Gizli Üye(30-35)+1 yıldiyor ki ; sen bana vermiyosun , ben biraz bana verenlerle takılayım..
Ama sende çantamda durakoy , ben baharatlardan sıkılırsam , ana yemeğe sonra dönebileyim.
Tam anlamıyla seni çöpe dökmeyeyim , üzerine pşet sarıp buzlukta bekleteyim.
İhtiyacım olduğunda atar ateşe pişiririm.
Vay anasını ne yorum oldu yahu :D
lütfen yanlış anlama aynı durum başımdan geçti.
Sorunlarınızdan bahsetmediğin için bende böyle düşündüm.13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılhaklı mı peki?
En İyi Cevaplar
Tatlım cok safsın bu soruyu sormakla bile.. erkekler bizler gibi ince düşünmezler ilişkiye ara verelim desek uzay dili konuşuyormuscasına ne anlatmak istediğimizi bile anlamazlar. Yani diyorumki seninki ikinize aynı anda yetişemiyo belki daha fazla kimbilir.. daha da acıklayıcı olayım su ara ona daha fazla konsantre olmak istiyor
01 Yorumla
Çok sevdigim bir erkek arkadasım vardı aramız çok iyiydi sonra bazı sorunlarımız oldu ve bunları 1 yıldır çözemedik sonra bana okul bitene kadar görüsmeyelim sonra göruselim dedi neden dedim sorunlarımızı çözmek için dedi neden boyle bişe yapmış olabilir?
01 Yorumla
+1 yılAyrılmak istediği için. ..
013 Yorumla- +1 yıl
Bir atkadaşım vardı sevgilisinden ayrılmak istiyordu ve onu kırmak istemediği için ara verelim falan demişti.
Bir zaman sonra da ayrılmak istediğini söyledi ve ayrıldılar... - +1 yıl
Zorla hayırlı bir şey olabilir mi sence ve yapacajsanda nasıl yapacaksın ki bunu
- +1 yıl
Hmm
- +1 yıl
Hayırlı olsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. ara verelim.
benden daha iyilerine layiksin.
sorun sende degil bende.
ayrilalim demenin diger sekli. acik kapi da birakmak isteyenler icin kullanila ayrilik cumleleri.01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Sıkılmış, bunalmıştır biraz.. Arada özlemek için ara vermek iyi olabilir. Ben de benzer bir durumdayım zaten.
012 YorumlaBu aralar soğuyacaksınız birbirinizden ve o aralar barışmayacaksınız.
Yani 'sensiz yapamazsam dönerim olmadı söverim' demek.02 Yorumlabence başkasıyla denicek olursa onunla devam olmazsa sen ceptesin nasıl olsa. ilişkiye ara diye birşey yoktur bence. ilişki ya vardır ya da yoktur.
05 Yorumla
+1 yılbir kız buldum ona biraz yanaşim yüz verirse beni unut yüz vermezse gelirim = ilişkimize ara verelim
011 Yorumla- +1 yıl
Bak bişey soruyosun cevap veriyoruz sonrada saçma yorum yapmayın dah açık yazabileceğimi sanmıyorum erkek ara verelim derse bundan olur kesin zaten kaç ay gitmiş adam naptı biliyomusun baktı olmadı hop geri geldi
- +1 yıl
Pardon 1 hafta sürdüyse o kız takmamış seninkini peşinde it gibi gezmiş sadece
- +1 yıl
Saçma değil doğru doğrularda can yakar helede yüzüne vurulunca sen hala inanmak isteme devam et
- +1 yıl
Benim bir ilişkim oldu 4 yıl sürdü o beni terketti açıklamama yetmiştir umarım
- +1 yıl
Herşeyi kendinden bilmesi gerekmiyor insanların
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıl"Ben izin vermezsem ayrılamaz."
Bu cümleniz o kadar çok şey anlatıyor ki oturup yazsam çok uzun sürer...01 Yorumla yedekte birileri vardır belki bir bakıp gelecektir?
İlişkiye ara vermeyi bir ben yapamadım. Vereyim dedim bitirdim. Nedir bu ara verme?12 YorumlaSenden artık hoslanmiyodur, ama iyi bir insansindir belki kırmak istemediği seni zmwk istemediği için olabilir
03 YorumlaBu çok kof bir söylemdır. Ara. Devra arası gıbın.. assdf Yok öyle bir şey kabaca söylemek gerekırse çok ucuz ayrılma şekli.
015 Yorumla
+1 yılbunalmıştır başka arayışlar içindedir. daha iyisini bulursa gelmez bulamazsa sende. bir ilişkide ara vermek diye bişey olmaz ya vardır ya da yok bu yüzden bence buna müsade etme
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. ::DD:D::D sorunlarını baska kızlarda cozup hevesını alınca sana gelcek bebegım acık ve net ;)
013 Yorumla- +1 yıl
ah ahhhhhh erkekler ıstedıgını elde etmek ne cumleler kurarlar bı bılsen akln durur. neden bu kadar netim ve eminim bliomsun cnku karsım 2 kısı cıktı profesyonel yalancı. ınanamazsın tavırlarına vs ama Allah buyuk ykalattı ıkısınıde ve ayrıldım. artık erkeklerı ıyı tanıyorum. ıstısna var tbıkı onları gecıyorum ama sundan emınım. seven bır erkek deıl ara vermek bı dk yanndan ayrılmazdı emin ol
- +1 yıl
arkadaş haklı sen çantada kekliksin yoklukta yine sana gelcek buldugunda yine ara verelim dicek aptal aşık. D
Dizi mi cekiyorsunuz ne bu boyle sezon finalinden sonraki ara gibi.
07 Yorumla
+1 yıldaha güzel birini bulmuştur ona yanaşacaktır eger istediğini bulamazsa sana geri döner istedigini alırsan geçmiş olsun :D
seni yedekte tutuyor istepne gibi düşün :)07 Yorumla- +1 yıl
yok ne korkacak yaws ayrılmak ısteyen adam dırek soyler olur biter ne kıvırcak
dedigim gibi sadece seni yedekte bekletiyor oteki kız olmazsa sana geri dönecek :D - +1 yıl
senden korkuyorsa zaten bırak gıtsın be :D
- +1 yıl
bırakma tecavuz et üstüne kalsın evlenmek zorunda kalsın senle :D
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. hayatında başka kızlar vardır okul bitince onları sallar ya da senide onların arasına alır gibi gibi sonuçlar çıkar
02 Yorumla- +1 yıl
örnek veriyorum okuldan farklı sınıflardan 2-3 kızla birlikteliğim vardır onlarla ayrılmam sende onları öğrenme diye okul sonuna kadar görüşmeyelim derim :D okul biter onlara yol veririm ya da onlarla birlikte iken seninlede birlikte olurum onlardan haberin olmaz grup bir sevgili mantığı ile takılırım :D
Yillar birseyi ifade etmiyor.40. yillik evli. ciftlerde bosaniyor o sira demekki biri cikti sana yapamayacgi seyi ona yapabiliyordu sana ara verip ona devam etmis olabilirmi?
05 Yorumlaçok sıkı fıkı görüşüyosanız konuşacak konu nebilim o türde bişiler bulamadığı için sıkılmış olabilir bendede olmuştu ama hatun yanlış anladı bırkmak için dememiştim ama
05 Yorumla
+1 yıllord tripleri olan sevgilidir. ara verelim ne lan? neticede ikimiz de babalarımızdan harçlık alan insanlarız yani. böyle entel triplere gark olmanın anlamı yok.
03 Yorumla- +1 yıl
Hayırlısı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılb. saldiktan sonra niye ara vermk iister.. dye anlayan varmi?
01 Yorumla Sevse böyle bişey yapmaz artık bir şey hissetmiyor demekki..
012 Yorumla- +1 yıl
O zaman seni sevmeyeni sende istemeyeceksin.. Bende şu aralar aşk acısı çekiyorum içimden benim ol seni çok özlüyorum demek geliyor ama tutuyorum biliyorum o ise bana tam tersini söyleyecek.. Onları duymak insanın içini daha da acıtır bırak biraz saygı duyalım kendimize değer verelim..
- +1 yıl
Canım zorla güzellik olmaz ki seni istemiyorsa zorla istetemezsinki kendinden bıktırmak olur bu sadece.. Hislerini anlıyorum cidden anlıyorum şu an dediğim gibi bende aşk acısı çekiyorum ama durum böyle bekleyebilirsin onu bende bekliyorum dönsün diye ama bunu onu rahatsız ederek yapmıyorum kafasını toplaması lazım neyi istediğine ancak zamanla karar verir bir ay belki onun için az bir zaman kafasına dank etmesi lazım senin kıymetini anlaması lazım onun..
Arada başka kızlara bakıcak baktı olmuyo aşşşkımmm ben geri geldim dicek çakallık
011 YorumlaSenin ilski anlayisina ben. Zorla sevgili mi olunur vakit kaybisiniz birbiriniz icin
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben de aynı durumdayım nasıl döndü nolur bana da söyleyin:(
037 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbenim sevgilim biraz rahat yani kıskanç değil , ben de kıskanç biriyim ve bu ondan sıkılmış, kendi erkek arkadaşların var ben laf etmiyorum sen ufacık kıza laf ediyorsun adaletsizsin sıkıldım bu durumdan dedi, ben de düzelteyim bırak da dedim düzelmezsin dedi, biraz zaman ver düşüneyim dedi işte , nolur gitme dedim , o da bitirmiyoruz canım düşüncem sadece inşallah özlemek işe yarar dedi
Cevap sahibi+1 yılve 1,5 haftadır görüşmüyoruz
- +1 yıl
canım erkekler fazla sıkıntıya gelemezler üstüne gelinmesini istemezler belli sıkmışsın onu ama bunu düzeltebilirsin nasıl döndügünü soracak olursan çok ugrastım dönmesi için ona anlayışlı olmaya çalıstım üzülsem bile onu alttan aldım yanlıslarını hep yuzune vurmadım sabırlı davrandım oda döndü tabi istemese naparsam yapim dönmezdi ama anlayıslı olmamda etkili oldu
Cevap sahibi+1 yılcanım o beni aramıyor mesaj atmıyor ben mi adım atmalıyım?
Cevap sahibi+1 yıldeğişirim ya sorun değil o
Cevap sahibi+1 yılsana inanmıyorum düzelmezsin derse ne yapacağım :(
Cevap sahibi+1 yılben kavga ettiğimizde demiştim bunu işte gitmedin sevgimiz ağır basıyor ama bu bitmesine engel değil geleceği düşün dedi
Cevap sahibi+1 yılya sevgilin inatçı mı? burcu ne? ve en önemlisi sizin sorun neydi? ne kadar çıkmıştınız?
Cevap sahibi+1 yılevet düşünüyorduk beraber hayallerimiz vardı
Cevap sahibi+1 yılben bunu nasıl hallederim sence, biz de 2,5 yıldır bir aradayız :(
Cevap sahibi+1 yılcanım tamam da yani eğer açmazsa ya da konuşmak istemezse ne yapacğım
Cevap sahibi+1 yılne kadar süre geçti aradan peki?
Cevap sahibi+1 yılay ne güzel ya , bizim 10 günü geçti bile
Cevap sahibi+1 yılararsam zaman tanımam bitmiş ve anlayışsızlaşmış olmaz mıyım sence? Zaman ver dedi tamam dedim
Cevap sahibi+1 yıloyle düşünür mü dersin? bu arada sizin yaşlarınız kaç :)
Cevap sahibi+1 yılama biz kızlar aynı düşünüyoruz da erkek aklı biraz farklı sanki... ben de 20 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılbana da mantıklı geldi de bir arkadaşım aramış bugün dışarıda geziyormuş ve arkadaş bitti gözüyle bakıyor
- +1 yıl
onu çok sıkmıssın anlasılan ve sana şunu soyleyim bu bizim içinde geçerli ara vermek istiyen kişi senden kaçıyodur yani ayrılmak istiyodur ama birden soyliyemiyodur o yuzden ben sevdigim çocugun uzaklasmasına izin vermedim bir hafta ugrastım dönsün diye döndü yani ayrılmak istemiyosan sende izin verme senden uzaklasmasına
Cevap sahibi+1 yılevet ayrılmak istiyorum sadece ozlersem belki düzelir dedi işte... düzeliyor olsa arardı ya dimi?
Cevap sahibi+1 yılherkes kendini ağırdan sat özlemeli diyor arada kaldım :(
- +1 yıl
ben aynı şeyi yasadım yani tecrübeliyim bu konuda sana fikrimi soyledim banada akıl veren çok oldu ama ben kendi aklımla hareket ettim çünkü bu benim ilişkim yasayan benim kimse benden iyi bilemez kendi bildiğimi yaptım ve mutluyuz şimdi bence sen onu bunu dinleme kendi aklınla hareket et dusun ve sana mantıklı geleni yap en iyisi bu canım
Cevap sahibi+1 yılsağol canım Allah razı olsun.. senin dediğin daha mantıklı.. dua eder misin bana barışalım diye?
Cevap sahibi+1 yılçok teşekkür ederim :) takip edeyim canım seni... :)
+1 yılBaşka birini bulayım ama sen yedekte dur yine demek istiyor.
06 Yorumla- +1 yıl
bir karar ver.
- +1 yıl
bir şüpheleniyordum diyorsun, bir hayır yapmaz sanmıyorum diyorsun.
sıkılmıştır kardeş heyecan bitmiştir yoksa neden bıraksın?
014 Yorumlauzaklaşmak kafayı dağıtıp biraz özgür olmak başka çiçeklere bakmak ister
05 Yorumla
+1 yılbaska kız varsa neden halen devam ediyosun komple ayrıl gitsin
02 Yorumla- +1 yıl
sen güveniyosan inanıyosan sıkıntı yok
+1 yılilişkiye ara verelim demek ayrılalım demenin kibarcasıdır.
05 Yorumla- +1 yıl
evemi kilitledin.
- +1 yıl
hayırlı olsun.
+1 yılAyrılmak istiyordur ama birden ayrılıp sap kalmaya g. tü yememiştir.
01 Yorumla
+1 yılyok be vermez ha bire ister çünkü azgının tekidir kendisi
07 Yorumla- +1 yıl
Benim eskide Oyle yapti
- +1 yıl
hepsi aynı ama eski sevgiler
- +1 yıl
hmmm
+1 yılbaşka birini bulmak için. eğer o süre içerisinde kimseyi bulamazsa sana geri döner
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ciddiye gittiğinizi düşünerek süre istemiştir.
01 Yorumlane okulmuş be bitmedi hala lisede mi
023 Yorumla
+1 yıl5 postandan sonra yorulmuştur..
00 YorumlaAyrılığa zemini hazırlamış üzerine beton dökecek
09 Yorumla
+1 yıltabi ki başkasını bulmuştur.
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.
+1 yılkafada bitirmiş, hiç uğraşma, başkasını bul
03 Yorumla- +1 yıl
yaw bunlar nasıl ilişkiler arkadaş :) 5 dakka sonrada gitti yazmada :))))))
Yalan soylemis olabilirmisin?
04 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. çok sıkmış olabilirsin bir nefes almak istemiştir.
06 Yorumla
+1 yılo arada götürcek kaşar bulmuştur
050 Yorumla- +1 yıl
olabilir herkes aynı değildir sonucta belki sıktın adamı
- +1 yıl
bilmem sevgilinmi?
- +1 yıl
gelse ne işe yaricakki
- +1 yıl
bu kadar saf olma sen cok sevdikçe onda ters tepicek ilgisiz umursamaz yani dönse bile adam ağzına scsa afedersin ses cıkrmican yani
- +1 yıl
dönse nolcak peki?
- +1 yıl
cok sacma onun bedeni yanında olsa nolur bunu bir zaman sonra anlarsın
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin diyeyim o zaman acık cektiğinde sana tekmeyi bastıgında anlarsın
- +1 yıl
yaparmi yapamazmi gorursun
- +1 yıl
seni sevmiyobistemiuo iste geri donmez o
- +1 yıl
sened akıl yok seni sevmiceğini bile bile acık cekeyim diyosun
- +1 yıl
aptalsın kusura bakma
- +1 yıl
aptalsın cunku karşılık görmiceğini seni elinde oynatacagını bile bile seviyosun
- +1 yıl
cok beklersin sen
- +1 yıl
hala aptallık yapıyosun adamda sevgi kalmadıysa ne yaparsan yap değişmez seni yatak için kullanırda
- +1 yıl
uğraş uğraş namusun elden gittikten sonra boşa uğraşırsın elbet bir gün seni kullanıp atar
- +1 yıl
Byrnun surtuncek okadar
- +1 yıl
görürüz bakalım hadi
- +1 yıl
seni neden bırakmadıgını biliyonmu sanki :DD len beni arasan bende bırakmam seni :D
- +1 yıl
maksat sevgilim olsun boş durmayalım
- +1 yıl
evet ama ciddi düşündüğüm ilk fırsatta tekmeyi yersin :D
- +1 yıl
İyi be nabim yani :///
- +1 yıl
İki gun sonra gorursun
- +1 yıl
Devre arasina giren kisi dakka doksan oldumu tamamen bitirir ve maci sen kaybedersin oda sirdaki rakibe gider :)
- +1 yıl
İyi
+1 yılveren verene, hatlar karıştı
00 Yorumla
+1 yılsorunları çözücek iştee
06 Yorumla- +1 yıl
sizin sorununuz
- +1 yıl
Hehe
kısa yolu göstermiş sana
07 YorumlaBaşkasını bulmuştur.
01 Yorumla
+1 yılBitmiş o ilişki
04 Yorumla- +1 yıl
Sürünüyosun çok pişman olursun.. Güçlü ol ezdirme kendini
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüncellemeyi okudum da ne geniş insanlar var l*n
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbaşkalarınada bakmak istemiş
017 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılböyle birini gelsede kabul etmemelisin
Cevap sahibi+1 yılo zaman emin olmalısın canım
Cevap sahibi+1 yılfazla baglanmamalısın baglamaya çalışıyor ama sonra çok üzülürsün demdi deme
Cevap sahibi+1 yılßence senin işin iş degil ben sana söyleyim :/ demedi deme
Cevap sahibi+1 yılgerisi sır :/
Cevap sahibi+1 yılben gizliyim e azı şeyler de gizli kalmalı :/
Cevap sahibi+1 yılgeniş insansın sana koymaz boşver
+1 yılgüle güle...
00 Yorumlasıkılmıştır
07 YorumlaSıkıldıgı ıcın
08 Yorumlasıkılmıştır
03 Yorumla
+1 yılsıkılmıştır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBitetmek icin
01 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkasını bulmuştur
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşkası vardır.
013 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEee amacın ne o zaman sen manyak mısın hala ne peşindesin onun? Hiç mi gururun yok.
Cevap sahibi+1 yılBen onu seviyorum diye bir cevap olamaz. Sende gurur onur olsa sana böyle davranan kullanan işine gelmeyince ayrılalım diyen birinin peşinde olmazdın. Seviyom demek her şeyi silip atmaz bu senin kişiliksizliğindir. Kendine saygın olmamasıdır. Sana müstehak iyi yapıyor. Bari aynı anda yapsın ikinizi de grup olsun.
Cevap sahibi+1 yılnasıl gelecek kıza mı aşık olacam :) sktiğim kızlar o kadar çok ki grup bile yapıyorum sence başıma gelir mi böyle bir slklık :)
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi ksr ve kişiliksiz olursa gelsin :) Herkes sen gibi değil :)
Cevap sahibi+1 yılBen kimseyi kullanmıyorum ki. Asıl sen orsp olmasan sevgi arkasına sığınıp başkasını sevenin peşinde olmazdın. Gurunun yok pslğn tekisin. Benim grup yaptıklarım kendileri istiyor zorla değil ya :)
Cevap sahibi+1 yılSen terbiyesiz kişiliksizin tekisin ve hakediyorsun iyi yapmış ohh aferin o çocuğa alnından öperim onu. Beter ol sürün :) Helal ona be yakışır erkek işte böyle aldatır kandırır enyleri :P
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka kiz bulmuştur
01 Yorumla Sıkımistir
00 YorumlaKullaKullaisyir seni
04 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım