Lutfen dalga geçmeden ciddi cevaplar verin?

Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim ama henüz düğün olmadı (eşimin işinden dolayı nikahı erken yapmamız gerekti) o yüzden hala ayrı evlerde yaşıyoruz bu konuda bı sıkıntımız yok lakin eşim annemden hoşlanmıyor bunun bir çok sebebi var bazıları haklı bazıları ise haksız yere olan şeyler mesela nişan olacağı zaman rahmetli dedem vardı evde kalçasını kırmıştı ve haliyle sürekli yatıyordu ve eşofman giyemiyordu eşim de Nisan ne zaman olacak diye sorup duruyordu dedem biraz iyileşsin hemde biraz durumumuzu toplayalım yaparız hayatım diyordum annemde aynı şekilde sonuçta adam hasta o kadar insan gelecek insan kötü hisseder yani herneyse annem bu sebepten ötürü nişanı erteledi biraz eşimin kızma sebeplerinden biri bu sadece annen herşeyi erteliyor istemiyorlar bunu hissediyorum herşeyde sorun yaratıyorlar diyip duruyor şimdi son bı olay olmuştu o konuda bana göre annem haklı isterseniz sayfama bakıp ilk yazdığım soruya bakalirsiniz sorun o şimdide annemle konuşmuyor biz sürekli kavga ediyoruz bana sürekli kızıyor sen sürekli anneni savunuyorsun sen onlardan ayrı kalmak istemiyorsun vs diyo ama artık bana söyledikleri çok gücüme gitmeye başladı her kavgada ayrılalım diyo 22 yaşında sinir stres sahibi oluyorum sizce ben ne yapayım

Lutfen dalga geçmeden ciddi cevaplar verin?