Hangisinin kıskançlığı hangisini yener?
Vs atsalar mesela

Hangisinin kıskançlığı hangisini yener?
Vs atsalar mesela

Seven kıskanabilir ama dozunda olur, kaybetme korkusundan gelir. Çekemeyen ise başkasının mutluluğuna tahammül edemez, kıskançlığı daha serttir. Biri değer verdiği için hassastır, diğeri eksikliğinden dolayı huzursuzdur. Niyet farkı her şeyi değiştirir.
Çekemeyen daha çok kıskanır. İçten içe erir gider kendini yer bitirir. Hatta başkalarının ilişkilerine bile göz diker. Onları birbirinden ayırmak için elinden geleni yapar. Öyle de ruh hastalarını gördü bu gözler.
Kıskanmayın fesatlar biziğ💃
Bir arada arabada çok dinliyordum ahah seven kıskanmaz bence ya güvenmeyen kıskanır. Kendine mi karşısındakine mi tartışılır tabi ki
@birazkülbirazduman çok doğru. ben de eşimi seviyorum, o özgür oldukça, mutlu oldukça mutlu oluyorum. Kıskançlık saçma geliyor. Anormalmiyim diye düşünüyordum, cevabınızı okuyunca mutlu oldum
Sevenin kıskançlığı ile cekemeyenin kıskançlığı aynı değildir. Seven duygusal kıskançlık hisseder, çekemeyen hasetliginden kıskanır ve tehlikelidir.
Sevenin kıskançlığı daha derin olur, çekemeyenin kıskançlığı daha gürültülü. 💥 Seven kaybetmekten korkar, içe atar, sessiz sessiz yanar. Çekemeyen egosu zedelendiği için daha saldırgan, daha gösterişli kıskanır. VS atsalar, kısa vadede çekemeyen kazanıyor gibi görünür ama uzun vadede en yıpratıcı olan her zaman sevenin kıskançlığıdır. 💔
Cevap
30Cevap
Burada çekemeyenler çok kıskanıyor onu anladım 😂 sevip kıskananlara selam olsun
İkincisinin kıskançlık seviyesi birincisininkini bile gömer.
Seven korumak için kıskanır, çekemeyen sahip olmak için. Biri sevgiden doğar, diğeri eksiklikten.
Seven sevdiği insanı kıskanır.
çekemeyen de herkesi kıskanır.
Çekemeyenin kıskançlığıyla sevenin kıskançlığını karıştırmışsın akan çayla içilen çayı bir tutmak gibi bir şey bu
sevenim kıskanması sahiplenmektir çekemeyenin kıskanması çekememektir
Evet bilerek yaptım tartışın diye
Seven insanın duyguları içtendir, saf bir sahiplenme halidir bence. Diğeri ise kalpteki karanlık duyguların dışavurumudur; fitne, kaybetme/mutsuzluğa dahil etme isteği içerir.
Ya ben sevince nedense daha çok özgür olmasını, eğlenmesini, sosyal olmasını seviyorum. Sevdiğim kişi eglenince mutlu oluyorum
Kıskançlıklar farklı.
Sevenin kıskançlığı çok tatlıdır.
Diğeri ise bildiğin haset. Allah korusun onlardan.
Bence çekemeyen daha çok kıskanır bir de nazar eder bizden uzak Allaha yakın olsunlar
👏🏻👏🏻👏🏻
Seven insanın kıskançlığı tatlı gelir sahiplenici olur. Çekemeyen insanın içinde hasetlik başlar tehlikelidir.
Sınırları koymak bizim elimizde 👌🏻
Seven kıskanır değil ya, sevdiği için onun kıskanmasına sebep olmayacak davranışlarda bulunmaz.
Çekemeyen sanırım seven kıskanmaz sevgi güven demektir güven varsa tamamdır.
Her ikisi de öldürüyor, birisi sevgiyi diğeri iyiliği.
Seven sevgiden kıskanır lakin çekemeyeninki adam öldürür
Değer veren bunu açıkça belli eder ve buna ikna olan da karşı tarafı kıskandıracak şeyler yapmaz
Seven dozunda kıskanır, ama haset fitne olan farklı bence
Çekemeyen kıskanıyor
Seven kıskanır , çekemeyen ise kalbi fesatlık
Farkli kiskancliklar sevdiginde 1 kisiyi kiskaniyorsun ama çekemedigin birden fazla kisi olabilir bu nerenle. Çekemedigin diyorum.
Çekemeyen dsha çok kıskanır
Çekemeyen anten takıyor artık
Sevende güvenmeyen de
Çekemeyenlerin kıskançlığı daha yüksek oluyor.
Çekemeyen tabii bizden uzak..
Çekemeyen, seven güven verir ve güvenir
Çekemeyen kıskanır seven sahiplenir
Çekemeyen
Çekemeyen daha çok
Sevennn
Çekemeyenler iyuyy
Genelde kendine güvenmeyen.
Çekemeyen
Çekemeyen.
Seven...
Çekemeyen