Kal geldi pişkinliğinden
Konuştuk ne oldu şimdi herseyin daha iyi olacağını mı sanıyorsun arayıp seninle ilgileneceğimimi düşünüyorsun diyor bana
Aynısını ben yaşadım , şimdi yüzüstü bırakıldım ve başkasına gitti benle konuşurken tanışıp kaynaştı üstelik onunla seni birazda olsa takiyorsa sen o mesaj atana kadar atma dayan, he takmiyorsa sal gitsin ve unutmaya çalış 😓
Herkes biri vardır yazmış bu kadar şerefsiz olmasın ya 😔 davranışları bitiriyor işi ama dilde yok taş duvar
Evet söylemez çünkü seni yedek diye ondan söylemiyor tutuyor bin kez sorsan bile kıvırır
Ben ona beni elde var sayamazsın dedim, üstüne gitmeli mi yoksa susmalı mi bilmiyorum. Kayış koptu artık gerçi
Gizliden çıkıp bana mesaj atsana anlat olayı dinleyim benimki gitti seninkinde çare varsa tavsiye vereyim
Cevap
6Cevap
Öylesini bulmakta uzmansınız diyeceğim de normali kim ister ki
Ben bunu normal efendi aklıselim biri sanmıştım kıçı başı ayrı oynuyor
Geçmiş olsun, hatalar tecrübe kazandırıyor
İlk di son olsun isterdim
Bence daha fazla böyle birinin peşinden gidip üzme kendini üzüldüğün canına yazık
Beni üzdüğü için onu pişman etmek konuşup yerin dibine sokmak istiyorum. Resmen telefonunu bilerek açmadım sabah sabah moralimi bozmaya izin veremem dedi
Bunun gibiler için en iyi şey onu umursamayıp hayatına devam etmek gerçekten hiç uğraşma böyle şeylerle enerjine yazık bir daha konuşma sana ulaşmaya çalışırsa da engelle asla taviz verme bir gün anlar seni kaybettiğini zaten pişman olur böyle gereksizler için kılını bile kıpırdama pişman edeceğim vs. Diyerek
Demek ki bitmiş artık herşeyi yaşamışsınız anlaşılan
Yaş 30u geçmiş
Sordugunnsoruya bak
Akıl fikir
Buradaki yaşlara inanıyor musun? Sorduğumu farzet demekki ihtiyacım var cevaplara zaten yüreğim ağzımda etmeyin da
Pişman olsun istiyorum o yüzden
Morali bozuktur hemde cok
O ne demek simdi
Bezmiş artık muhtemelen
Neden bezmiş olabilir ki? Cevap vermeyen susan o
Ayrıl
Abi başlamadık ki adam akıllı ayrılalım
he niye öyle davranıyor sevmiyor aga o zaman
bide ne abisi sen benden yaşça büyüksn :D
Yaş doğru değil hem saygıdan ağız alışkanlığından da denir. Biz 1 kere görüştük aklıma birkaç şey takıldı onları sordum o zamandan beri böyle
neler sordun özel değilse
Telefon ile oynadı bir ara sonlara doğru keyifsiz geldi ama yorgun olduğunu biliyordum sonra da cevap vermedi bana mevzu da uzadı da uzadı böyle bitsin istemiyorum :(
tekrar görüş bi kez halledersinz
Yorgun
Ben yormadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?