Mola nedir ya? Sanki yarışa girmişte mola verecekmiş gibi. Benim bildiğim mola yarışmalarda veya maçlarda olur. Bu bahane ayrılmak istiyor ve seni bununla kandırıyor. Alış bu duruma da acı çekme diye olabilir. Ancak bunu istemesi daha çok acı verici bir durum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılYeni yeni işler çıkarıyorlar var ya iyice Batı toplumunun özentisi oldu insanlar ara vermek nedir ya Allah Allah spor mu yapıyoruz burada? Bir insan seviyorsa ya aile kurar ya da hayatına kimseyi almaz Bu ikisi arasında tutup da saçma sapan şeyler ile uğraşmanın gereği yok. Böyle ne istediğini bilmeyen insanlardan uzak durmanızı tavsiye ediyorum
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAdam akıllı bir sebep bile sunamadan "ara verelim", "bu süre içinde konuşmayalım" tarzı şeyler söyleyen birinin aslında kastettiği muhtemel şey 'sen elimin altında dur, beni bekle, ben biraz dolaşıp geleceğim" demektir. Oradan hızla uzaklaşmakta fayda var diye düşünüyorum.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayrılık sinyali, açıkça konuşamazlar, böyle dana gibi kaçarlar, mola nedir otobüs yolculuğumu bu, indi bindi. Bir mola verdiririm ebedi istirahat eder, gölgeme bile uğrayamaz
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Değerlendireceği biri var demek ki
10 Yorumla
+1 yılİlişkide mola verme işini kim buldu?
Benim sevgilim bana böyle diyecek, silerim anında.
Ya seviyorsundur ya sevmiyorsundur. Olay bu kadar basit.
Bence sana karşı sıkıntısı var.. Ciddi oturup, konuş.32 Yorumla- +1 yıl
Yengeç.
+1 yılİlişki de mola istemek, yeni adet oldu galiba. Ney bu basket maçı mı?
Herhalde seni yedekte tutmaya çalışıyor olabilir.11 Yorumla
Soran+1 yıl9 aydır beraberiz ama
Sıkıntı yok gibi duruyorsa bence ya sıkıntı vardır belli edilmiyordur ya da erkek yedekte tutuyordur başka açıklaması olamaz ya da daha ciddi problemleri vardır hersey yormustur biraz kendi kendine kalması lazımdı
08 Yorumla
Soran+1 yılKafasını dinlemek istiyo gibime duruyo kendime zaman ayıramıyom diyo
Soran+1 yılSeviyomusun diye sorduğumda seviyom tabi dedi
Soran+1 yılAma biz birde hep beraberiz okulda felan hafta sonu
Soran+1 yılYani bişey yapamıyo gibime geldi benim yüzümden
Soran+1 yılÖyle yapacam
+1 yılBazen gerçekten bir süre yalnız kalmaya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Ama bu mola kavramını karşıdaki kabullenir mi önemli olan o. Eğer senin için de sorun yoksa biraz toparlanmasını bekleyebilirsin belki de.
06 Yorumla
Soran+1 yılPositief düşünen biri , ben mola kısmını kabullenmem belkide aynı okulda olduğumuzdan hep beraberiz ve hafta sonuda kendine zaman ayıramadığı içinde böyle demiştir
- +1 yıl
Haklısın ben de kabullenmem mesela
Soran+1 yılBelkide kendimi özletirmem gerek
Soran+1 yılAma bişey istediğimde beni kırmıyo dahada
Soran+1 yılAma bu tüm olanlar 11 mayısdan sonra oldu acaba retro mu neydi burç şeyinden dolayı mı
- +1 yıl
Olabilir ben inanıyorum burçlara
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Sevgilim de ara verelim dedi verdiğin arada kal dedim bitirdim. Bir ay sonra döndü. O sürede denedi yazdı çizdi biliyorum. O yüzden kimse için asla asla deme öyle bir yapıyorlarki hemde ruhun duymuyor.
10 Yorumla
+1 yıl"Hayatında kaç tane değerli gün var da unutuyor? " diyeceğim kişidir. İnsan ne kadar yoğun olursa olsun sevdiğinin doğum günü beeee amannn. Boşanma nedeni değildir ama ilişkiyi irdeleme ve takip etme nedenidir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı. Maç değilki mola istenecek.
Karşılıklı sevgi ve isteğe dayalı bir olaydır.
Bir görevi yerine getiriyor ise o başka, yorulmuş veya kramp girmiştir.02 Yorumla
Soran+1 yılGörev derken?
+1 yılGünü adece erkekler yapmaz kadınlarda yapar mesela ben sorun yok gibi gözükür ve birden alınmış bir kararmış gibi davranılır ama işin asıl yüzü asla öyle değildir çok sevdiğiniz için ayrilamazsiniz ama incindiginiz için ve bunu yansitmamak adına uzak durmayı seçersiniz
00 Yorumla
+1 yılSeni sevmiyor anlamına gelmez ama kafası karışık olabilir. İlişkide ısrar edip mutsuzluğa yol açacağına molayı kabul edip düşünmeye zaman vermek daha sağlıklı gibi.
00 YorumlaOkul dediginie göre yaşınız küçük. Daha olgunlaşmamış insanların kararının arkasında durmasını bekleme. Kendi ayaklarinin ustunde durmayan is gücü olmadan okuyan birinin ne gibi güvencesi olabilir ki? Lafına da inanma ikiniz de çocuksunuz aileniz nasil izin veriyor. Senin de acelen ne bi okulunu bitir meslegini yap
00 YorumlaMola nedir maç mı bu 🙂 çok sıkboğaz ediyorsan kafa dinlemek istemiş olabilir ya da başka birisi olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılBaşkası yok bence çok sıkıyom o yüzden
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAhhh şu molaları hala anlayamadınız mi? Kırmadan sendeen uzaklaşmak ayrılmak istiyor başka bir açıklaması yok çünkü Seven hiçbir insan mola istemez bunu anlamayanda ne bilim
00 Yorumla Benim ki de öyle istedi kafam karışık dedi ve gitti ve hala neden gitti hiç anlamış değilim aynı bende senin gibi ailesiyle tanıştım ikimizin ailesi birbiriyle tanıştı nişan falan düşünüyorduk hiç bir sıkıntı yoktu konuştuğu hiç bir kızda Yok ama işte bian konuşma arasında Kafam karışık diyip gitti ve bende hala ne yapacağımı ne düşüneceğimi bilmiyorum 🤷
00 YorumlaAynısını 2 hafta önce yaşadım hep üzerine titredim kendimden çok sevdim annesi ile sıkıntıları vardı hep destek çıktım beni rahat bırak dedi gece 1 kere kadar WhatsApp ta ama bana yazmıyor çok zor bir durum
018 Yorumla
Soran+1 yılAh be kardeşim yok bende öyle değil dün çok hastalandım işte kesinlikle okula gelme dedi dinlen dedi beni dinlemedin dedi dinlen dediydim sana dedi felan ondan sonra baya fenalaştım acile git dedi çok kötüsün dedi bişey olursa söyle dedi
Soran+1 yılÖnemli değil , anlatabilirsin bana dinlerim kaç aylıkdı
Soran+1 yılDemek ki kız değerini anlamamış
Soran+1 yılGeçmiş olsun dikkat et
Soran+1 yılseninde onu engellemen gerekiyor şu an
Soran+1 yılGerçekden değmez böyle bi insana
Soran+1 yılYapma Ağlıcam
Soran+1 yılBende aynı şekil terk ederse beni allah korusun depresyona girerim yapamam gerçekden
Soran+1 yılOndan başkasını sevemem ilkim o benim ona gerçekden aşığım
Soran+1 yılAma istediğimi yapıyo daha
- +1 yıl
Sana yemin ederim benimde ilkim di ben onun yüzünden insanlarla konuşamaz hale geldim yüz yüze hani arada babam var bir bağ var dahada bağlandım 1 kere tartıştık ailemi karşıma alıp tek başıma araba ile bursadan çorluya gittim gönlünü almak için ama değmezmiş hastahane köşesinde beni bırakıp gitti şimdi kimi nasıl seveyim nasıl güveneyim kusura bakma içini kararttım
Soran+1 yılYok kusuru yok, gerçekden değer verenin değeri bilinmezmiş bu söz gerçek bu arada
İçsel sorunları vardır. Kendiyle baş başa kalmak istemiştir ona zaman ver. İlişkiye mola değil sana zaman veriyorum de.
00 Yorumla
+1 yılBelki de onun için sıkıntılar vardı , karşı taraf görmezden geldi, belkide tek düzelikten sıkıldı vs her şey mümkun
00 Yorumla
+1 yılBaşka kızı beğenmiştir
Hevessindir onun için ve hevesi bitmiştir
Başka kızdan hoşlanmıştır
Sıkılmıştır
Aradığını sende bulamamıştır00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç yoruma verdiğin cevapları okudumda konuşma tarzın, üslubun, onsuz hiçim tarzın, ayrılırsa benden iyisini bulamaz egon bence ara verdiyse yine iyi.
01 Yorumla
Soran+1 yılhayır egodan yazmadım sadece hiç bişey yokken durduk yere böyle yapması aklım almıyo
Aşk İlişkileri konusunda 422 cevap paylaştı. Senin için öyle sıkıntı yokmuş
Biraz zmaan ver
Belliki karışık zorlu bir süreçte bir müddet sonra dönersin dönmezse. Zman ver.00 Yorumla
+1 yılÖyle bir dünya yok , mola verelim nefes alamıyorum diyen biri sizden ya sıkılmıştır , ya da sizi alternatif yapmıştır. Öylesi kapının önüne koyulmalı.
00 Yorumla
+1 yılOtobüs mü bu mola istiyor. İlişki de mola ne ya ya devamdır ya da bitmiştir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılmıştır, soğumuştur. Ben de 1 yıllık ilişkimde ara istemiştim.
10 Yorumla Sıkılmış, seni yedekte tutup başka tatlar peşinde. Sonra tekrar sana dönecek keyfi isterse.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılmola ne ya saçma. hani hızlı yaşıyorsanız biraz ağırdan alalım derse belki ama ne bileyim.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. 9 aydır birlikte olup nişanlanan kişilerde vardı o ama mola almadan başkasıyla yakalandı
00 Yorumla
+1 yılSevgisi bitmiştir veya başka birini bulmuştur başka açıklaması yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir sıkıntı yok değil demekki. Sana karşı hisleri azalmıştır. Bi davranışın onu senden soğutuyordur oda yorulduğu için müsade istemiştir.
00 Yorumla Kanka film mi çekiyorsunuz dizi mi. Askta mola olur mu
00 Yorumla
+1 yılKafası karışık olabilir. Aile sorunu olabilir.. Vede karısı izin vermiyor olabilir 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Sıkıntı görmeyen bir tarafken diğeri görüyor demek ki
00 Yorumla
+1 yılbende yaşadım bunu seni sevmediğinden eninde sonunda anlayacaksın
02 Yorumla- +1 yıl
Evet aynısı oldu bana da
- +1 yıl
@Cowgirlahyou senin için üzüldüm yaşayan bilir
+1 yılMola diye bir şey yok. Her şeyi bitirmiş o kafasında
00 Yorumla
+1 yılSana göre sıkıntı olmayabilir ama demek ki ona göre bir sıkıntı varmış
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYedeklere yönelecek bu arada kuzum aile ile tanismak marifet degil buna kanma hic bir zaman Tecrube ile sabit
01 Yorumla
Soran+1 yılAynı okuldayız hep beraberiz hafta sonuda dedi ki biraz az görüşelim özlememiz gerek birbirimizi
+1 yılEtrafı bir kolaçan edip daha iyisini bulamazsa sana geri dönecek.
00 Yorumla
+1 yılBen taş devrinden kaldım galibe mola ne ya 😂 saçmalamış ergen sevgilin
00 YorumlaYedeklerini kontrol etmek için onlara da zaman ayırması lazım
01 Yorumlasıkılmıştır mola istemesi yeni arayışlara girmek olabilir dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukta vardır sıkıntı derdi olabilir anlamaya çalış bence ama yanlız bırakma
063 Yorumla
Soran+1 yılEvt öyle yapacam zaten , herkes kötü negatif şeyler yazmış ama gerçekden öyle biri değil o yani başka bi kız yok
Cevap sahibi+1 yılArkadaşlarına sor en iyi onlar bilir ne derdi olduğunu
Soran+1 yılArkadaşlarıyla konuşmuyom ben
Soran+1 yılKendimize zaman ayıramıyoz dedi ama bana
Cevap sahibi+1 yılDüzelir inşaAllah
Soran+1 yılaz görüşmek istiyo okulda zaten görüyom dedi
Soran+1 yılGaliba hep benimlen olduğu için arladaşlarıyla çıkamıyo
Cevap sahibi+1 yılOlabilir biraz nefes aldir sürekli beraber olmak zorunda değilsiniz lise okuyorsun heralde benimde bi kız arkadaşım vardı lise hafta sonu 12 13 saat konuşuyorduk dedim artık yeter dayanamıyorum rahat bıraktı halloldu hersey 😂
Soran+1 yılEvet lisedeyiz herakşam görüntülü konuşuyoduk
Soran+1 yılHHahahah bencede bunaldı
Soran+1 yılBerabermisiniz geri
Cevap sahibi+1 yılYok olmadı bornuzladı beni😂😂
Soran+1 yılDerken
Soran+1 yılAldatmak mı oluyo
Cevap sahibi+1 yılYani öyle olmuş gerçi o ara ayrıldı idik tam boynuxlanma sayılmaz diye düşünüyorum 😂😂
Soran+1 yılEvt yinede sevseydi hemen başkasıyla olmazdı
Soran+1 yılSevgilim bana dedi ki senden sonra kimseyle olmam
Cevap sahibi+1 yılYo oda diyordu hayırlısı değilmiş üzülmüyorum ben😂
Soran+1 yılEvet ama ben gerçekden olmam başkasıyla allah korusun öyle bişey olursa aramı düzeltmeye bakarım
Cevap sahibi+1 yılNasipte yoksa olmuyor ya
Soran+1 yılEvet ama biz hala konuşuyoz şu an
Cevap sahibi+1 yılSizinki olur inşaAllah
Soran+1 yılDün hastalandım baya sen baya iyi değilsin okula gelme yat dedi doktora git dedi felan böyle endişeli gibiydi
Soran+1 yılİnşhAllah
Cevap sahibi+1 yılZamana bırak Zaman herseyin ilacı
Soran+1 yılEvet biz buluştuğumuzda ben sorduydum neden soğuk davrandığını bana dedi böyle böyle diye ben hüngğr hüngğr ağlamaya başladım ağlama dedi ayrılmıyoz dedi niye ağlıyon dedi sadece biraz molaya ihtiyacım var dedi ilişkiye başka yönden bakabiliriz dedi sakinleşmek için falan
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin derdi cok kadınlar gibi değildirler kadınlar sadece ister Erkekler ise düşünür düşünür içlerine dert ederler nasıl olacak ne olacak ben nasıl çözebilirim diye hep düşünür seviyor işte biraz mola cidden 😊
Soran+1 yılEvet dün sordum içim rahatlasın diye ilk gerçekden beni anlamıyosun dedi sonra seviyom tabi dedi
Cevap sahibi+1 yılO zaman biraz bekle iyi olur İnşaAllah
Soran+1 yılEvet inşhAllah yarın görecem zaten bugün okula gitmediğim için dedim arkadaşım sana ders kitaplarımı vercek yarın onu alacam ama onu her gördüğümde okadar mutlu oluyorum ki sarıldığında öptüğünde
Cevap sahibi+1 yılAşk böyle birsey sizden olacak gibi😂
Soran+1 yılUmarım hahaha sevmeseydi hayır derdi bence hemen iyi tamam dedi söylediğimde
Cevap sahibi+1 yılYani azimle sevdiklerimizi kazanmaya 😂
Soran+1 yılTabi insan sevdiğinden 1 günde bıknaz
Soran+1 yılBıkmaz
Cevap sahibi+1 yılDüzelecek Düzelecek çok kasma yeterki hersey hallolur
Soran+1 yılİnşhAllah, bana çok güzel hediyeler aldı felan aldığı kolye de boynumda hep
Cevap sahibi+1 yılSen çok kaptirmissin Allah yardımcın olsun
Soran+1 yıl😂😂 amin
Soran+1 yılBenden iyisini bulacağını düşünüyorsa rüyasında anca
Cevap sahibi+1 yılBi öğretmen kizla konuşuyorduk durduk yere engelledi yahu arkadaş bu insanlar ne istiyor anlamadım 😂😂
Soran+1 yıl😂😂 ölüyom insanları anlamakta zorluk çekiyom gerçekden
Cevap sahibi+1 yılBende tertemiz çocuğum kızlar konusunda gülmedi yüzüm beni isteyeni ben istemedim çekiyorum şu an cezasını 😂
Soran+1 yılAhhahaha beni de isteyeni istemedim
Soran+1 yılAynı okuldayız
Soran+1 yılDaha seviyo galiba hep bakıp duruyo sevgilim de görmüş bana baktığını dik dik bakmış sevgilim o çocuğa
Cevap sahibi+1 yılYok arkadaş kader olacak bi insanda 😂
Cevap sahibi+1 yılAz kaldı bende şerefsizliğe vurcam onu hakkediyor bu insanlar
Soran+1 yılAma benim bu sevgilimle biz 2 yıldan önceden tanışıyoz kavgalıydık ama ikimizde hissettik ilerde bişey olacağınla ilgili şimdi sevgiliyiz bence kader bu
Soran+1 yılarkadaş felan da değildik
Cevap sahibi+1 yılKendim için diyorum ah seda bilemedim kiymetini çok kahrımı cektin almalıydım seni
Soran+1 yılSeda lisedeki aşkın mı
Cevap sahibi+1 yılAskerdeki çok bekledi beni aptal ben degerini bilemedim
Soran+1 yılEvet bencede canım abi?
Cevap sahibi+1 yılEvde kalacam abicim bu gidişle kararsızlık iyi bisey değilmiş onu anladık sen sansini tepme olur mu
Cevap sahibi+1 yılAma burdaki kızın yaptığı ayıp bisey demeden engellemek ne demek ya istemiyorum demesi yeterli benim için
Soran+1 yılEvet sevgilim kararsızsa ben asla geride kalmam bırakmam onu bunu onuda söyledim
Soran+1 yılKız da ayıp etmiş gerçekden
Cevap sahibi+1 yılSosyal medya heyecan arıyor demekki
Soran+1 yılAhahah 1 vs 1 gelsin
Cevap sahibi+1 yılNeyse ben görücü usulü evleneyim en iyisi en hayırlısı o heralde 😂
Soran+1 yılAhahah kaderimizde kim varsa
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmuyor yapacak pek bisey yok
İlişkide mola istenmez, ya biter ya devam eder. Mutlaka kendince anlatmadığı bir sıkıntı vardır. Belirsizliklerden hoşlanmadığını bir sorun varsa konuşarak çözebileceğinizi anlat.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bana dedi ki kendime zaman ayıramıyom dedi biraz mola istiyom dedi çok sürmiyecek zaten dedi , 1 buçuk ay sonra ikimizde tatile gidecez görüşemicez bence sıkıntı olmaz gibi
+1 yılbaska biriyle görüşecektir takipleşmiyor diye düşünme erkek bu gizliden yürütürler asıl takıpleşmediklerinden korkucaksın sende de de ara vermiyorum ya devam ya da bitsin baska bi sıkıntısı varsa bilemem
00 Yorumla
+1 yılBak açık açık diyeyim benimde aynısı geldi başima bi kaç ay sürdü ve beni bırakıp başkasına gitti onun için ara verme sakın ama sevmiyosa da yapacak bişe yok
092 Yorumla
Soran+1 yılSeviyonmu beni dedim
Soran+1 yılSeviyom tabi dedi
Soran+1 yılHastalandım dün işte sen iyi değilsin okula gelme dinlen dedi ben sana dinlen diye kaç kere dedim dedi endişwlendi
Soran+1 yılBaşka açıklaması vardır elbet
- +1 yıl
O zman neden istiyomuş ara vermek ben 4 5 gündür bunun acısını çekiyorum sen çekme
Soran+1 yılSorduğumda dedi ki her şey için , kendimize zaman ayıramıyoz dedi sakinleşmemiz için dedi felan
Soran+1 yılSonra dedim ki mola vermeyelim ama daha az görüşelim
Soran+1 yılİşin olmadığında vesayre
Soran+1 yılOnu çok seviyorum gerçekden 9 ay olacak
- +1 yıl
Seven nolursa olsun ara vermez eğer ki tam sevmiyosa ha olur da ara verirseniz hiç boşlama onu
Soran+1 yılsakın ayrılmayı denemesin
Soran+1 yılGebertirim onuuu ahahah
- +1 yıl
Ne kadardır çıkıyonuz ki
Soran+1 yıl9 ay olacak
- +1 yıl
İzin verme seviyosa zaten saygı duyar ara vermek istemez benim çektiğim acılar çekmezsin
Soran+1 yılEvet izin vermiyom okulda yanında gitmem çok sıkıyosam belkide köpek gibi davranmam gerekir ona karşo
- +1 yıl
Bak değer veriyosan içinde tut belli etme ona karşı o kadar sevdiğini sonra biyeri kalkar direk gider benden demesi
Soran+1 yılEvet evet öyle yapcam birde soğuk yapıyo mesajlarda ne alakası var diypm mesajla molanın var diyo
Soran+1 yılEvelsi gün bende hüngür hüngür ağladım kendi kendine ağlıyon dedi
- +1 yıl
Bişe diyim bana kızma yol yakınken kendinden kes onu
Soran+1 yılOf bilemiyom
- +1 yıl
Zaten sana aşık olsa aglamana kıyamaz yanında durur nolursa olsun
Soran+1 yıl😂😂 ben hep ağlıyorum ama
Soran+1 yılSinir edişinde bile
- +1 yıl
Sen biraz duygusalsın ama bilemiyorum valla
Soran+1 yılEvelsi gün buluştuk o istemiyodu çünkü mola istedi ben ama yapamadım buluştuk felan sarıldım öptüm oda geri öptü yanağımdan yani bilmiyom
Soran+1 yılBaya duygusalım birde adet dönemindeyim
- +1 yıl
Hahh tamamm ama yolu ver ona de ki ara verelim tamam zaten severse döner gelir
Soran+1 yılAma ara vermemiz ayrılmak değil
- +1 yıl
Ara vermekde bi yandan ayrılmak
Soran+1 yılErkeksin demi sen
Soran+1 yılBana ayrılmadık dedi neden ağlıyon dediydi mola verelim dediğinde
Soran+1 yılSadece az görüşelim demişti
- +1 yıl
Erkeğim
Soran+1 yılKız ayrıldı ozaman senden
Soran+1 yılSizinki kaç aylık dı
- +1 yıl
Bak aynısı başıma geldi diyorum senin için çok zor biliyorum ama ilişkinin son nefesleri aynısı başıma geldi diyorum ara vermemize rağmen gitti başkasıyla sevgili oldu o yüzden kendini hırpalamadan geri dön
- +1 yıl
17 ay çıktık ama ben ara vermek istedim onun yüzünden onun yaptıklarından dolayı beni çok yordu ben ona beni bekle dememe rağmen başkasına gitti ve bunu 4 gün önce oğrendim ben sana moral vermeye çalışiyorum ama bende bitmişim inan
Soran+1 yılAma konuştuğu kimse yok ya da takıldığı
Soran+1 yılAma belkide biraz fazla sıkıyodum onu oda olabilir ben beklerim onu zaten sıkmayacam bence ayrılmaz
Soran+1 yılSenden sonra kimseyle olmam dedi birde bana
- +1 yıl
Benim kızımda aynı öyleydi sonra birden baktim başkalarının kolunda
- +1 yıl
Aynı bende senin gibiydim ama şimdi tuborg şişeleri elimde o yüzden pek umutlu olma
Soran+1 yılAbi ya ağlıcam
Soran+1 yılNerde yaşıyosun peki
- +1 yıl
Trabzon sen nerde yaşıyon
- +1 yıl
Bak degmez vallaha
- +1 yıl
Ağlama
Soran+1 yılBelçika
Soran+1 yılİnsan sevince ağlıyo
Soran+1 yılYanında çok ağladım işte ağlama dedi bana bende seni sevdiğimden dedim onu biliyom dedi
Soran+1 yılBence o böyle biraz sıkıldı hep buluşmakdan benim ile
Soran+1 yılKafa dinlemek istiyo
Soran+1 yılAma dedim ona 1 buçuk ay sonra türkiyeye tatile gidecem dedim 1 aylığına zaten görüşemicez ozaman rahat kalırsın dedim oda gidecek çünkü
Soran+1 yılBence birde şu retro diye burç şeyi var ondan dolayı diye düşünüyorum 11 Mayısdan itibaren oldu bu ahhaha
- +1 yıl
Yinede pek umutlu olma :(
Soran+1 yılBilemiyom
- +1 yıl
Kendini garanti insanmış gibi gösterme
Soran+1 yılEvet ama şu an hiç iyi dönemden geçmiyorum gerçekden
Soran+1 yılNazar var bence
Soran+1 yılOkulda okadar kıl insanlar varki bebeğime aşık olan
Soran+1 yılHatta bi kızı uyardım yazıp durma diye
- +1 yıl
Eğer seni biliyosalar yazmaları saçma
Soran+1 yılO kız biliyodu ben söyledim hatta kız zaten ebe gibi bişey böyle aptal kız aşık belli bebeğimin anneside öyle dedi
- +1 yıl
Kızın görebileceği şekilde öp elini tut zaten bırakır
Soran+1 yılYazmıyo artık ama büyücü tipi var hahaha ya beddualar ettiyse
Soran+1 yılBirde kız hediye almıştı hugo boss parfum kutunun içinede i love you yazmıştı
Soran+1 yılBebeğime diyom bu sana aşık diye yok arkadaşım diyo inanmıyo ahahah arkadaşın değil dedim
- +1 yıl
Bu kızda işleri karıştırmış olabilir
Soran+1 yılBence dualar etti gibime geldi
Soran+1 yılBana böyle şey demiştü ay saçların ne güzel ses tonun felan diye ondan sonra diş telli ne güzel yakışıyo sana bende istiyom demişti al ya çıkarıyım veriyim
- +1 yıl
Kimi Allahtan çok seversen onu senden alır.
Soran+1 yılCinsel ilişkide yaşadık evelsi gün dü en son
- +1 yıl
Bende yaşadım inan bi önemi yok bu zmanda giden gidiyo
Soran+1 yılBirdaha ama asla başkasıyla olamam ben gerçekden ama sanmıyom ayrılcağını
Soran+1 yılBizim tanışmamız şöyle oldu bundan 2 yıl önce benim yakıj kız arkadaşım vardı bunlaron komşusu neyse bebeğim beni ekledi snapdan felan okuldada görüyodum ama bilmiypdum kim olduğunu daha sonra bu yakın kız arkadaşım ekleme kötü biri dedi ama bu yakın eski kız arkadaşım bunu seviyomuş daha bizim okulda zaten neuse 2 yıl geçti bu beni ekledi bende ekledim sonra konuştuk buluştuk okul sonrası o sordu geleyimmi diye bende gel dedim öyle başladı ilkim o her konuda şimdi durduk yere böyle yapması fazla garip
- +1 yıl
O zman ne mutlu sana
- +1 yıl
Oha benim de ilkimdi ve bitti
Soran+1 yılÇok aptallar gerçekden
Soran+1 yılGerçek değer veren birini gördükden sonra bırakıp gidiyolar
- +1 yıl
Yakanın yanması dileğiyle deyip geçiyorum müslüm gürses bana yetiyo
Soran+1 yılHHhaha ama bana dedi ki okulda zaten görecez birbirimizi
Soran+1 yılSiz uzakda mı yaşıyodunuz yoksa nerde tanıştınız
- +1 yıl
Aynı şehirdeyiz ya arabayla 15 dk mesafe var 60 70 kere buluşmuşuzdur yazık etti kendine de bana da
Soran+1 yılBencede keşke çabuk vazgeçmeseydi her ilişkide olabilen şeyler gibime geliyo bana burada en önemlisi birbirinize sahip çıkmak yani hemen başkasının kollarına kendini atmak değil
Soran+1 yılO yüzden bence insan bi şeyden sonra yorulabilir ilişkide dinlenmek ister ve bu süre de onu seviyosan geri ilişki düzelir
Soran+1 yılZaten şöyle bi konuda var bence mola almak ilişkiye başka açıdan bakmak için
Soran+1 yılBöyle işte buluşalım dediğimde evelsi gün sen beni anlamıyosun gerçekden dedi
Soran+1 yılDedim lütfen 1 saatcik ama 3 saat beraberdik yani bence istemeseydi hiö gelme derdi
- +1 yıl
Sallama ne dediklerini seviyosan bırakma
Soran+1 yılEvet bırakmam asla ben ilk defa aşık oldum hani asla tiksinmem ondan
Soran+1 yılGerçekden çok seviyorum onu
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen biraz kenar da dur ben başka kişilere yöneleyim sonra sana gelirim demektir bu mola vermek
00 Yorumla
+1 yılBenim eski ayni okulsa oldugum sevgilim de istedi. Sonra ben ayrildim ondan bi mesele yuzunden. Sonra kendisi bana tekrar döndüm işleri guçleri taktik bu erkek milletinin yaa. Hducnhf
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSenden sıkılmıştır yeni maceralar aramaya çıkmıştır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBunun iki ihtimali var ya baska sahada maç var ya da oyuncu değışıkliğı
00 Yorumla
+1 yılTürkiye nüfusundan çok Türkiye de Türk kalır mı onu merak ediyorum. Artık abdde olduğu gibi bir yerde biriyle sohbet edersek hangi ülkedensin muhabbeti dönecek.
00 Yorumla
+1 yılAynen ya
Sevdiği Başkası vardır, ilişkide mola vermek nedir allah aşkına yemek molası mı ne molası
Ilişkide bahane mahane olmaz10 YorumlaAileylr alakası yok başka birindedir aklı mola nedir ya seviyorsa mola falan yoktur.
ya da sen onun sevmediği onu sinirlendirecek bişey mi yaptın?00 Yorumla
+1 yılBaskasını alacaktır o arada onu bırakıp sana geri donecekte ve sen duyuncada sen yoktun hayatımda diyebilmek iiçin
00 Yorumla
+1 yılBende bunu hiç anlamıyorum bahane ediyorlar her şeyi kendileri bilir yol ver gitsin bende verdim...
10 YorumlaBaşkasıyla şansını deneyecektir olmazsa geri döner klasik
00 Yorumlaayrılmak istiyo bence yol yakınken sen ondan vazgeç
00 Yorumla
+1 yılcok sacma bir sey ya bu mola isi. mola istiyorsa baska kizlarla gorusmek istiyordur bana kalirsa
00 YorumlaAyrılalım diyor ama ağır ağır ayrılalım. Çaktırmadan, sana yutturmadan ayrılalım diyor
00 Yorumla
+1 yılyeni bi heyecan gelmiştir hayatına senide yedekte tutuyordur
00 Yorumla
+1 yılBide bu çıktı başımıza sende ona maç bitti ünümüzdeki maçlara bakalım de geri dönerse...
00 Yorumla
+1 yılbiriyle tanışmış, kafası karışmış olmalı kimi seçicem diye düşünmek için belki. Bu bir ihtimal
00 YorumlaSevgilin nasıl biriydi
010 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂 hala sevgilim , iyi biri ama çok sıkmaya gelmeyen biri ama herşeyimi yapar daha yapıyo dün frlan sadece biraz mola istedi kendime zaman ayıramıyom dedi hep benimlen çünkü
Soran+1 yılBen asla o yay
Soran+1 yılAkrep
Soran+1 yılOrta diyelim neden
Soran+1 yılYay
- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası