Bu konuda bana akıl verir misiniz?

En yakın arkadaşım sevgli yapdıkdan sonra bizıe yavaş yavaş az konuşmaya başladı erkek arkadaşında biz kız arkadaşmla hiç sevmezdik onda bizi tırmalayan bişey vardı ve bunu kaç kere kız arakadşmada söyledim bana sen sevmiyosun die ayrılmamı istyorsunsun dedi neyse dedim bi süre geçdi 3lü kız grubuyduk o biri arkadaşımla kavaga etdi sırf erkek arkadaşı yuzunden sonra yine bisure geçdi sevglis olan arkadaşmla exnden konuşduk bana bidaha exmden konuşma dedi bende sizn bana yadığnızı yapyorum dedim neyse erkek arkadaşı bunu görmuş bana yazdı niye exinden konuşuyosun kız sana konuşma diyor bende dedim sana ne arkadaşmla konuşmamzdan sevglisym çünkü dedi bende kaç yılık arkadaşıym dedim neyse arkadaşm bana yazdığı için sevgilisinden ayrıldı zaten baştan beri benle tanışdrmak istemiyordu sevglisini neyse yine barışmışlar bende pişman olucaksın oluncada ben yanında olmayacağlm dedim kız er geç pişman olucak buna adım gibi eminim ama çok çabuk olsun istyorum sizce ne yapmalıyım ya da hanigimiz haklı bu konuda lütfen yazın❤️
Bu konuda bana akıl verir misiniz?