Napiyim bunların egosu yüzünden hayatında kimse olmadı. Kendilerini biraz kaf dağında görmeyip kendi seviyelerindeki kızlara kadınlara baksalar sorun hallolacak.
hayır, hiçte bile kendini öyle görmüyor! egodan çok kendiyle barışık. Sen sadece biraz daha fazla insanla aynı ortamda bulun. ha illa ben mi teklif edeyim
Üstteki erkek bile derken:) e kendimi beğeneceğim karizmatik bir insanım zaten. Ve kendimle Modelyazın dediği gibi de barışığım. Mesela burnumda hafif bir yamukluk var ama. bunu çok dert etmiyorum
Bakım dediğim sadece makyaj değil. Fit bir vücut. Güzel bir giyim. Makyaj da lazım ama abartmadan. Cilt bakımı el tırnak saç vs. Koku mesela çok önemli
Ya ben açılmaktan korkuyorum. Rededdilirim diye bir de ozguvenim olmadığı için büyük ihtimal çirkin erkeğe acilirim ama onunda birtarafini kaldırıp red yemek istemiyorum
Korkunun ecele faydası yok bu zamana kadar teklif gelmediyse ya senden bekliyorlar ya da sen negatif birisin insanlar bu bizi reddeder diye korkuyor dışarıya öyle bi izlenim vermişsin
Başka açıklaması yok en son 13 yaşında birisine aşık oldum oda reddetti. Şimdi acilsam yine reddeder. Bugüne kadar da teklif almamamin başka açıklaması yok en çirkin erkek bile bakmıyor kesmiyor.
Bu bile kendini begeniyorsa ben güzelim ozaman ya... Bir yanlışin var kusura bakma. Bence benim teklif almama sebebi ne biliyormusun türk erkeğinin kendini bir şey zannetmesi.
Unutmadım. Ayrıca burada yaş ortalaması benimle aynı olan herkesi ben mi sanıyorsunuz?) ben bile kaç tane görüyorum. Hem beni niye izliyorsunuz ya da izlediğinizi zannediyorsunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
yani teklif gelmemesi çirkinsin anlamına gelmediği gibi belkide yeterince göz önünde olmadığın anlamına gelebilir
Belkide üsteki erkek bile kendini begeniyorsa olabilir evet
o çocuğu üzme be öyle. gayet kibar birisi ben sevdim şahsen
Napiyim bunların egosu yüzünden hayatında kimse olmadı.
Kendilerini biraz kaf dağında görmeyip kendi seviyelerindeki kızlara kadınlara baksalar sorun hallolacak.
hayır, hiçte bile kendini öyle görmüyor! egodan çok kendiyle barışık. Sen sadece biraz daha fazla insanla aynı ortamda bulun. ha illa ben mi teklif edeyim
Üstteki erkek bile derken:) e kendimi beğeneceğim karizmatik bir insanım zaten. Ve kendimle Modelyazın dediği gibi de barışığım. Mesela burnumda hafif bir yamukluk var ama. bunu çok dert etmiyorum
@BadFella ulan herkes mi aynı olur be. kendini seven herkesin tek bir problemi var, burnu bir yerine kaçmış
@Modelyaz ahhahahahahaahha
@BadFella yanlış anlama ama bunu söyleyen 20. yakısıklı falansın
@Modelyaz estağfurullah yanlış anlamadım. Burundan baya insan muzdarip
kimsede teklif bende almadım ama bu benim çirkin oldugum anlamına gelmez
kendimi beğeniyorum
Bende öyle derdim senin yaşında ama yaş 24 de gelmiş tık olmayınca anlıyor insan.
yalnız kalmak bi tık olmak değildir
yaşıyorum koşuyorum egleniyorum ve mutluyum
hayatımda bir kadın olsa da olmasada gerçekten mutlulugu tadan biriyim benlik bir sorun yok
Teklif almak güzellikmidir. Kaşar ama çirkin olan tanıdığım kızlar çok teklif alıyordu. Şimdi onlar güzelmi oldu senin tezinr göre
Saçmalama. cirkin kadın. Yoktur. bakımsız ozguvensiz vardır
ya sen hala bunları mı soruyonn ben sana anlam veremedim
Maskemi cikardigimda tum eski sevgililerimin arkamdan konustugunu duydugumda
Hekesin kendine has güzelli yakışıklılığı vardır kimse çirkin ya da tipsiz değildir bakımsızdır
Yok öyle bir şey bakimliyim.
Demekki oda kurtarmiyor.
Beden kendini güzel bulmuyormusun
Kendimi güzel bulsam ne değişiyor...
Bir insan kimseye kendini begendirememisse çirkindir.
Kendinö niye birilerine veya bir kimseye beğendirmeye çalışıyorsun ki bırak seni beğenen bu halinle beğensin insanlar için enden yapıyorsun bunu yani
Begense bu halimle beğenen olurdu.
Arkadaşlık gönderdim yaz istersen
Tamam gönder
Gönderdim
Adın ne
Black1710
İstek gelmedi tekrar ata rmisin
Bir daha attım
Kabul ettim
Bakış açını değiştir. Çirkin insan yoktur. Bakımsız insan vardır
Bakimliyim zaten
Bakım dediğim sadece makyaj değil. Fit bir vücut. Güzel bir giyim. Makyaj da lazım ama abartmadan. Cilt bakımı el tırnak saç vs. Koku mesela çok önemli
Yapıyorum zaten
Çok zayıf olmasamda fit vücudum var makyajında yapıyorum ama olmuyor
Sorun davranışlarında olabilir mi?
Çevremde kimse yok ki ama bir cafeye restrona gitsem tek başıma calisanlara güler yüzlü davranırım ama yüzümü bile bakmazlar.
Burcun ne
Yay
Uff cidden mi?
Çirkin olduğumu düşünmüyorum ortalama diyelim
Bende aslında ortalama olduğumu düşünüyorum ama kimse bakmayınca çirkin olduğumu düşünüyorum.
Kimse bakmıyo derken şansını denedin mi hiç
Neden bir erkeğe acilayim ki bana açılan erkek olmadıysa cirkinimdir.
Ayrıca 18 yaşında filan Instagram'da açıldım ama begenilmedim
Erkekler bir kız güzelse bana bakmaz diye de açılmıya biliyo ayrıca bu kafa yapısı çok yanlış bunun kızı erkeği yok kim hoşlanıyorsa açılmalı
Ya ben açılmaktan korkuyorum.
Rededdilirim diye bir de ozguvenim olmadığı için büyük ihtimal çirkin erkeğe acilirim ama onunda birtarafini kaldırıp red yemek istemiyorum
Korkunun ecele faydası yok bu zamana kadar teklif gelmediyse ya senden bekliyorlar ya da sen negatif birisin insanlar bu bizi reddeder diye korkuyor dışarıya öyle bi izlenim vermişsin
Belki çirkin değil de mesafelisindir
Mesafeliyim ama karşımdaki insanada güler yuzluyum bokunu çıkarmadan.
Belkide çirkin olmanla alakası yoktur.
Başka açıklaması yok en son 13 yaşında birisine aşık oldum oda reddetti.
Şimdi acilsam yine reddeder.
Bugüne kadar da teklif almamamin başka açıklaması yok en çirkin erkek bile bakmıyor kesmiyor.
Fazla bakımlı değilsindir. Cirkin insan yoktur bakımsız insan vardır.
Bakimliyim fazlası ile makyas giyim kuşam hepsi var.
Hatta dekolte bile veririm ama kurtarmıyor
Dekolte çok verme ya, kişiliğinle yüzünle ön plana çıkmaya çalış.
Öylede olmuyor
Hayırlısı.
Anlamadım, çünkü çirkin değilim
Bu bile kendini begeniyorsa ben güzelim ozaman ya...
Bir yanlışin var kusura bakma.
Bence benim teklif almama sebebi ne biliyormusun türk erkeğinin kendini bir şey zannetmesi.
Benim yanlışım yok, ya kendine yanlış bakıyorsun ya da kendine bakmıyorsun. Ayrıca teklif almama sebebin yeterince çekici olmaman olabilir:)
çirkin olduğumu düşünmüyorum
Gizlenmeyi unutmuşsun bu sefer
Unutmadım. Ayrıca burada yaş ortalaması benimle aynı olan herkesi ben mi sanıyorsunuz?) ben bile kaç tane görüyorum. Hem beni niye izliyorsunuz ya da izlediğinizi zannediyorsunuz?
Tamam abla bi espri yaptım vatan haini ilan ettin
Abla mı?
Tamam kankammmm sensin 😒
Icin guzel olsun bacim
Reddedilince zaten sonra kimseye açılmadım
ergenlik zamanlarııııı
24 e kadar ergenlik uzuyor demek
@Modelyaz senin canın dayak istiyo dimi
ah canım iki soru sorduk, dayağa merakın varsa gel at tabi
@Modelyaz çok tehlikeli sorular soruyosun
tehlikeliyiz senin gibi
@Modelyaz vınnn bas gaza taş kafa öwndöcmöwnföff
hahha dayağı bekliyorum aşko
@Modelyaz git yatt
valla çok sıkılıyorum uyuyamıyorum adhd var bende!
@Modelyaz ben uyurum yerine aşko
eh iyi geceler aşko en başında da dediğim gibi uykun var diye
@Modelyaz daima var ;))
uyu uyu, güzzellik uykusu iyidir
@Modelyaz hahahahah sende dene
ben gündüz uyuyorum cildime daha iyi geliyor! :D
Çirkin değilim
Buradan bakınca boylu duruyorsun evet çirkin değilsin ama yakisiklida değilsin çok kasma.
Beni beğenen beğeniyor umurumda mi sence?
Begenmeleride yakışıklı olduğun anlamına gelmiyor.
Yüz hatları brett Pitt, alein delon kısacası mankenimsi olmayan yakışıklı olamaz ortalamasin.
Kanka aptal mısın sen? Bana ne senin ne düşündüğünden
Çirkin değilim
Bence değilsinnn
üzülme canım
Görmek lazım seni