Daha konuşmaya başlayalı 2 gün oldu, o istekliydi konuşmakta başta gayet iyi konuşuyorduk ama sonra mesajlarıma yarım saat, bir saat sonra cevap vermeye başladı sizce neden
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
başkasıyla konuşuyordur büyük ihtimalle unutma birisi sana geç yazıyorsa bir başkasına senden daha çok önem veriyordur
Bende öyle düşünüyorum bu asker bu arada şu an izindeymiş, ara ara bel altı konuşuyor ben konuşmak istemiyorum dedim bel altı dedim ben seni sıkarım dedim istersen konuşmayalım dedim kabul etmiyor
bel altı konuşuyorsa niyeti farklı bence sen kes konuşmayı daha 2 gün olmuş ne bu yani
Demi bende dedim hemen bana aşkım, bebeğim, hayatim diyor dedim ben alışık değilim bana deme dedim yani böyle yapmasına gerek yok direkt konuşmak istemiyorum diyebilir
durum çok kötü bence konuşmayı hemen kesmen lazım niyeti farklı çünkü daha 2 günde böyle şeyler konuşulmaz da söylenmez de bunun amacı farklı
Çok haklsınız, ben en son bi mesaj atmıştım ama 2 saat oldu bakmadı sildim artık yazmam da
en iyisi valla daha yazma zaten öyle bir insana ne ahlak var ne saygı bu ne böyle 2 günde o konulara girilir mi
Çok haklsınız teşekkür ederim
rica ederim ne demek önemli değil iyi akşamlar dilerim
Demekki isteksizlik girmis aranizi birseylerden ya da bir sebeplerden.
Şöyle aslında kendisi asker aramızda 10 yaş var o 28, bununla 2 gündür konuşmaktayız bana askım, bebeğim, hayatim diyor bende bunlara karşılık vermiyorum tuhaf geliyor ona da söyledim istemiyorsan konuşmayalım dedim ama bişey demiyor
Iki gunde bunu demek cok banal ya saçma.
Evet bende öyle düşünüyorum
Bende aynısını yapiyorum sebebi de konuşmaya baslarken diyosunki bunla konuşmak cok eglenceli olcak falan ama sonra bi bakiyosun baya sıkıcı biri gec yazmaya basliuosun sonra da konusma kesilmis oluyo
Bu çocuk bel altı konuşuyor bende soğuk ya da sert cevaplar veriyorum ama dedim istersen konuşmayalım dedim kendisi asker şu an izinde, diyor ki sen gençsin çok çıtırsın diyor
isine gelmemissin iste kanka nesini anlamiyosun aq
Haklsın ya bende çok salağım mesaj attım daha 1 saat oldu cevap vermedi
azcik uyanik olun kizim yaa erkekler cok serefsiz hic acik birakmamak lazim onlarla konusurken
Haklsın benim hiç sevgilim olmadı 18 yaşımdayım zaten, ben o zaman diyim mi artık konuşmak istemiyorum diye ya da konuşmayalım diyim mi ne yapmalıyım bilmiyorum ki
bi sey yapma direkt gormezden gel, diyosan ki ben gormezden gelemem dayanamam cevap veririm, engelle o zaman o da oyle got gibi kalsin sapik mal. zaten hazir ilk defa bu islere girismisken yazayim sana. Sana yazan gorevdeki askerlerin TAMAMI sadece sijleri kalkdigi icin yaziyor. Babam asker oldugu icin su zamana kadar da 500 kusur askeri bire bir tanidigim icin diyorum direkt konusma onlarla (ciddi dusunuyosan yani)
Evet ben öyle takılmalık kız değilim hep ciddi düşündüm ama karşıma bunlar gibiler çıktı.
erkeklerin geneli oyle de yavas yavas ogrenirsin iste sende ne kadar pis varliklar olduuklarini
Evwt haklısınız teşekkür ederim 🙏
garipmiş , sende öyle yap
Yapıyorum, sonra yine aynı oluyor istersen konuşmayalım diyorum hayır diyor