Lütfen yardımcı olun akil verin sınavım var benim 19 yaşındayım ben 4 yıl kendim kafamı dağıtmak için Bir yere gitmedim onlar kafalarını dağıtmak icinDün annemle babam başka bir şehirde kaldılar evet her sey hazırlamışlar yemek filan 2 kardesim var ikisi başka zamanda uyandılar iki defa yemekleri yerleştim odamı topladım sonra yemeği pesirdim yediler sonra tekrar topladım kardeşimi çalıştırdım kendim çalışmadan önce gece yemek istediler çay hazırladım patlamış mısır yaptım tekrar az da olsa bulaşık oldu saat 11 oldu geceye kadar ders çalıştım 3 kadar sabah onlar geldi her şey hazırdı babam dalga geçmeyi başladı benimle yoruldu filan diye gülmeyi başladı geçmişteki kızlar nasıl çalıştığını anlattı beni ilgilendirmez dedim annemde gülüyor kardesim geldi oda dalga geçmeyi başladı babam susmadı kendimi unuttup sinir krizi geçirdim gittim odama kardeşim benim taklidimi yapıp gülüyorlar annem geldi sen büyüttün dedi allah beni sizden kurtarsın dedim vurdu beni napmaliyim yemin ederim titriyorum insan teşekkür edemez mi ya abla oldum diye yemin ederim çok kötüyüm napmaliyim
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Babanın huyunu suyunu bilmem lakin baban sürekli bu tarz bir tavır sergiliyorsa sen aldırış etme şu an daha önemli hedeflerin var iyi bir üni iyi bir gelecek sen bunlara bakma ne güzel ablalık yaptın kardeşinin dalga geçmesine vs de takılma çoçuk sonuçta fazla duygusal yaklaşıyorsun olaylara fazla duygusallık kişi yıpratır
Kardeşim küçük degil bir yaş küçuk duygusal birisiyim üstelik tamamen yanlızım bir arkadaşım bile yok yıllardır sadece ailemleyim bizden kurtulmak istedikleri Zaman giderler ama ben balkonda otursam karışırlar evet rezil oldum çünkü içinde çok tutuyorum çok ağır olmuşum anlatamamda aileme yüzlerine bile bakamam artık
Hangi şehirde yaşıyorsun neden arkdaşın yok bu kadar soyutlamalarının sebebi ne
Antalya'da yaşıyorum birtek ailemle çıkıyorum dışarı çıkmak istesem kardeşin de gelsin senle diyorlar ve vazgeçerdim hep
Anladım derslerine çalış bir sıkıntın olursa yardımcı olurum takma bu olayları daha yaşın küçük düzelir zamanla
Ailemle nasıl konuşacam ben simdi
Hangisine daha yakınsan annen ya da baban onla birebir konuş sorunlarını güzelce dile getir
Anlamıyorlar ikisi beni yemeğe çağırdılar annem benimle bir şey konuştu oda seninle konuşmam dedi
boş ver ailecek garipsiniz sen derslerine çalış hadi daha tıp okuyacan önümde bir sürü iş var
😄🌻
Sorunu beğendim ordan bana yazabilrisin
☺️
Şıan müsaitim mesaj atabilirsin ordan
Aile arasında öyle Şeyler olur abarmta
Her şeyden soğdum ben kendimin sorumluluğu tasiyamazken daha iki kişinin sorumluluğunu vermiyorlar dalaga geçtiler gülerek yarım saattir tamam yeter dedim ona rağmen devam ettiler gittim taklidimi yapıyorlar annem geldi dövdü yemin ederim yeter istedikleri zaman gidip rahatlıyorlar bense balkonda otursam karışırlar
Nasıl dövdü şakasına mı
Enseme sinirlendi benden delirttiniz beni dedigimde
Aynı durum benim başıma gelse daha kötü tepki veririm haklısın boş ver
Napacam başka yere gidemem arkadaşlarım yok kafa dağıtacak evde ağlıyorum herkes görüyor beni
Yani bilmiyorum ki kendine hobi edin telefonda vakit geçir sınavlarina çalış onlarla vakit geçirme odanda yaşa d
Biraz sonra gel yemek ye dicekler istemiyorum desem kizacaklar gidersem tekrar sinir ederler
🤣 üzüldüm sana vallahi sen iyilik yapıyorsun sabah aksma hizmet et onlar senle dalga geçsin
her şey hazırdı naptın ki diyorlar
boş ver ya sallama ne deseler tamam de gec haklısınız de bitsin
Nereye kadar
Üniversite gidene kadar
Geçen yıl başka şehirlerde kazandım gidemezsin dediler bizim üni için bir yıl kaldım
Onada karışmasınlar ya
Valla karıştılar ne güzel diş hekimliği kazanmıştım tıp geldi
Sağlık olsun ya dert etme ailen sonuçta uniye gittin mi zaten çalış paranı kazan ayrı eve çık 18 den büyüksün zaten karismaazlar sana
Bakalım sağol
Rica ederim ☺️
Şaka yapmışlar sana bu kadar büyütecek ne var
Susmadı ki babam dalga geçtiler yarım saat susmadan
Çok alıngansın