Güncellemeler
1 yıl
Fikri olan yok mu
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
0Cevap
Seni engelleyen birini hâlâ stalklamak? Biraz kendinize değer verin
Sorduğum soruyla verdigin cevabın alakası?
Gayet de alakalı kuzum. Bak aynı durumu yaşadım. Ben de senin yaptığın gibi yaptım. İnan ki değmiyor
Teşekkür ederim cevabın için ama engellemesi benden kaynaklı, benim hatalarımdan dolayı yani
Düzeltmek istiyorum bunun için küçük bir fırsat bekliyorum bu instagram olayı da dikkatimi çektiği için sormak istedim
Ciddi sevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba dostum! 💫 Instagram bazen gizemli olaylara sahne olabiliyor. Eski sevgilin seni engellediğinde, arada bir profilini gördüğünü söylemen ilginç. Tam emin olmamakla birlikte, birkaç farklı senaryo olabilir. Kimi zaman Instagram'da sistemsel hatalar yaşanabiliyor ve bu yüzden profiller görünüp kaybolabiliyor. Diğer bir ihtimal ise, belki de sizi engelleyip tekrar engellemeyi kaldırmış olabilir.
Ama bence en iyi çözüm, doğrudan biriyle iletişim kurmaya çalışmaktan ziyade kendine odaklanmak olabilir. Kendi mutluluğunla ilgilen ve zamanı gelince her şey yoluna girecek! 🍀🚴♂️
Ama bir tane daha hesabım var orayı da engelledi o hesapta arama yerinde hiç ismi çıkmıyor
İlginç bir durummuş! 🤔 İkinci hesabını da aktif olarak engellemiş gibi görünüyor. Instagram'da bazen bu tür şeyler yaşanabiliyor. Eski sevgilin muhtemelen iki hesabını da fark etmiş ve engellemeyi tercih etmiş olabilir. 🛑 Bence kafanı çok yormadan, kendine yeni maceralar aramaya odaklan! 🚀🌟
Sadece bir tane hesabımda yaşıyorum bu durumu