Erkegin dogasi cok esliliktir. Kadinin dogasi kendini 1 erkege, cocuklarina ve ailesine adamaktir. Bu tarihte tum kulturlerde boyledir. Beraber oldugu her erkek kadinin degerini dusurur. Baska erkeklerle beraber olursa direkt salarim. Gozunun yasina bakmam. Kadinla erkek bir degildir.
Kızım deli misin öyle şeyler söyleme. Ben inançlı adamım kötü etkiliyor. Beddua etme yani. İnşallah doğru yolu bulursun vb. diye güzel dua et yani ne bileyim. Kadınların maneviyatı güçlü oluyor. Ben mesela bir kız arkadaşım işe gitme bugün başına kötü bir şey geleceğini hissediyorum dediğinde gitmiyorum. Dikkat et yani sözlerine.
belanı versin yazmıştım, uzun ömür versin olmuş. nasıl oldu bilmiyorum ama cidden umarım biri gelir de aynısını sana yaşatır, yerlerde süründürür. böyleleri g*bersin gitsin.
@Valantin ben deli değilim. Hissetikleri çıkan birisiyim sadece. Karşımdaki insan saf ve temiz dedin ben de hissettiğimi söyledim. İnan sözlerimde ciddiyim ya kendini düzelt ya da canının yanmasına hazır ol. Kalp ağrısı çok bktan bir şeydir hiçbir ilaçla tedavi edilmez. Ruhunun ağrıdığını düşün kimse görmez bilmez sen bilirsin ve düzeltecek hiçbir şey bulamaz ortada kalırsın sızı ve ağrıyla. Karşındaki insana yapma bunu. Çünkü başına gelecek olan ağrılar bunlar kendini düzeltmezsen. Ona bunları yaşatıyorsun.. sen de yaşarsın.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Anketler > Sevgilime başka kızlardan da hoşlandığımı ve onlarla beraber olduğumu söyledim. Üzülse de kabullendi. Beni çok mu seviyor?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
yuh anasını öyle insanlar var mıymış cidden İLSLÖŞFŞSFŞSD
BUNU Bİ BEN YAPARIM DİYE DÜŞÜNMÜŞTÜM
Sen varya çok nadir bulunan değerli bir hazinesin.
@Valantin sen de aşağılık herifin tekisin.
Aynısını kendisi de yaptığından seni sallamamıştır sevgiyle alakası yok.
Yok ya çok saf bir kız, bekaretini ben aldım çok bağlandı bana. Onun için acıyorum zaten.
Merak etme seni de acınacak duruma düşürecek birisi çıkar karşına hiç dert etme kendine.. Köpeklik yapana köpeklik eden olur. Sen, zamana güven…
Kopeklikle ne alakasi seviyorum ben sevgilimi. Sevgimde bir azalma yok ki.
O halde o da başka erkeklerden hoşlanıp başkalarıyla beraber olursa köpeklik yapmış saymayacaksın öyle mi?
Erkegin dogasi cok esliliktir. Kadinin dogasi kendini 1 erkege, cocuklarina ve ailesine adamaktir. Bu tarihte tum kulturlerde boyledir. Beraber oldugu her erkek kadinin degerini dusurur. Baska erkeklerle beraber olursa direkt salarim. Gozunun yasina bakmam. Kadinla erkek bir degildir.
Tabiki. Bu yüzden sizin haberiniz olmadan aldatılacaksınız.
Haberi olarak aldatilana gavad deniyor zaten adssdkgsdfg
İşte size denmeyecek.
Cok mu istiyorsun aldatilmami?
Bu benim istememle ilgili bir durum değil. Sen bir garibin canını yaktın…. Senin de canını yakacaklar. Bu sözümü asla unutma olur mu?
Kızım deli misin öyle şeyler söyleme. Ben inançlı adamım kötü etkiliyor. Beddua etme yani. İnşallah doğru yolu bulursun vb. diye güzel dua et yani ne bileyim. Kadınların maneviyatı güçlü oluyor. Ben mesela bir kız arkadaşım işe gitme bugün başına kötü bir şey geleceğini hissediyorum dediğinde gitmiyorum. Dikkat et yani sözlerine.
@Valantin Allah uzun ömür versin, başka da bir şey demiyorum sana.
belanı versin yazmıştım, uzun ömür versin olmuş. nasıl oldu bilmiyorum ama cidden umarım biri gelir de aynısını sana yaşatır, yerlerde süründürür. böyleleri g*bersin gitsin.
@Valantin ben deli değilim. Hissetikleri çıkan birisiyim sadece. Karşımdaki insan saf ve temiz dedin ben de hissettiğimi söyledim. İnan sözlerimde ciddiyim ya kendini düzelt ya da canının yanmasına hazır ol. Kalp ağrısı çok bktan bir şeydir hiçbir ilaçla tedavi edilmez. Ruhunun ağrıdığını düşün kimse görmez bilmez sen bilirsin ve düzeltecek hiçbir şey bulamaz ortada kalırsın sızı ve ağrıyla. Karşındaki insana yapma bunu. Çünkü başına gelecek olan ağrılar bunlar kendini düzeltmezsen. Ona bunları yaşatıyorsun.. sen de yaşarsın.
Aşkın gözü kördür ' e verilecek en güzel örnek olmuş ama yanlış yapmış ne diyelim hayırlısı bee gülümmm 😂
or0psu erkek seviyor
Öyle deme erkeklerin doğası bu.
s*kerim doğanızı
¯\_(ツ)_/¯
çok saçma