1 ay oldu kavgamızın üstüne en son da 15 gün olmuştu hiç konuşmayalı, büyük bi kavga etmiştik ve engellemişti, birden cumartesi günü yazdı ama ne yazsa beğenirsiniz.. soru işareti.. evet sadece? yazmıştı, ben de o akşam bakmayı gece de görüldü attım ama ertesi gün çok özlediğim için dayanamayıp ben de? attım. bu slak kimsin dedi bu sefer.. allahımmm bu kdr gülünç olamaz koskoca 33 yaşında bi adam bunu yapan şaka gibi.. ben de aynı oyunu oynayıp siz bana yazdınız siz kimsiniz dedim, şaka mısın xxxx diye kayıtlısın dedi, ben de kayıtlıysam neden soruyosun dedim, aradı açmadım, sonra mesaj attı yazma dedi, yok kimmişim tanımamış da, yok sesimmi duyduktan snra tanımış da, ulen biz büyük kavga ettik, o zmn konuşurken neden sinirli değildin gayet merhabalı nasılsınlı konuştu. arkadaşlar cidden amacı ne bunun?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
umurunda değilsin
bunu sana da göstermiş işte sen hala amacı ne diyorsun
amacı filan yok yaw seni unutmuş bile sen kendi kendine üzül dur
ne diyon aw gtünle mi okudun
adam sen kimsin diye mesaj atmış sana
farkındasın demi
sen kimsin yani senin bir önemin yok kimmiş tanımamış
silmiş numaranı yani sen hatırlatmasan kendini umurunda değil
ben hatılartmadım ztn kendi engellemişti kendi açıp yazdı, resmen senaryo olduğu belli olan bi şey anlamamak için anlama özrlü olmak lazım bravo valla
sen öyle olmasını umuyorsun ama öyle değil
neyse biraz daha çabala sen sonra anlarsın anlamayan anlama özürlü olan sensin ancak adamın seninle biraz daha kafa bulması gerekiyor anladığım kadarıyla
eh sen bilirsin :)
bak sana bilale anlatır gibi anlatıcam, büyük bir kavga sonrası insanın o lafları diyen bi kızı unutması imkansız, yiyemez o sözleri kolay kolay ve o kızı da kötü olarak da olsa unutmaz, kavga ettiğin insanı mutlaka hatırlarsın, bi daha yanlışlıkla bile olsa denk gelmemek için dikkatli olursun, hadi diyelim ki unuttu, yalnız hrif beni rehberden silmemiş, ismimle kayıtlıyım hala ama slak gibi diyo ki sen kimsin, sen rehberinde duran birini tanımaz mısın bu bir, hadi diyelim ki tanımadın gidip sorar mısın kimsin diye bu 2, hadi sordun engelimi neden kaldırdın gidip engelli listesine mesela durup dururken sen gidip engelli listesinde olan birinin engelini açıp sen kimsin diye sorar mısın bu 4, hadi diyelim ki engelli listesine gitmedi, e o zmn watsap msjlarımı silmemiş olman lazım ki bakınca ztn direkt hatırlarsın bu 5, bak bunların hiçbirini açıklamay bile gerek yok, slak olamayn biri ztn olayın film olduğunu anlar ama adamın saçmaladığı her yerden belli yani anladın mı, ne unutması ne bi şeyi iyi misin harbiden ya
birincisi..
bazı erkekler kızların ne laf söylerse söylesin umurlarında olmaz siler engellerler :) ve dahası onun konuştuğu senin gibi kaç kadın vardır kim bilir bilmem..
aynı isimde başka kadınların olma ihtimalini gözden kaçırmışsın olabilir buda mantıklı..
mesajlarını silmediyse ve sen yazdığında yokmuş gibi davranıyorsa böyle bir adam ile uğraşmak daha bir saçma sapan bir durum :) ne diye uğraşıyorsun
allah belamı versin ki sen halis muhlis saf katıksız bir grizkalısın, hala diyo ki sen yazdıysan. tamam kanki aferin büyük resmi gördün ayyynen, hadi şimdi uza gözünü seviyim
saygısızlığın luzumu yok bence. 1 ay beklemiş ağlamış sızlamışsın adam sen kimsin diye sana yazmış sen bu gerçekliği kabul etmeyip hala bene rol kesiyor film yapıyor diye bir umut bekliyorsun
ama çok beklersin diye düşünüyorum ben senin düşüncen farklıdır ama her görüşte senin düşüncene uygun olacak değil..
abicim sana bin tane daha örnek sayarım ama sen aksine taktın ya şimdi, sırf lafından dönmemek için inat ediyorsun ama emin ol ben bunun gerçekten beni hatırlamadığından öyle yazdığını görsem asla bunu inkar etmez kabul ederdim, kendimi kandırmıyorum yani slak bi insan değilim.
bir inat filan yok sadece kendi fikrimi yazdım senin fikrine saygılıyım ama benim fikrimde bu kabalaşmana luzum yok demek istediğim bu
daha başka da yorum yazmaya gerek yok size iyi akşamlar
kabalaşılmıcak gibi biri değilsin doğru okuyup ona göre yorum yapacaksın, burada senin saçma yorumlarını çekemez insan, hiç yorum yapmayabilirdin ama sen ısrarla kötü niyetli ve yanlış şekilde yorum yapıyorsun. defol ya
Sorsana kendisine amaç ne diye 🤔
ona sordum kim olduğunu öğrenmek için yazdım rehberde aynı isimle 2 kişi kayıtlıydı falan filan diye boş yaptı, buna kargalar bile güler
Bahane uydurmuş işte seviyormusun adamı
seviyorum evet
O bahane ile adım atmış işte devamını getirsene arkadaşım 😅
getirdim, tam seni unutacakken saçma sapan yazıp sinirimi bozuyosun dedim, sonra ara lütfen konuşalım dedim, aradı gayet güzel konuştuk, sen aşık mısın dedi telefonu kapatamıyosun dedi, ben de e değer vermiştim sana ztn biliyosun dedim yoksa niye derdimi anlatmak için o kdr uğraşayım dedim, snra bu sen delisin dedi, ben de deli nasıl oluyo acaba sen normal misin peki dedim, ben normalim herkes sever beni dedi, sen de sevcen mi dedi falan filan neyse en son kapattı ama beni konuşturmadığı için delirdim, tekrar yazdım konuşalım lütfen dedim ay bu bi havalar, mesaj yazıyorum, ara diyorum, yaz diyo tek kelime, ara diyorum, yaz diyo, uzun mesaj yazıyorum ricalı lütfenli, tek kelime yaz dedi, en sonunda ln asabımı bozma bak ara dedim, aradı, saçma spn konuştu gecenin 1bçuğu otele gidiyomuş kuzeniyle kendini şımartmaya napıcaksa artık, snra şarjım 4 dedi kapattı, ben de tamam gerek kalmadı meşgul ettim kusura bkma dedim, geceden beri msjıma bakmadı, mavi tik olmadı hala, ağlıyrum dünden beri
Sen ne saf insansın ya senle yaşıtız ama hiç mi hayat tecrüben yok adamın mabadini kaldiriyorsun napiyorsun sen ya 🤔🤔🤔
evet farkındayım ama o da küçük değil o yaşta bi tarafının kalkması normal mi? neyse sence ne yapmam lazım şu saatten snra?
Normal erkekler geç olgunlaşır helede sokakda buyumemis olanı
napıcam peki ne yapiyim bundan snra
Şimdi onu yazarsam sakata gelirim yorumum kaldirir uyarı alırım 🤣
ne alaka?
Yazayım üstü kapalı sen anla sedir git lan madadinmi kalktı de engele her yerden pişman olup yardırir sana ben üstü kapalı yazdım sen anla 🤣
engelleyince nasıl yazcak peki her yerden engelliydik ztn, sadece ben watsap açık bırakmıştım ama ekli değildi fotomu görmüyodu yani, watsaptan engelimi kaldırıp yazdı işte en son, sonra da bunlar oldu, napayım diyosun yani şimdi?
Her yerden engele sadece telefondan arayabilsjn
hmmm diyosun?
Aynen ama dediklerimi yaz tiren kaçtı diye koşacak o 🤣👍
ya allah aşkına en tutacak taktik neyse onu söle bana çok üzülüyorum normal insanlar kendine değer verilince hoşuna gider ama hyvan olunca bi tarafı kalkıyo demek ki iğrnç ya bu ne rezalet ya
Bu igrenci rezaleti sevmek senin suçun kimsenin değil haketmeyene verme değer arkadaşım sende bunu dene olmasa gel gene
peki : '(
Çok toksik ama ya
bu yaptıkları ne anlama geliyor sence
Hepsini okumadım sıkıyor beni böyle sorular.
olm uzasana o zaman ne gelmişsin yer kaplıyosun
Seviye belli oldu şaşırmadım bu duruma düşmene. Başarılar.
yerler seviyeni uza
Bilmem