Sevgilim kız arkadaşıyla buluşmaya gitti ama masada 2 erkek daha varmış. Ne yapmam lazım?

Merhaba arkadaşlar sizin fikirlerinize ihtiyacım var sevgilim bana kız arkadaşıyla sahile gideceğini söyledi kız arkadaşıyla sahil kenarında okey oynadığını fotoğrafını attı ama okey iki kişi oynanmaz sadece kızın fotoğrafını çekmişti başka kim var yaninda dedim diğer iki kişi kız mı erkek mi dedim erkek dedi eskiden tanıdığım arkadaşlarım dedi sadece arkadaşız filan dedi sonra ben dedim sadece kız arkadaşınla buluşacam dedin dedim tartışmaya girdik o kız arkadaşım getirdi dedi 2 erkeği benim haberim yoktu dedi yeminler etti benim erkek geleceğinden haberim yoktu sadece kız arkadaşımla bulusacaktik okey oynayacagimdan bile haberim yoktu dedi gelirken o iki erkeği o kız arkadaşım getirdi dedi inanmam için baya bir çabaladı 1 hafta filan ayrı kaldım mesaj atıp durdu arayıp durdu ben yanlış bişe yapmadım o iki erkeğin geleceğinden haberim yoktu dedi benim bir suçum yok dedi kendini inandırmaya çalıştı baya bir çabaladı ne yapmam lazım benim fikirlerinizi bekliyorum
Sevgilim kız arkadaşıyla buluşmaya gitti ama masada 2 erkek daha varmış. Ne yapmam lazım?