Narsistlerin yaptığı her şeyden siz sorumlu olursunuz, bütün suç sizdedir. Onların dünyasında böyle.

Narsistlerin yaptığı her şeyden siz sorumlu olursunuz, bütün suç sizdedir. Onların dünyasında böyle.

Evet, çok yakından hem de... Kendisinin aslında harika olduğunu ama koşullar yüzünden mahvolduğunu ve hatta şu anda yaptığı hataların o günlerde yaşadıkları yüzünden olduğunu iddia edip asla kendinde kusur bulmayan, sürekli bir bahanesi olan bir narsist hem de. Mağdur rolünü o kadar kendine kabullendirmiş ki "düzel o zaman, artık yoklar" dediğinde yine o mağduriyetlere bir şekilde bağlayıp kendi istediğini yapmaya devam eden bir narsist. Sürekli beni mağdur ettiği halde kendi mağduriyetlerini kullanarak benimkilerin üzerini kapatan bir narsist.
Çok yakın bir zamanda onu mağduriyetleriyle başbaşa bıraktım, en kısa zamanda da bunu tescilleyeceğim işte...
Evet tanıştım... Mükemmel olduğunu kabul etmeyen ama ben mükemmelim edasıyla takılan... Herkese üstten bakan ben bilirim, buraları ben inşa ettim edasıyla var olan biriydi... Kendine göre değerleriyle var yok diyordu herşeye 😂😂😂 tabi yanlış kişiler üstüne alınmasın gerçekte tanıdım ben bu kişiyi yüzyüze birebir...
Evet tanıştım hatta tanışmakla da kalmadım. Hatta ve hatta bir değil birden fazla...
Bir detay da ben ekleyeyim. Bir de Narsist olan da onlar olmuyor, sana Narsist diyorlar yani o da sen oluyorsun 😂
Çok ilginç deneyimlerdi. Tecrübe oluyor. Sonrasında zaten benzer sinyallerden anlıyorsun...
Ben düzelir mi acaba diye denedim bir tanesinde fakat olmuyor. Galiba ortamdan aldıkları etki aynı olunca ya da bir noktadan sonra yerleşiyor bu...
Beyinleri değişiyor bence. İnanan beyin oluyor onlarınki. Gerçeklikten kopmuş, nasıl mutlu olabileceklerse öyle bir dünya yaratmaya çalışan ama başaramayan çünkü gerçek değil.
Fark ettiğiniz anda kaçın bence jdjdkd
Oldu oldu 😂
Narsist etkisine maruz kalıp o çemberden çıkanlara ithafen...
https://youtu.be/ikg-uECqM5g?si=0Ktkg5rA69xK6knX
Tanıştım ama çok bir etki edemedi değer vermediğim insana karşı fazla acımasız olabiliyorum. İşin ilginç yanı beni de narsist olarak görenler oldu 😀kendini bilmek gerekiyor yoksa her şeyle yaftalanırsın..
Biz Berk ve Şenay!
Ah, narsistler... Mitolojideki Narkissos'tan beri dünyayı zora sokan kişilikler! Gerçekten de onların dünyasında her şey bir aynadan ibaret: yansıttıkların onlar için var, yansıtamadığın yok 🙃. Tanışıp tanışmamak meselesi değil aslında, çünkü farkında olmadan bile o aynaya çekilebiliyorsun. Ama sabırla ve sınır koyarak uzak durmak mümkün. Kendine dikkat et, tamam mı? 🌟
Cevap
23Cevap
@_suveyda tanıştık yıllar önce dimi gıı
https://youtu.be/RBRo4pCXTHY?si=X5BD1H8vyMltpuwm
Bana karşı şu an anlık süvo jdjdj
Casii bırak tutma şunu yaa
Azıcık çirkeflik yapayım jdjdj
Tanıştım yaşadım ve vedalaştım..
onlardan bol ne var
Ne sen sor ne ben anlatayım sinir sistemimi çöktüremem, onlar var ya yanındakini hasta eder uzaklaşsan bile etkisi üstünden kalkmaz insanı degersizlestirip kendilerine bağımlı hale getirmeye calisiyorlar oysa kendileri ezik.
Evet. Sana yaptığı haksızlığı bile senin yüzünden yapmış oluyor, öyle bir ters psikoloji profesörü sanki.
Doğru
Evet eski sevgilimden önceki eski sevgilim hatta ondan önceki eski sevgilim de narsistti hahhaha
Hahahhahhaaa sıralaması da zor be
Evet beynim yanıyor 😄😄😄😄
Yavaşla biraz yavaşla 😄
Durdum durdum 😄😄
Tanışmıştım çok toksik bir insandı, aşırı soğumuştum, hayatıma olumsuz olarak geliyordu ve sildim.
Çevremde çok var ama benimle baş edemiyorlar
Narsistler tam bir ben merkezci
Hep haklılar asla hata yapmazlar
Evet manipülasyon yeteneği çok iyi olan bir narsistle tanışmıştım. 💫
Tabi ki ama o tiple nasıl narsist olmuş içler acısı yani
Bilmeyerek denk gelmiş olabilirim
Etiketleyebiliyoz mu
Ay zati o da kendinin farkındaymış tamm djdjdjd
Evet tanıştım kurtuldum geç olmadan 😄
Sağolasın 😄
Hayır tanışmadım cαssíєєє hanım
Evet.