Anlık öfke ve sinirle bu ilişkiyi bitirmemek için zaman istiyorum, içimde seninle devam edip edemeyeceğime bakıyorum diyen erkeğin amacı nedir?

Bir süredir devam eden ve beni sevdiğine inandığım biri var. İlk kez kavga etmiyoruz, daha evvelde sık sık kavga ettik. Kiminde benim fevriliğim vardı kiminde onun yorgunluğu anlamayışı. Çok kez tamam ayrılalım noktasına geldik. Hepsinde de aynı dramayla yola devam edip 3-4 günde tekrar aynı yere geldik. Bunlar yorucu şeyler çok yorucu. Hiçbirinde ne o bana kıyabildi ne ben ona. Bu yetmezmiş gibi hayatı gerçekten bambaşka bir döneme girdi. Zorlu bir dönem kabul. Ben en son kavga etmemizde bu zorluğu daha net gördüm. Gördüğüm için bazı şeylere farklı yaklaşmaya başladım ve gerçekten kavga etmemeye başladık. Cuma günü çok ekstrem bir durumdu benim için ve hani konuşmak istediğimi belirttim bu arada aşırı duygusal bir durumun içindeydim. Beni aramak yerine mesaj atınca sürekli bende bir noktada yeter diyip üstüne gittim. O gece “bana yük olma dedikçe hayatımı daha zora sokuyorsun git artık” dedi. Ertesi gün yanına gittim konuşarak gittim. Hastaneden dönüyordum. Bu arada bir süredir hastaneye gittiğimi söylememiştim dün söyledim. Baya oturduk konuştuk, işte yapamıyoruz olmuyor farklı yollar denedik vs diye. Arada sorunların ne olduğundan bahsediyoruz ama çözemediğimizden de bahsediyoruz. Tamam dedim madem istediğin bu ayrılalım bekle eşyalarımı alayım çıkıp gideyim dedim. Bilmiyorum ayrılmak isteyip istemediğimi dedi. Ne istiyorsun ne yapayım diye soruyorum “belki şu an barışıp kalkacağımız bir yerde sen beni zorluyorsun bana zaman ver” dedi. Problem benim varlığım ben sana yük oluyorum ve sen benim sorumluluğumu almak istemiyorsun zaman neyi düzeltecek diyip kalktım. Tam içeri girip eşyalarımı alacaktım bi gel dışarı dedi. “Sana bunu son kez söylüyorum bana biraz zaman vereceksin kafamı toplayıp sana cevap vericem, bir kere de benim istediğim gibi olacak, uzun bekletmem birkaç gün kafamı toparlayıp cevap veririm” dedi. İndim eşyalarımı aldım çıktım çiçek almış “iyi niyetimin göstergesi seni kovuyorum sanma, bir iki gün düşünmeme izin ver” diyip çiçeği verdi. Ben en son nasıl biliyorsan öyle yap dediğimde sağol görüşürüz dedi. Dün gece dayanamayıp yazdım aradı konuştuk. Bana diyerek kapadı. Şimdi anlayan birisi desin ne olur?

Anlık öfke ve sinirle bu ilişkiyi bitirmemek için zaman istiyorum, içimde seninle devam edip edemeyeceğime bakıyorum diyen erkeğin amacı nedir?