Kahve rengi akıntı muhtemelen iltihap sökücü olarak ise yaratmıştır soğan suyu koku var mıydı akıntı da?
0
13 Yorumla
Soran
+1 yıl
Koku çok var. Ya bide sevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Kistim var polikistik over. Ya birde sevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Yasevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Adet öncesi çoğu kadında olur o yüzden sordum ama şu an korku varsa olmayabilir Karın ağrısı vs başlar adet olursun öyle şeklide kimse hamile kalmaz gebe nasıl kalınır bilmiyorsan öğren ya da ogreteyim
Camasirdan nasıl geçsin hem diyelim geçti Gelecek vajinanın orda duracak Ki o kadar kat giymisken kurşun atsan geçmez ordan Hem madem sürtme ile birşey yasayacan o zman bari pijamayi cikarsaydin daha çok zevk alırsın
Sağolun ya sevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sorunun cevabını bilmiyorum ama yaptığın yorumlara baktım da psikolojin bozulmuş olabilir bir psikologa görün.
Hamilelik ihtimali olur mu kıyafetim ve çamaşırım varken 😪
Olmaz tabiki icine mi kacti sanki, bak bunu diyorum iste. Korkuyosan da yapma yoksa iyice kafayi yersin, cok takintilisin.
Kahve rengi akıntı muhtemelen iltihap sökücü olarak ise yaratmıştır soğan suyu koku var mıydı akıntı da?
Koku çok var. Ya bide sevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Ya saçmalama kim sürtünme ile hamile kalmış bir de giyinik 😄
Çok korkuyorum 😟 😪
Korkacak bir şey yok detaylı konuşmak ister misin
Ten tene değmedi sadece kıyafetlerim vardı sürtünme oldu ama soğan suyu sonrası adet olmak yerine kahverengi akıntı oldu
Olduk ya yardımcı sana
Hala korkuyorum karnım şişti sarı akıntım var ve karnım gurulduyor korkuyorum
Ya saçma sapan konuşma trolleme milleti
Vallaha trol değil
Ya madem yazsna sen konuşalım bi seninle
Karnım niye şişti normalde soğan suyu adet oldurur
Ya yüzde yüz olduracak diye bir sye mj var saçma sapan iş yapmayın
Adet niye olmadım normalde soğan suyu adet yapar karnım gurulduyor sürekli
Böbreklerini temizliyor içinde ferahlar kirli kanı atıyor bence sıkıntı yok
Normal ne zamandır Regli olmuyorsun
1 aydır
İlişki yaşadın mı hiç kilo sorunu var mı veya hormonsal
Kistim var polikistik over. Ya birde sevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Bazen oluyor ama detay sormam lazım ayrıca sorularım olacak sana buradan soramam gizlisinde nasıl yapalım önerim de olacak
Sadece bende çamaşır ve pijama onda boxer vardı sürtünme oldu kendi çamaşırına boşaldı birde kızlığım duruyor
Bekliyorum
Buradan yazar mısın lütfen net bir cevap verin kıyafet ve çamaşırım varken mümkün mü
Buradan detay veremem sen bilirsin nick seni gizli tutuyor sonuçta
Âdet mi gecikti
Yasevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
Yemin ederim başka bişey yok bende hem çamaşır hem kıyafet onda boxer vardı sürtünme oldu boşaldı çamaşırına ama korkuyorum 😪
Lütfen net bir cevap verin evet ya da hayır yazmanızda yeterli
Hayır tabi de sana nasıl gebe kalınmaz ya da . Kalınır da söylerim yarın bunun ilerisini yaşarsan bir daha aklında soru kalmasın diye
Bu şekilde hamilelik ihtimali olur mu kıyafetim ve çamaşırım varken
Hayır da vajinan ıslandı mi
Çamaşır ve pijama vardı boşalınca hemen çıkardım ne olur ne olmaz diye
24 yaşındayım kıyafetten ve çamaşırdan geçmesi mümkün mü kızım ayrıca offff 😪
Yok be ya cideen bak yaz bana sana neden olmadını yazayım öyle gebe kalan mi var yani troll değil ise tabi
Yani cidden iyi misin? Psikolojik sorunlarn mı var? ya da burda yazmadığın birşey?
İstemsiz bir şekilde korkuyorum karnım şişti gurulduyor sinir oldum
Üstümde kıyafetim ve çamaşırım vardı onunda çamaşır
Senin çamaşır ıslandı mi yoksa ıslanmadi mi
Farketmedim ki hemen çıkardım kıyafetimi
Senden kaynaklı Bir ıslanma oldu mu
Ben ıslandım ama çamaşır altından pijama vardı
Çok sürdü mu ki adet ne zaman oldun en son
1 ay önce oldum tam
şu an bir istek libido artışı var mı?
Normal her zamanki gibi
Adet öncesi çoğu kadında olur o yüzden sordum ama şu an korku varsa olmayabilir
Karın ağrısı vs başlar adet olursun öyle şeklide kimse hamile kalmaz gebe nasıl kalınır bilmiyorsan öğren ya da ogreteyim
En son ne zaman Mast yaptın
Çamaşırdan geçip hamile kalma olasılığı çok düşük o zaman
Dün akşam
Camasirdan nasıl geçsin hem diyelim geçti
Gelecek vajinanın orda duracak
Ki o kadar kat giymisken kurşun atsan geçmez ordan
Hem madem sürtme ile birşey yasayacan o zman bari pijamayi cikarsaydin daha çok zevk alırsın
Teşekkür ederim
Mastürbasyon da çamaşır üzerinden mi yapıyorsun çıplak mi
Çıplak
Çok daha fazla zevk veriyor öyle değil mi
Doktora her şeyi anlattın mi
Hayır kontrol amaçlı gittim bir kaç küçük kistin var her şey normal dedi
ağrın mı vardı
Hayır iki gün süren kahverengi akıntım oldu
geçmiş olsun
Sağolun ya sevgilim ile onun boxerı benim hem çamaşır hem pijama varken sürtünme ile bişey yaşadık hamilelikten çok korkuyorum soğan suyu içiyorum böyle bir ihtimal var mıdır?, 😟
aaa onun için mi demek çok çok düşük ama bişey soracağım
Buyrun tabiki
şey yoruma yazmasam
Sadece sürtünme oldu ilişki olmadı ten tene değmedi böyle bişey mümkün mü? Çok korkuyorum 😟