Güncellemeler
+1 yıl
Kadınlardan yorum görüş bekliyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kardeş en büyük hatayı yapıyorsun bak geçmişte ben de yaptım onu. Sen bu kızı gerçekten elde etmek istiyorsan yapma.
"Seni arkadaş olarak görüyorum." mu dedi? "Ben seni ama arkadaş olarak göremiyorum. Hadi sen kendi yoluna. Ben de kendi yoluma. Bay bay." de muhatap olma. Hatta engelle gerekirse. Seni özlediğine göre demek ki zamanında ona iz bırakmışsın. Başka bir hesap açıp böyle peşinden koşabilir bunu yaparsan. İşe yarar.
O tribi attığın zaman kıza baskın erkek havası vereceksin. Bu da onu bilinç dışı olarak etkileyecek. O ilgini özleyecek ama aynı zamanda o kaybedecek bir şeyinin olmadığı güçlü havan, onun hoşuna gidecek. Demedi deme.
Çok zor durumdayım inan öyle böyle değil seni arkadaş dost gibi görüyorum sanaldan tanışıp anlaştığım tek insansın dedi seni özlüyorum diyor ilgi meraklısı değilim ama alıştım sana çok dürüst birisin ben arkadaş gözüyle bakamam dedim dediğini yaptım yine yazdı haya ettim cvp verdim bu sefer sanki işine gelince yazar gibi yapıyor onunla evlenmek istedim ama olmuyor yanaşmıyor ne yapayım bana akıl ver
Ah bak işte oradan kaybetmişsin. Niye evlilik teklifi ediyorsun hemen kıza? Ceylanı kaçırmışsın olum. Kaybedecek bir şeyin yokmuş gibi umursamaz davranacaksın tamam mı? Madem öyle, ben seni arkadaş olarak göremiyorum o zaman güle güle diyip mesafeni koruyacaksın. O peşinden çok koşucak. Hatta onun sözlerine bile kanma ilgine aç o. Sendeki ilgiyi kimsede bulamıyor. En sonunda bir noktada pes edip sana hissi oluşacak. Onu kıvama getireceksin. Başka yolu yok. Bu tarz friendzone a atan kızlar bundan anlıyor sadece
Bak burada haklısın bendeki ilgiyi bulamıyor takipçileri sabitti ben bıraktım onu kendi haline her gün stalk yaptım 10 kişi çoğalıyor ertesi gün 10 kişi azalıyor eminim benden bulduğu ilgiyi bulamadı kimsede kendi söylüyor yollardır senin gibi biriyle anlaşamadım bulamadım yalan yok çok farklısın alıştırdın kendine gidiyorsun dedi yani onun için günde 2 saat onunla konuşsam en mutlu o oluyor bunu fark ettim evlilik teklifi de yapmadım kıza senin dediklerini yaptım uzaklaştım uğraştı benimle şimdi boşluğa düştüm belki fikri değişir sandım aynı hoşuna gidiyor ona yazdığımda ama yarın tamamen muhabbeti keseceğim. dediğin gibi engellesem beni ciddiye alıyor engelliyor diye düşünür dedim engellemedim
Ona o korkuyu yaşat. Ama ufak ufak dozunu kaçırmadan ilgini göster. Yine de mesafeni koru. Çok aşırı ilgi gösterme. Yelkenleri suya düşüren o olacak bir noktadan sonra. Sen de fark edeceksin.
Yani öyle bir hava ver ki ona, "Tamam madem öyle kaybedecek bir şeyim yok." havasında git. Gitmenden korksun. Ama gitme de. Mesafeli davran sadece. Eskisi gibi ilgi gösterme. Gerektiğinde tavrını koy ve dediğim gibi o gitme korkusunu yaşat. O korku sayesinde zamanla sana ilgisi oluşacak. Sonra da yelkenleri kendisi suya indirecek. Seninle kalmak ve o ilgini almak için ne istiyorsan yapacak hale gelecek. Gör bak.
Bak bu tarz kızlar çok kıymet bilmez oluyor. Dolayısıyla böyle taktik uygulamak zorunda kalıyorsun. Ben olsaydım "Bence değmez." der geçerdim. Ama bu kızı sen çok seviyor ve deli gibi istiyor musun? O zaman bunları yapman lazım. İlişkide baskın olan sen olacaksın ki senden kopamasın.
Ve bir noktadan sonra senin gibi birisini bulamadığını anladığında o işi ciddiye kendi kendine getirecek. Sırf o değerli ilgin için.
Olay bu.
Bitirmeden mesafeli mi davranayım diyorsun mesela yazdığında hemen cvp vermek yerine geç cvp vereyim anında her şeyine cvp vermeyeyim değil mi onun yazmasını. Bekliyormuş gibi yapmayayım.
Aynenn öyle. Kaptın olayı. Çok yüz verme. Gizemli ve umursamaz takıl. Durumlarda falan da fotoğraflarda mümkünse cool davran. Sanki kaybedecek bir şeyin yok hayatının tadına bakıyorsun gibi. Seni arzulayan o olacak.
Daha önce demezdi işim var şimdi işim var az sonra yazarım diyor 4 saat sonra cvp veriyor birazdan geliyorum diyor başka gün uyuya kaldım diyor sonra yine sanki canı konuşmak istediği zaman yazıyor
İlk yazan da sen olma. Ama bıkacak gibi olursa da küçükten ilgini belli edip hafif, geri çekil. Başka bir şey yapma. O bile kafasında gizemli olduğun algısını oluşturacak kız da. Gizemlilik de böyle kızları tatmin eder.
Heh işte sen orada kaybediyorsun. Canı konuşmak istediği zaman anında cevap verme. Saatler sonra cevap ver. Ya da gerekirse bir kaç gün beklet. Meraklandır kızı. Merak etmeye başladığı an yaz. Hafiften ilgini belli et ama dozunu kaçırma. Sonra geri çekil. Olay bu. Kaçan kovalanır misali.
Ben evlenmek istiyorum bu kızla benim konuşmama yaklaşım tarzıma bitiyor 2 senedir konuşuyoruz bir defa cinsellik muhabbeti yapmadım ona.
Seni kaybetme korkusunu dibine kadar yaşaması lazım.
Evlenmek istiyorsan kanka yapacak bir şey yok. Tek yol bu. Bu tarz kızlar buna tatmin oluyor sadece.
Bunu göze alacak mısın?
Aynen öyle kendi söylüyor engellemesen ben yazarım sana kaç defa yazmaya çalıştım beni arkadaş listenden çıkarttın yüzsüzlük yapıyormuşum gibi olacaktı yazmadım dayanamadım dedi yazdım seni özledim dedi
Sana ilgisi oluşmaya başlamış. Hiç bozma benim dediğim aynı yolda devam. Bunu yapmayıp cıvık gibi ilgi dozunu kaçırırsan senden soğur. Evlilik konusunu da sen açma. Bir gün öyle bir kıvama gelecek ki o kız, bu havanı beğendikten sonra kendisi evlilik konusunu açıcak. Ama buna daha çooook zaman var.
Ben bitirme düşüncesiydeydim benim fikrim şuydu yarın onu arayıp ya da konuşurken halen arkadaş gibi gördüğün için ben o gözle bakmıyorum sana sana arkadaş gibi yaklaşamam yalan söylemenin anlamı yok konuşmayalım artık sen yoluna ben yoluma ne kadar seversem seveyim gitmeyi de bilirim diyecektim
Evlilik konusunu hemen açarsan ceylanı kaçırırsın olum. Ciddiyim.
Korkutma avı hani... 😂
O konuşmayı yap tamam mı? Seni tekrar cepte görüyor çünkü olay başa dönmüş. O konuşmayı yapmaktan çekinme. Sonra kendi yoluna bak. Ama engelleme de açık bırak. O bir süre sonra seni kaybetmemek için kendi adım atacak. O adımdan sonra sen de mesafeli davranacaksın. Olay bitti. Buradan sonra kız yelkenleri suya indirecek zaten.
Hayır hiç cıvık davranmadım beni çok ağır başlı biri olarak görüyor laubali değişim o tarz hareketleri de sevmem zaten bana ilgisi var dediğin gibi o meraklansın hemen cvp verdiğimde sanıyor onu bekliyorum yazmak için
Heh onu sanmasın işte onu diyorum. 😂
Bunu çözmek için gerekirse günlerce yazma kıza. Gör bak ilk sana o yazacak. Yazdığında da sakın hemen cevap verme. Saatler sonra ver. Mesela sabah mı yazdı? Boş ver gitsin. Akşama falan yaz.
Ya da ertesi gün yaz. Kızı merakta bırakınca kız diyecek ki kendine "Ulan bu harbi beni beklemiyor."
Sonra bundan da etkilenecek.
Bu tarz kızlar kaybedecek hiç bir şeyi yokmuşçasına davranan, her zaman kaybetme korkusu yaşatan ama kendilerinin çizgisinden yine de ayrılmayan gizemli ve cool havadaki erkeklere bayılıyorlar. Senin yapman gereken de bu
Bu kız 3 defa aldatılmış birisi bak ben birimi sevmiştim yıllar önce kendini çok farklı dürüst gösterdi sonra aldattı beni farklı yüzünü gördüm dedi bitirdim evlilik istemiyorum dedi kendini kandırma bal gibi evlenmek sevilmek çocuklarınla uğraşmak koşmak istiyorsun karşında çocuk aklı yok dedim dürüst ol nunu istiyorsun karamsarsın sadece dedim nerden aklımı okuyorsun diye söyleniyor
Sen ama basbayağı dayatmışsın bu düşünceyi ama yine de senin verdiğin önemi de anlamış. Ama o kız, senin verdiğin önemi kaybetmekten korkuyor. Şu an elindeyken kıymetini anlamıyor. Cepte görüyor anlıyor musun? Ama kaybetme korkusu yaşayarak kıymetini anlayacak. O zaman it gibi peşinden koşacak. Pervane olacak peşinde. Dediklerimi yaparsan kızın ilgisini kaybetmezsin. İlişkide baskın olan sen ol.
Aynen öyle kendi düşünsün sonra şunu düşünecek bir anda bana cvp yazıyordu baktı olmuyor istediği gibi yürümüyor hiç duruşunu bozmuyor nasıl bana yazmıyor diye kendi kendine düşünmeli adım gibi eminim beni seviyor sadece korkuyor korkusu var evlilikten aldatılmaktan
Arkadaşlık konusunu da kızın yüzüne vurma. Böyle davrandığın zaman zamanı geldiğinde bu durumu kendisi hatırlayarak zaten seninle sevgili olmak isteyecek ve bunu sana bir gün dile getirecek. Bunu kabul et. Ama aynı davran. O eski ilgili, evlilik meraklısı haline dönersen oyun biter. Ama aynı çizgide gidersen, bir gün o evlilik konusunu kız açacaktır. Senin bir şey yapmana bile gerek kalmayacak. Çünkü o cool havan kızı sana tamamen aşık etmiş olacak.
Heh ondan korkusu var aynen. Güzel analiz yapıyorsun. Sen bunu yaparak o kızı adam edeceksin. Çaktın mı köfteyi?
😛
Dün söyledim bak dedim sen yazıyorsun hemen cvp veriyorum çünkü değerlisin benim için sanma ve aklına gelmesin yazdığımda hemen yazıyor bak ben çocuk değilim ben öyle o yazsın ilgilensin ilk mesaj atan o olsun diye kendimi geri çekmiyorum net insanı severim öyle eveleyip gevelemeyi sevmem bir şey hoşuma gidiyorsa dile getiririm içimden geldiği gibi karşılığını görmediğimde yine gösteririm umursamazlık devam ettiğinde ne kadar seversem seveyim gitmeyi de bilirim net insanı severim dedim bir şey demedi bir süre
Kanka ben de net insanım ama bir dinle. Bu tarz kızlar mazoşistçe hareket ediyor. Nerede serseri, umursamaz, gizemli, cool, maço falan takılan varsa onların peşinden koşuyorlar. İyi niyetli olanların yüzüne bile bakmıyorlar. Geçmişte sırf bu yüzden kaybettim. Ha istesem tavır koyup onu peşimden de koşturturdum. Ama sonra dedim ki kendime "Böyle mazoşist kişiler için iyi niyetli kişiliğimi değiştirmeye değmez. Ben bu değilim."
Ondan sana sordum ve tekrar soruyorum: Gerçekten kızı sevdiğin için kişiliğini bu yönde değiştirme riskini almak istediğine emin misin? Eğer cevabın evetse dediklerimi uygula. Hayır, ben de senin gibi kendi yolumdan gidicem diyorsan o zaman kapanış konuşmasını yap. Kızla da bir daha görüşme. Başka yol yok. Anla işte.
Bu kızı doğallıkla tavlayamazsın. Doğallık ve gerçek sevgiyle tavlanabilecekler sadece iyi niyetli ve zeki olan, mazoşistliğini kişiliğine vurmayacak olan kızlardır. Bu onlardan değil. Bu da çoğu kız gibi mazoşist. Gerçek bu. Bu yüzden bir seçim yapmak zorundasın.
Sen onu sevdiğin ve evlenmek istediğin için bu riski alacağını düşünerek nasıl yapacağını anlattım ki geçmişte yaptığım ilişki yolu hatasını sen yapma. Ama sen her şeyden sonra "Tamam ya değmez böyle devam etmeye. Kendim olmak gibisi yok." diyorsan, o zaman kızı unut. Çünkü böyle ağına düşüremezsin onu. Bu kız doğallıktan anlamaz. Samimi diyorum.
Ben senin gibi birini tanımadım diyor işte ilginç garip birisin garip değilim bak genç kadınsın beni kabul etmesende karşına benden başkası çıktığında hoşlansan karşındaki insanın bakış açısını öğren vurup kıran değil sana baktığında bir baba abi kardeş dost gözüyle bakıp sahiplenecek insan olsun sadece koca değil hayat arkadaşın olsun dedim ben bunu bağladım aşı oldu ama hemen ulaşılmaz olduğumu hissetsin istemiyorum artık anlasın nasıl bir karaktere sahip olduğumu analizi iyi yapıyorum söylüyorum bunları net anlatmamın sebebi ben sevdiğim kadına ah etmem genç kadınsın benle olmasa bir başkasıyla mutlu olmanı da dilerim böyle bir adamım ben kalkıp arkandan konuşmam adam gibi iyi dileklerimi dileyip gitmesini bilen biriyim dedim
Ve senin olayını görünce kendi geçmişimi gördüm. İyiliğini düşünmesem bu kadar yardım etmezdim. Seçim senin. Benden bu kadar.
Anlamıyor doğallıktan ama Zeki biri aslında doğallıktan pek anlamıyor hoşuna gidiyor ams anlamıyor dediğin gibi yapmalıyım hemen ulaşılır değil donu adam böyle böyle konuşuyordu demekki açık sözlü biri baktı karşılık bulamıyor ben net olmaya çalışayım buna eskisi gibi ilgi göstersin diye düşünsün misal ben düşünüyorum son yazdığıma bakmadı 6 saat oldu ben nasıl merak ediyorsan ne yapıyor neden yazmadı bakmadı aynısını ona yaşatmalıyım ki ha tamam bu laçka benden başkasını gözü görmüyor nasıl olsa demesin diye değişeceğim huyumla bakış açımla
Seçim senin. Ben sana tüm tavsiyeleri verdim. Daha da başka bir şey yapamam reis. Geçmişimdeki kendimi kurtarıyormuş gibi sana tüm olayı ve vereceğin karara göre yapman gerekenleri verdim. Artık karar sana kalmış.
Güzel fikirlerin için saol kardeşim teşekkür ederim sana misal bak kibar davranıyordum hep bir konuşma oldu bir yere gideceğim dedi ya atarlarsa dışarı dedi gideceği yer bana yakın beraber gidelim dedim atarlar dışarı dedi senin üstündeki elbiseye dokunacak adamı çarparım dedim nasıl konuşuyorsun diyor ne var konuşmamda dedim normal konuşuyorum dedim yanımda olacaksın kim sana dokunabilir dedim sen değişiksin diyor değişik değilim her şeyin kuralı adabı var sen beni çok kibar sessiz biri olarak görüyorsun öyle alıştın diğer yüzümü görmedin sana karşı kibarlığım dışarda arkadaş ortamında tanısan muhatap olmazsın benimle dedim çok toz göz olmam böyle konuştuğum gibi kibar değilim dedim senin deyiminle maço sert mizaçlı yaklaştım biraz hoşuna gitti fark ettim
Söylemiştim...
Çünkü bu sana alfa havası veriyor.
Benim düşündüğüm son konuşmayı yapmaktı madem istemiyorsun zorla güzellik olmaz senin baktığın gözle bakıp yalancı rolü oynayacak yaşı geçtim arkadaş gibi görmüyorum seni en iyisi birbirimizi üzmeden kapatalım nokta koyalım her şeye iyi anlaştık şimdiye kadar aynı şekilde saygılı anlayışlı bir şekilde konuşmayı noktalamak istiyorum diyecektim
En doğrusu bu olur emin ol. Ben olsam ben de öyle yapardım. Ama kızı deli gibi sevdiğinden evlenmek istiyorsan diye de sana bunları anlattım. Çünkü evlenmek istediğini dile getirdin. Hislerinden emin ol. Ona göre karar ver. Hala kızı deli gibi istiyorsan, bunun bedeli var: Kişiliğini değiştirmek. Ama kendim olarak kalmak istiyorum diyorsan son konuşmayı yap bitir.
Kendim olarak kalmak istiyorum ama kızı çok seviyorum biliyor bunu son konuşmayı yapsam da 1 ay dayanmaz yazar bana o biliyorum bende gördüğü ilgi doyuruyor onu hissediyorum öyle yapsam belki aklını başına toplar yaklaşır bana. Son konuşmayı yapmak istememin sebebi 1 ay sonra yazdığında ilk sözü seni özledim ama arkadaşça özledim demesiydi bu yüzden bende bitirmek istiyorum aslında kişiliğimi kimse için değiştiremem ölümüne sevsem bile beni kabul edecekse böyle etsin ben buyum
Sen de benim gibisin. Ama hislerin sana acı veriyor dimi? Aaaah ah. Son hoşlandığım kıza 2. kez bir çok umut verdiği için açıldığında bana demediğini bırakmadı. Bir tacizci muamelesi yapmadığı kaldı sen düşün. Baştan kendimi inanılmaz suçlu hissettim. O gece ağladım. Ama sonra ertesi gün temiz kafayla olayı analiz ettim ve anladım ki ben suçlu değilmişim. Kız aslında beni kullanmaya çalışıyormuş ve umut vererek ilgimden faydalanıp beni elde tutmaya çalışıyormuş. Analiz ettiğimde bu gerçeği gördüm. Sonra da hiç bir şey demeden ortadan kayboldum. Onun erkek kardeşi iyi bir çocuktu. Sadece onla görüştüm. Ama kızla bir daha muhatap bile olmadım ya da adını bile ağzıma almadım. 1 ay boyunca acı çektim. Bazı geceler ağladım. Gerçekten sevmiştim onu çünkü. Ama yapmak zorundaydım. Çünkü o, düşündüğüm gibi iyi niyetli bir kız değildi. Bu olay KizlarSoruyor a gelme sebebim oldu. Burada 1 ay boyunca sadece kızların ne yaptığını, ne sorduğunu, haklarında ne düşünüldüklerini gözlemledim. 1 hatta 1.5 ay sonra düşündüğümden de fazlasını çözdüm.
Sadece kızları değil...
İlişki dünyasını çözmüştüm. Ama acı gerçekler gördüm. Eğer onu elde etmek istiyorsak beni ben yapan kişiliğimden, iyi niyetimden, tamamen vazgeçmem gerektiğini. O gün bugündür kızlara çok fazla yüz vermemeye karar verdim. Bu süreç yavaş yavaş da etkili işliyor. Şimdiye kadar 3 sevgilim oldu. Ama artık daha fazla olmasını istemiyorum. Çünkü kişiliğimi değiştirmek istemiyorum. Ben buyum ve değişmeyeceğim.
Bu nedenle sana ciddi olarak tek bir şey söylüyorum: Değişmek istiyorsan durma ve bu kişilik değiştirici taktikleri uygula. Ama değişmek istemiyorsan o kızdan sana hayır gelmez. Bu kadar...
Değişmek istemiyorum beni seven böyle sevsin bende çok ağladım günlerce ağladım ama biliyorum nokta koysam yine yazacak ulaşacak bana bir şekilde pes edecekse böyle etsin seni seviyorum kelimesini o an kullansın istiyorum ben kimse için değişemem
Seni seviyorum dese ne olacak ki? Sen deli gibi ilgi gösterdiğinde yine senden soğuyacak. Zorla güzellik olmaz.
Acı çekiyorsun biliyorum. Yaşadım o acıyı 1 ay boyunca. Ama alışmak zorundasın. Değişmek istemiyorsan bil ki ondan sana yar olmaz. Unutmalısın onu. Başka ilgi alanlarına, kendi hayatına odaklanmalısın. Ancak böyle bu acıdan kurtulursun.
Çok acı çekeceksin onu gerçekten sevdiğin için. Ama alışacaksın. O acıyla yaşamaya alışacaksın. Sonrasında artık sana eskisi gibi acı vermeyecek.
2 saat boyunca aradı sohbet ettik kapatalım mı dedim neden dedi arkadaşım geldi bir yere uğramamız lazım sonra konuşalım dedim baya sinir oldu bana bir şey anlatırken hararetli söyledim sözünü kestim nasıl sinir oldu bana. İyi mi yaptım
Güzel. O şimdi sinir olabiliyor ama bakma öyle olduğuna. O sinir, kaybetme korkusuna dönüşecek.
Çünkü istediğini elde edemedi.
Böyle davranacağım artık evlilikten o bahsetti bugün bende böyle yaptım daha iyi oda farkına varsın bende yeri gelince ona zaman ayırmayayım artık kendi kesmesin muhabbeti
Evlilikten bahsetmesi iyiye işaret. Sebebi de açık.
Aynen öyle birde bana dedi ki ben aşk yaşayacağım insanla arkadaş gibi konuşmak öyle tanımak istiyorum tabi hemen seviyorum aşkım bebeğim muhabbetlerini sevmiyorum dedi.
Kaybetmek üzere olduğunu anladı. Yan çiziyor şu an. Dediğim işe yaramışa benziyor.
Yoksa arkadaş ayağından değildi o. Arkadaş ayağınla tanışmak olsa o iş, önceden zaten belli ederdi bunu.
Merak ediyorum dedi nasıl anlamadım bana karşı ilgili olduğunu ama basbaya farkında bilmiyormuş gibi davranıyor yeni hissetmiş gibi söylemeye çalışıyor
Hayır yeni hissetmiyor. Zamanında yaptığın o güzel şeylerle kendini iyi tanıttın ya, sen o kıza zaten iz bıraktın. Şimdi de kaybetme korkusu yaşadığı için yeni hissettiğini zannediyor ama aslında önceden beri hissediyor, sadece böyle tetikleyici bir an bekliyordu. Bu anı da benim dediğim tekniklerle sen oluşturdun.
Şimdi ise kaybetme korkusu yaşıyor. Bu da ilgiye dönüşmüş durumda. Mazoşist kızların yapısını o kadar iyi çözdüm ki...
Eskiden kıymetini bilmediği iyilikleri şu an bunu yaparak yüzüne vuruyorsun. "Böyle devam edersen bunların hepsini ileride kaybedeceksin." korkusu veriyorsun. Bu da onu sana çekiyor.
Aynen öyle oldu çok iyi tanıttım kendimi ona en dürüst halimle çok ilgilendim çünkü eski ilgimi eksik gördüğü zaman aklı başına gelir benden karşılık bekledi istediğini vermedim dik duruyor diyecek ama çok ilgilendim onunla sonra konuşalım deyince şaşırdı bir an afalladı
Şu an it gibi o korkuyu yaşayacak. Artık seni cepte olan ezik biri gibi görmeyecek yani. Sonra yelkenleri suya indiren o olacak. Demedi deme.
İlgi gösteriyorum ve bende ilgiyi bir anda kesiyorum demesin beni bekliyor her an çünkü fazlasıyla net oldum ona birazda o beklesin beni
Ondan "hafif ilgi kaçamakları" yapıp sonra da köşeye çekil dedim ya. O ilginin dozunu kaçırırsan işe yaramaz
Ya bu Almanya’da yaşıyor ya birde bana dedi ki bir tanıdığım biriyle evlendi sanırım sadece Almanya’ya gelmek için evlendi dedi zayıf bir karakteri var o zaman onun dedim neden dedi Almanya zor bir ülke değil ki alt tarafı koysun cebine 50.60 bin tl her türlü gitmek isteyen istediği yere gider ulaşır hedef önemli yani dedim birde söylemiştim arkadaşlarımla görüşmüyordum sana yazıyordun kıymet bilmedin şimdi şaşırdı böyle yapınca
Umursamaz görürse beni uzaklaşır benden hem ilgi yani sanki bir o var hayatta gibi davranmayacağım artık
Uzaklaşmaz. Güven bana. Onun bile belli bir dozu var. Hafif ilgini belli eden ama cıvıklaşmayan, kaybedecek bir şeyin yok kafasında olan, sert ve gizemli olan bir erkek misali hareket edeceksin.
Baya bir belli ettim cıvıklık tarzı hiç davranmadım hep seviyeli yaklaştım ve her zaman da bak konuşacağın hoşlandığın adamı iyi seç seviyorum ölüyorum deme her zaman bakış açısına önem ver evlendiğinde bu çocuklarımın babası olur mu diye sorgula hep öyle yaklaştım şiddete meyilli kimseyle muhatap olma derdim baya alıştı bana
Alıştıysa ve seni cepte görüyorsa o zaman sen de alışılmışın dışına git. Tüm taktikleri verdim daha ne anlatayım aga?
Biraz geri çekilmem daha mantıklı o düşünür artık farkına varsın
2 saat önce cvp verdim her zaman burada olan o 2 saat geçti cvp vermedi hiç.
Duyguların umrunda değil bencil menfaatçi sadece zaman geçirmek için
Hem 1 ay yazmadım sonra kendi yazdı seni çok özledim çok alıştım sana çok üzüldüm dedi şimdide umursamaz gibi davranıyor dikkatimi çekmeye çalışmıyor böyle yaparak ama aptal değilim bunu çözemedi mantıkla yürüyen biriyim yazmayarak ilgi çekmeye çalışıyor
İlgi falan çekmeye çalışmıyor çünkü o kadar da umrunda değilsin bu hesaplara girecek… Senin incinip incinmeyeceğini canının yanıp yanmayacağını düşünmeyen bi insan.. sil at yüz de verme
Canım çok açıyor sildim yine yazıyor ben sevdiğimi söyledim arkadaş gözüyle bakıyorum ben dedi bende arkadaş gözüyle bakamıyorum sana o yüzden hiç konuşmayalım dedim ne kadar seversem seveyim sonucu güzel görmediğim hiç bir yerde durmam dedim
Kendini korumak için biraz acımasız davranman gerekiyor gerekirse ego kasıcaksın, gerekirse sert yapicaksin engelliceksin bi daha karşına çıkmaya korkacak
Hem özlediğini söylüyor hem sanalda tanıdığım en farklı en olgun insansın diyor bir defa üzmedin dedi bir defa cinsel muhabbet açmadın ama ben istemiyorum dedi arkadaş gözüyle bakıyorum ben dedi çok kırılıyorum ben beni engellesen de başka hesaptan yazarım ben sana diyor nasıl kurtulurum ama aşk istemiyor.
Hem bencil hem arsız.. Dedigim gibi sert yapmaktan başka çaren yok
Kıyamıyorum ona ama hesabımı kapatmam gerekecek sanırım
O sana kıyıyor yalnız… öyle birini kendinden öne koyamazsın önce kendini düşünmen lazım yoksa herkes şey eder anladın
Çok ağlattı beni ondan kurtulmam lazım daha fazla dağıtmasına izin vermek istemiyorum artık seven otursun dibimde diyorum
Aferin akıllanmaya başlamışsın
Ben neler çektiğimi biliyorum
Biliyosan gerekeni yap👍🏻
Yazıp yazıp siliyorum cesaret edemiyorum ama bunu yapmam gerekiyor artık birine sana aşığım dediğimde dizimin dibinde otursun istiyorum
Sen de o ışığı görmediğin insanlara açılma be kardeşim
Arkadaş olarak sana bayılıyorum inanılmaz güzel bir insansın diyor ötesi yok illa sahtekar * mi olayım sevmen için dedim ne yapacağımı bilmiyorum
Seni cepde goruyor
Canımı çok yakıyor ama uzaklaşmaya çalışıyorum beni engellemesen yine yazarım sana diyor arkadaş olarak biri bağlanır mı bu kadar öyle diyor ama ben aşığım ona en yapayım kurtulmak istiyorum istemiyor yarın bir gün onu başkasıyla fotoğraflar paylaşırken görmek istemiyorum
Ozaman sende engelle aci cektiriyorsa, arkadasiz diyor ama sendede kopmuyor adim atmiyosa sadece istediginde gidip geliyosa bilmiyorum karsina al ne istiyorsun bana karsi ne hissediyosun net ol ya soyle ya da tamamen iletismi kes falan de belkide boslukda oldugu icin yaziyo
2 senedir konuşuyoruz ama ve yanaşmıyor tamamen muhabbeti kesmeliyim yoksa canımı çok acıtacak. İlk defa düşünmekten kalbimin sızladığını hissediyorum