Hayatınız boyunca narsist tanıdınız mı? Bu akşam narsistleri konuşur musunuz benimle? Sizi manipüle eden oldu mu?

Geçen yıl çok güzel bir işim vardı. Yani saatleri iş ortamı çok güzeldi. İş o kadar ahım şahım olmasa da ortam iyiydi ve evime de ulaşım bakımından çok seçeneği olan çok kolay bir iş yeriydi. istersem yürüyerek istersem dolmuşla. Neyse ben işimi Çok güzel yaparken iş yerindekiler beni Çalışkanlığım nedeniyle baya bir severken o sıra ordan kör kütük birini sevdim çok sevdim. Xper az olduğu için üstü kapalı yazıyorum fiziksel, duygusal her türlü zararı verdi. Çünkü bana bu zararları vermesi için davetiyeyi eline ben verdim. Resmen gel bana zarar ver beni kullan dedim ama o da zaten narsistmiş beni istediği kadar kullandı. Borcu vardı ona para verdim. O sıra dükkanı batmıştı sevdikleri ona sırt çevirmişti ben hediyeler muhteşem günler psikolojisi düzelsin diye yaşattım. Beni sevsin diye her şeyi yaptım ama o psikolojisi Düzelince ilk beni hayatından çıkarttı tokat hakaret. Beni suçlu hissettirdi sanki tüm suç bende gibi onu kullanan benmişim gibi hep bana kendimi suçlu hissettirdi. Ben sadece sevdim onu ya çok sevdim sadece aşık oldum değer verdim. Tamam sevgime karşılık bulamayınca bende birtakım yanlışlar yaptım mesela bu bana tokat atınca evlerine gittim. Benden para alıp geri ödemeyince birde üstüne beni ekip dövünce evlerine gidip babasından paramı istedim. Hatta bir kere evlenirinin önüne gidip gözüme yumruk yedim. Yani neden böyle oldu ki ben sadece sevdim. Hala seviyorum.
Hayatınız boyunca narsist tanıdınız mı? Bu akşam narsistleri konuşur musunuz benimle? Sizi manipüle eden oldu mu?