- Teşekkürler ♥️
Hayatınıza hiç narsist biri girdi mi?
- Teşekkürler ♥️
Hiç narsist bir kişilik ile muhattap olmak zorunda kaldınız mı? Kendi çıkarları uğruna gözü hiçbir şey görmeyen, sizin duygularınızı önemsemiş gibi yapıp aslında tınlamayan, abartılı bir özgüvene sahip, son derece benmerkezci olan biri. Ayrıca gizli narsistler de vardır. Bunlar kendilerini ezik gösterip sizi içten içe sömürürler.
Eğer hayatınıza böyle biri girdiyse bu kimdi? Bende, babam ve eski sevgilim.

Evet o yönde bir tecrübem oldu hem de KS de. Ben de kendisini üç aylık diyalog sonucu engelledim ve ilahi adalete havale ettim. Narsist ve egoist habis ruhların neye benzediklerini O'nunla anladım kesinlikle.
Geçmiş olsun 🫶🏻
Teşekkürler 💖🦋
Evet böyle bir narsist kızı tanıyorum narsistler ilginin sürekli üzerinde olmasını isterler ilgisisiz yaşamak onlar için ölümdür ilgiyi üzerinde toplamak için elinden geleni yapar ama sana ilgi ya biraz gösterir ya da hiç göstermez ınstagramda böyle bir kişiliği görmüştüm profilini sürekli gizleyip açıyordu resimlerini değiştiriyordu arşivliyordu başka resim atıyordu sonra tekrar siliyordu like gelmeyen fotolarını kaldırıyordu bu kızın narşist olduğunu anladım allahtan takip etmemiştim sadece bir iki hikayesine bakmıştım biraz da stalklamıştım keşke denk gelmeseymiş ayrıca bu kişilikler başkasını kıskandırmak için elinden geleni yapar hatta bunun için kaxpelik bile yapar çatlasın ölsün diye karşı taraf eğer uyanııksanız zaten bu oyuna düşmessiniz saf biriyseniz sürekli bakıp durursanız sizi iyice çemberine alacak hayattaki bütün enerjinizi ve hayallerinizi sömürecektir siz böyle düşünmeseniz bile bu kişilikler kendi zihninde bunun ilgisi zaten sürekli üzerimde ben bundan faydalanayım düşüncesinde olacaktır ve farkında olmadan zihniyetinizdeki tüm olumlu düşünceleri sömürecekleerdir resmen mutluluğunuzu gasp edecektir ben uyanıktım da bu kızdan sıyrılalı yaklaşık 2 sene olacak nerede ise ama kurtuldum başka ınstagram hesabına geçtim Allah’a şükür
Kendini koruyabilmene sevindim 💪🏻
Teşekkür ederim şimdi arkadaşımın fake hesabından o narşist kızın profiline baktım profili artık sürekli gizli😂😂😂 içimden dedim ne oldu beni safmı sanmıştın baktım da profilin artık gizli sömürecek birisini bulamadın mı oxuxpu dedim
boş ver, bulaşma.
Oradan bile ego tatmin etmeye çalışır haklısın 👍
Asla özür dilemez
Hep haklıdır
Özel günlerini bilmez hatırlamaz
Aileci olur
Seni hep iğneler rencide eder
Böyle insanlardan kaçın kurtulun nikahtan döndüm çok şükür iyiyim 🤲🏼
Çok geçmiş olsun. Ucuz kurtulmuşsun.
Cevap
10Cevap
Hayatıma giren bütün narsist arkadaşları affettim. Bama öğrettikleri her şey için teşekkür ediyorum 😄 ve hayat görevlerinde başarılar diliyorum
Affedip uğurlamak en iyisi.
Tabi ya ömür boyu onların yüklerini taşıyacak değiliz ya 😃 affetmek erdemdendir. Ve tekamül etmektir, önce kendimizi affetmeyi bilmemiz gerek. İnsan kendini affedince bütün tıkanmış kanallarının açıldığını hissedebiliyor. Hayata daha sevgi dolu bakmaya başlıyor
Çok haklısın 👏🏻
eski sevgilim degil mi ya bu? kaç sene önce olsada tam tamına böyle bir bilmem ne ***** cocuguydu. gizli narsistler ise konuştuklarim olarak vardi evet...
Olmadım kendimi hep çekmeye çalıştım ama illa zorunluluktan olmuşumdur. İnşallah karşıma çıkmaz böyle biri benden uzak olsunlar
Bir kız sevdim, öldürdü beni. Narsistti evet. Çekip gitti.
Geçmiş olsun. Umarım şu an iyisindir.
Hayır değilim, henüz yeni yaşadım bunu. Daha bugün ağlayarak oyun oynadım. Sadece arkadaşım ve babam öldüğü zaman ağlamıştım.
Teşekkür ederim
Sen nasılsın? İyi misin?
Daha iyi olacaksın zamanla. Önemli olan, o şahıs ile tüm iletişimini kesmen. Çünkü zamanla seni ağına çekmek isteyebilir. Seni özlediği için değil, senden daha kolay sömürebileceği bir av bulamadığı için. Sen seni sevdiği için geri döndüğünü sakın düşünme. Eğer narsistse sadece çıkarı için veya yalnız kaldığı için geri dönmüştür. Bunun dışında, belirli bir süre sonra, ona kendiliğinden geri dönmen için hoovering taktiğini kullanabilir. Yani, anınız olduğu bir foto paylaşabilir veya bir şarkı vs. Bunu bilinçli yaparlar. Ego tatmin etmek ve zahmete girmemek için. Siz de, sizi düşündüğü için yaptığını düşünürsünüz. Unutmamalıyız ki, sevgi şüphe oluşturmaz. Nettir. Eğer bulanıksa, bu işte bir iş vardır. Ona kaybettiğine üzülme. Kurtulduğuna sevin. Umarım karşına, seni mutlu edecek biri çıkar.
İyi dileklerin için teşekkür ederim ama ben kalbimi ona bağladım, kör oldum, sağır oldum, düşünemez oldum. Başkasını istemiyorum.
Bu YouTuber’in içeriklerini izlemeni tavsiye ederim. (Seni sadece sen kurtarabilirsin)
https://youtu.be/ZZSAQDiuZ5Y
Narsist olup olmadığını anlamak zor ama öyle gibi de duruyo bazen diyorum yok değil anlayamıyorum
Narsist mı gordugum gibi uzaklasirim uğraşamam inanılmaz iticidirler sevimsiz şeyler
Günlük hayatta İstemesek de maalesef karşımıza çıkıyor
Ay evet öyle birini tanıdım ama hayatima almadim.. ne nalet bir şey o öyle ya 😂
Babam narsist bende öyleyim biraz. Övünülecek bir sey değil ama o böyle olarak her zaman kazandi sira bende
Evet öyle bir arkadaşım var çok komik ahsjs
Dikkat et, sana bulaşmasın :D
Def etmesini iyi bilirim
Maalesef girdi zor kurtuldum
Geçmiş olsun 👏🏻
Sağolun
Nedir bu sizin narsist erkeklerle alıp veremediğiniz, illa her gün her saat size
İlgi mi gösterecekler. İlgi gösterdiyse değer verdiği için göstermiştir, narsist adam miş gibi yapmaz o zaman ne hissediyorsa ne düşünüyorsa onu söyler.
Bunun ilgiyle alakası yok. Narsistlerin sömürücü özellikleri mevcut. Yukarda belirttiğim gibi. Babam ve eski sevgilimi tanımıyorsun. Genelleme yapman yanlış. Narsistler kendi çıkarları uğruna, bilinçli bir şekilde insanları sömürürler. Bunun ilgi gösterme eksikliği ile alakası yok. Ciddi bir durumdur ve o şahıslardan uzaklaşılması gerekir. Bunu, erkeklere yönelik bir saldırı olarak algılaman çok yanlış. Cinsiyet belirtmedim. Bir erkek de kadın narsist tarafından sömürülmüş olabilir.
Eşim zamanla bu saydığınız yönleri ortaaya cıktı. Ve annem
Girdi, çıkartım🦾
Tebrikler👏🏻
Evet allah dusmanimin basina vermesin
Maalesef girdiler 😄
Kendim narsistim sevgilimden narsisti bildiğin baya alevli bir ilişki yaşıyoruz
Yok girmedi en narsisti benim 😀
Hayır ama kendimin narsist olduğunu düşünüyorum.
Annem.
Manitalarimin hepsi
O ne ki
Açıklama kısmında belirttim
Bu ben
Girmedi
Hiç çıkmadı ki
var hemde kardesim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?