Napmaliyim akıl verir mısınız lütfen?

Lütfen yardımcı olun akil verin sınavım var benim 19 yaşındayım ben 4 yıl kendim kafamı dağıtmak için Bir yere gitmedim onlar kafalarını dağıtmak icinDün annemle babam başka bir şehirde kaldılar evet her sey hazırlamışlar yemek filan 2 kardesim var ikisi başka zamanda uyandılar iki defa yemekleri yerleştim odamı topladım sonra yemeği pesirdim yediler sonra tekrar topladım kardeşimi çalıştırdım kendim çalışmadan önce gece yemek istediler çay hazırladım patlamış mısır yaptım tekrar az da olsa bulaşık oldu saat 11 oldu geceye kadar ders çalıştım 3 kadar sabah onlar geldi her şey hazırdı babam dalga geçmeyi başladı benimle yoruldu filan diye gülmeyi başladı geçmişteki kızlar nasıl çalıştığını anlattı beni ilgilendirmez dedim annemde gülüyor kardesim geldi oda dalga geçmeyi başladı babam susmadı kendimi unuttup sinir krizi geçirdim gittim odama kardeşim benim taklidimi yapıp gülüyorlar annem geldi sen büyüttün dedi allah beni sizden kurtarsın dedim vurdu beni napmaliyim yemin ederim titriyorum insan teşekkür edemez mi ya abla oldum diye yemin ederim çok kötüyüm napmaliyim
Napmaliyim akıl verir mısınız lütfen?