Lütfen bi akıl verin?

Şöyle tanışmamız uzun baya yaşadığım yer küçük bir yer insanlar birbirini tanımasa bile yüzlerini tanıyorlar hee neyse ben iş görüşmesine gitmiştim cıktım bir durakta oturup otobüs bekliyordum tırcılar arabalar geçip kornaya basıyorlardı elim ayağım titredi korktum bi kız olarak her neyse bi taksi durdu önümde ben telefonuma bakıyordum bos bos ekrana yani sonrasında taksiden inip hanımefendi buraya mı gideceksiniz dedi duymamzlığa geldim kafamı kaldırdım ve onu hep görüyordum ve güvendim normalde böyle şeyler asla yapmam her neyse tanıştık konuştuk numarasın veridi ve ben yasını öğrenip onu abi diye kaydettim ve konuşmaya başladık ve sonra ben bu mesajıla her şeyi bittirdim ama ben kedimi kötü hissediyorum sanki onu kırmış gibi şunu yazdım ona

ben seninle konuşurken kendimi kötü hissediyorum ya aramıza cok yaş farkı var kız kardeşimden bile küçüğüm bana ilgi duyduğunu söylüyorsun ama ben seninle konuşmaya başladığımdan beridir sana abi diyorum ve senin yanında bile abi diye kaydettim hep sana söyledim benım kararım değişmeyecek ben artık bu düşünceyle kafamı yormak istemiyorum sanada dediğim gibi dün kendi hayatına bak kimseyi önemseme merakta etmek sana ne yapılıyorsa aynısı yap seninde dediğin gibi bu artık son mesaj lütfen ama lütfen karşılaşsak bile birbirimize suratına bakmayıp devam edelim olur mu sana defalarca dedim arkadaş olalım diye artık zorlamayacağım cünkü anladımki olmuyor ve olmayacak ben bugun bunu yazmasam biz yine sürekli birşeyde dolayı yorulacağız biribirimizi kıracağız belki geçen olduğu gibi bunları kendimize yaşatmayalım diye yazıyorum seni unutmayacağım bana yaptığın iyiliğide unutmayacağım emin ol benim için her zaman güzel bir anı olarak kalacaksın en basta söylediğim gibide bir sıkıntın olursa burdayım bu mesajın geri dönüşü olmayacak yani demek istediğim geçenki gibi vedalaşıp sonra tekrardan konuşmayacağız
Yine her şey için cok teşekkür ederim :) Allah emanet ol kimse için kendinide üzme bende dahil senin için söylüyorum değmez
Lütfen bi akıl verin?