Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten seviyorum bu yüzden bitirmek istemiyorum. Ve daha önce boşanmış bir çocuğu olan biri. Buna rağmen kabul ettim bunun farkında. İlk zamanlarda üstüme çok düşer bir şey sorarken bile kızmadin değil mi diye kontrol eder. Ödü kopardı beni kaybetmekten. Son zamanlarda cepte gören erkek gibi davranıyor.
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bir aylık ilişki için bu elemanı çekmeye değmez diye düşünüyorum.. çocuk gibi
Evet kesinlikle katılıyorum ama düzelsin istiyorum ne yapmam gerekiyor
belki de son bir şans verdiğinizi dile getirin derim.. ciddi olduğunuz anlarsa belki git gel yapmaz.. aa yaparsa kendi kaybeder?
Teşekkür ederim. Peki aradığında ilk aramaya cevap vermeli miyim?
vermeyin desem.. sonrasın da egosu tavan yapar bu sefer o gelemez felan.. siz üzülürsünüz.. ama elemanın bu rahatlığı nereden geliyor onu bir düşünmek lazım.. geri geldiğinde kabul ediceğinizi biliyor olması..
Evet her tartışmadan sonra gönlümü almaya çalıştığında tepki göstermeden uzatmadan kabul ettim onu. Ona her zaman onu kabul edeceğimin garantisini verdim
güncellemenizi şimdi gördüm.. dediğiniz düşündüm ama yazmamıştım.. cepte görüyor olayını bence sizde fark etmişsiniz durumu.. umarım ilerisi sizi üzmez.
Bu durumu değiştirmek aslında yine elimizde ama kaybetme korkusu insanın yapabileceklerine engel oluyor
Üç gündür kızı yanında dün konuştuğumuzda ayrılmak istemiyorum dediğimde kızım gidince buna karar veririm dedi. Ben de üç gün bekleyeceksen gerek yok dedim. Yarın kızını bırakacak ve eminim dayanamayıp yine arayacak.
evet haklısın.. ama kısa bir sürede bu kadar bağalnıyor olmak korkutucu.. evet hoşlanırsın bir tık fazla veya ama senin bu şekilde kullanabilen birinede körü körüne devam ettirmeye çalışmak garip.. seni yargılamıyorum sadece kendi düşüncelerimi dile getirdim..
İlk görüşte aşk gibi bir şeydi bizimki. Ve bana çok fazla hayal kurdurttu. Aslında çok güveniyorum. Ve bu kadar bağlanmamin iki nedeni bu
Belki de gerçekten bitmiştir onun için. Dönmeyecektir bilmiyorum. Ama rehberinden silmemesinden ötürü bitirdiğini düşünmüyorum.
anladım seni.. normal hepsi düşündüklerin felan.. ama ufak şeylerde çok fazla büyümesin gözünde silmedi diye gitmiyor anlamında değil sadece dipnot olarak aklında kalsın bu.. buna benzer konularda da denk gelirsen hatırlarsın.. basit ama gerçek olan bir şey.
kızı gitsin o zaman belli olur.. ama kızı yine geri gelecek.
Çok teşekkür ederim düşüncelerinizi paylaştığıniz için. Söylediklerinizi dikkate alacağım.
rica ederim.. umarım dilediğin gibi olur.
aradiginda bitir bence cok toxic knk değmez hasta olursun
Çok seviyorum yıllardır aradığımı bulmuş gibiydim. Tüm çevremle tanıştı ve onun da biraz baskısı var açıkçası. Kopmak istemiyorum düzelsin istiyorum
en son dusunmen gereken cevre. yani o zaman durumu acikla ama kopmak istemedigini mecbur olmus gibi davranma bi sans daha ver umarim yine aynisi olmaz
Umarım teşekkür ederim tavsiyen için:)
ne demekkk :)
Hayatına tekrar dahil etmeyerek, istediği zaman seni hayatından çıkartamayacağını fark ettirebilirsin..
Ama vazgeçmek istemiyorum. Aradığında cevapsız bırakmak bir süre ulaşmasıni engelleyip çabasına göre tekrar kabul etmem işe yaramaz mı?
Bir süre için evet.. Sonrasında yine sana bu şekilde yaklaşma hakkını kendinde bulacaktır..
Haklısınız
Engelle devam
Yapamıyorum aklımdan çıkmıyor, bazı şeyler düzelsin ilk günlerdeki gibi olsun istiyorum
Yanlışın peşinden koşuyorsun
Benim son tartışmada bazı yanlışlarım oldu aslında bu yüzden tam olarak vicdanım rahat değil. Belki onlar olmasaydı bu kadar umursamazdim