri vardır. Sıran gelsin verir sabret :D
Başka kadınlarla ilgileniyordur. Yedek olarak görüyordur ya da gerçekten işi vardır müsait değildir.
Herkesi arayıp ne cevap vereyim diye soruyordur 🙂
Umarım
Acemi hata yapmak istemiyor❗️
Tabii tabii
Biliyormusun gönül bu titrer
Dil susar konuşamaz olur
Kelimeler boğum boğum dizilir
Nalet girsin öylesine
Amin
Pek umursamıyor ablacım anlaşılan
Başka birine yazıyordur
Müsait değildir konuşmak istemiyordur
kaçan kovalanır 🤣😂
Kovalicam şimdi ben onu da neyse
bak şimdi o sana geç yazıyor ama sen oldugunda cevap veriyorsun bu şu anlama geliyor sen beni istiyorsun seviyorsun ve ben ne dersem sen hazırda bekliyorsun bir nevi çantada keklik misali gibi de düşüne bilirsin
Anladım off
neden of ladin ki sen buna gerek yok azıcık daha bu şekilde devam et bırak o böyle düşünsün ama sen birden sabah kalkınca onun mesajına görüldü atacaksın ama karsi taraf cool olacak diye boş verecek ama 3 gün sonra bu yasadiklarin hepsi sana dönecek
Denicem teşsekürler
Deger vermediginden
tinlamaz
Bi tarafına takmıyodur