Eski sevgiliniz geliyo şansını deniyor ve siz yuz vermiyorsunuz bu sefer çıktığı yeni sevgilisiyle fotosunu gisteriyo amacını cozemedim
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Yok be seni yoklamış sen hayır deyince başkasını bulmuş seninle alakalı değil
Nasil yani
Boşlukta kalmış sana demiş sevgili olalım diye sende hayır demişsin
Oda başkasına demiş sevgili olalım diye ortada kıskandırma yok üstüne alınma diyorum
Ya simdi benim sevgilim eski sevgilisine şansını deniyo kiz yok diyo sonra bizim resmi gosteriyo bununla cikiyorum diyo kiz da ona karaktersiz diyo
Siz sevgiliyken mi yapıyor bu işi
Evet
Eğer sevgilin böyle bir şey yaptıysa ayrıl tam bir karaktersiz eski sevgilin sevgilisi varken bunu yaptıysa yüzüne bakma karşındaki kişi karaktersizin önde gideni
Ya onun eski sevgilisinin sevgilisi yok benim sevgilim gidiyo eski sevgilisine şansını deniyo bizden olur mu diye kız da yok diyo sevgilimde o anda bizim resmi gosteriyo
Yav tamam aynı şeyi konuşuyoruz sevgilin karaktersizin önde gideni sende gelmiş burada soruyorsun ayrıl gitsin
Sevgilim sarhoşken arkadasina eski sevgilimi seviyorum yeni sevgilimde bana iyi geliyor demis
Kaç yaşındasın
24 yssindsyim
Sen kabul etmesen de ben başka kız bulurum mesajı vermiş gibime geldi ama emin değilim
Yani kızı sevmiyor oyle mi
Yani ben bilemem tabii ki ama bence sanmıyorum bence sevgili arayan çapkın bir tip.
Nasil yani
Yani sevgilin çapkın biri diye tahmin ettim. Seni ya da onu sevmiyor. Amacı kız bulmak gibime geldi. Ama kesin konuşmayayım. Çünkü tanımıyorum. Benimki tahmin sadece
Ya simdi benim sevgilim eski sevgilisine şansını deniyo kiz yok diyo sonra bizim resmi gosteriyo bununla cikiyorum diyo kiz da ona karaktersiz diyo
E soruda seni kıskandırmaya çalıştığını duisndigunu yazmıştın. Anlamadim ben
Düşündüğünü *
Ne yapmaya calismis
Emin değilim ama kıskandırmaktanziyade gönül eğlendirmek için adam arıyor bulduktan sonra da insanlara ben yanliz kalmam beni isteyen çok dite mesaj vermeye çalışan bir tipe benziyor
Kıskandırmaktan ziyade *
Yani sevmiyor kimseyi
Aynen takılıyor gibime geldi. Ama tekrarlıyorum. Ben tanımadığım için tahmin yürüttüm. Yanj benim dememe göre kesin bir kanıya varma. Bence dediklerimi de göz önüne alarak gözlemle. Ondan sonra kesin karar verip ne yapıp yapmayacağını kesinleştir kafada.
Kafanda*
Sarhosken arkadaşına eski sevgilimi seviyorum ama yeni sevgilimde bana iyi geliyor demis
Ooo o zaman sen bunu bırak. Bu gönül eğlendiriyor. İki kızı aynı anda idare etmeye çalışıyor gibi sanki.
Oyle mi diyosun eski sevgilisi ona niye karaktersiz demistir
Büyük ihtimalle çapkın birine bemzedihi içindir veya başka bir karaktersizlik yapmıştır ama bu adam düzgün biri değil sizi kaybetmekten korkmuyor çünkü gönül eğlendiriyor
Benzediği*
Anladim ben ayrıldım bikac gun once ondan
Bırak umursama. böylelerini ciddiye almaya bile değmez
Eski sevgilisinimi seviyor cidden
Sanmıyorum sevse seninle olmazdı yani olamazdı
Bide bizim resminizi niye ona gosteriyorki
Dedim ya mesaj vermek icin
Yani onu kendine geri dondurmek için değil diyosun
Yani ben öyle düşünüyorum sevgilini tanımadığım için tahmin ederek konuşuyorum
Anladim iyide bosu boşuna niye resmimizi gostersinki
Bir sebebi vardır elbet. Ama yüksek ihtimalle ben sen olmasan da bir kız bulurum demek için. Ama bunu kıskandırmak için yaptığını sanmıyorum.
Neden kıskandırmak için yapmadugini söylüyorsun peki
Büyük ihtimalle kendini ispatlamak için yaptığını düşünüyorum. Hani sensiz de yaparım ben demek gibi bir şey bu.
Sen olmasan da ben kız bulurum eğlenecek demek gibi yani kendini ispatlama amaçlı
Gercekten seven adam böyle yapmaz
Iste niye oyle bisry yapma gereğinde bulunsunki
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!