Merhaba nasılsınız? Umarım iyisinizdir. Arkadaşlar flörtümle buluşacağım ama akşam saat 8 gibi 10 a kadar durup ayrılırım ordan. Spora gidiyorum normalde 9 a kadar 8.45 - 50 gibi babamlar arıyor nerdesin diye. 10 da çıksam 10.45 50 gibi en geç 11 de evde olurum. Fakat nasıl yapıcam ne yalan söyliyicem bilmiyorum. Acaba teyzemle mi konuşsam beni idare etse böyle yapıcam da nasıl olacak bilmiyorum teyzem annemlere ne yalanı diyebilir ki? Lütfen kınamayın beni saçma şeyler de sormayın fikir istiyorum.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Spordan öncesine bir bahane bul bir mağazaya bakmaya gidecem gibi. Spora geç girersen geç çıkman doğal olur
11 e kadar
Kızarlar teyzeme diyicem de o ne yalanı söyleyecek annemlere
Teyze sıkıntı bnce kuzenin varsa kurtarıcı olur
Kuzen varda o nasıl yapacak haberleşirler annemle hem teyzem de anlayışlı birisi
O zaman kime daha çok güveniyosan ondan yardım iste 1-2 saat idare etsinler seni
Ya eder de nasıl edecek teyzem yan komşu
Ne diyecek ki
Annen aradımı artk duşta ya da uyuyo falan desin teyzen
Teyzen yan ewdeyse olmaz anen der hadi bnde geliyim
Tek çare ya buluşma saatini deiştircen ya da buluşma gününü veya spora gitmicen onunla görüşücen
Ya bana yardım et lütfen nasıl olacak napıcam teyzem çıkamaz mı dışarı acaba biraz dolaşsın felan idare etsin yanımda desin sarjı az
Bu konularda bende çok bahaneler üretip buluştm sevgilimle örneğin sinemadayım dedim yakın arkdşmla ya da kafede ya da kuzenim var onla hep dışarı çıkardk onunlayım derdim kuzenime ya da arkadaşıma da ararlarsa senin yanındym idare et derdim
Ya sıkıntı yokta akşam 11 e kızarlar ona bahane bulmam lazım en geç 9 da evde olabilirim o 2 saatte napıcam bilmiyorum
Veya teli kapat ewe biraz geç git şarjım btmişti trafik vardı ya da yolda kaza oldu veya otobus dolmuş falan arızalandı dersin ama sevgilinle fzla vaktin olmz bu seferde
Ya yürüyerek gidip geliyorum hemen aşağı mahallede
Spora gitme ama annenlere bugün 10 a kdr kalcam sporda de 10 a kdr görüş sevgilinle
Salonun önüne felan gelirlerse napıcam 10 kadar kalırım ama eve dönmem 10.45 i felan alır
O zaman sevgilince görüşme saatini kısıtlican kuzum mesela 2 saat deilde 1 saat yapcan spora da gtmicen onla buluşcan ailenle ilgili olan durumuda ona anltcan elbet anlayış gösterir seni seviyosa
Ailen sen spordayken salona gelmez bnce
Ya derim ki babama kızlarla gelip gidicem 8 de çıkarım 10 a kadar 2 saat işte taksiyle de dönerim o da yarım saat yapsa 10.30 da evdeyim
Mantıklı hatta taksiye biraz acele eder misiniz dersen daha çabukta gelirsin ve bnden sana bi taktik daha onlar seni aramadan sen onları ara sorgulamıyolar o zmn mesela kızlarlayım ve ya kızlarla ayrıldk ewe dönüyom yoldayım bşy lazm mı falan
Ya çoookkk teşekkür ederim cidden spora gitmeden önce söylerim 8 gibi 10 da çıkıcam 4 5 arkadaşımla beraber diye zaten 9.45 10 gibi kalksam baktım şimdi 18 dakika diyor 20 dakikada evde olurum
Ne demek yardmcı olabildiysem ne mutlu bncede öyle yap ve ara sıra 9 dan snra gel ewe alışsnlar bieaz geç gelmene rahat edersn ben öyle yptm senin gbi 9 a kdr evde olmam gerekiyodu babam panik atak geçiriyodu evde nrde nrde die şmdi alştrdm onları güvendiler bna 12 de bile gelebliyorum ewe artk
Yaaa çok teşekkürler ben yarın yazayım yine konuşuruz stresim geçer iyi ki varsın 🥺🥺 bana bol şans dile lütfeeeen
Sende iyi ki varsın tamam sakin ol bol şans istediğin zaman yaz😘
Selam naptın buluşmayı ayarladn mı
Kız arkadaşın varsa ondayım de
Ararlar izin vermezler o saate kadar teyzeme diyicem ama o ne yalanı bulacak
Teyzen desin ki manikür yaptırcam kızında iyi biliyor
Yan komşumuz
Kızı var mı?
Var küçük
Desin ki küçük kızımı misafirlikten alsın gelsin diye
Sana yardım edicem bu konuda kurnaz kız arkadaşlarımda var
Misafirlik ne ya olmaz ki
Kızarlar o saatte tek başına mı çıktı
Kız arkadaşlarımla konuşuyorum şu an
Çok teşekkürler ya
Knk seni çağırıyorlar vereyim mi hesabı bizim gruba senide alayım
Ailenden habersiz iş yapma bence 🙂
En güzeli spora gitme orayı ek
Spora gitmem zaten ekicem de o saate kadar izin vermezler
Sende 7 de çok trafik oluyor de yürüyerek geldim ondan geç kaldım de
Spor salonu evin aşağısında çok yakın
Hmm hadi ya dersin hoca erken gelebilirsin dedi diye 2 saat ytmz mi ya calsir hem oda yorgun olur sevgilim
Spora gitmiyorum zaten 8 de buluşcaz onunla 11 de evde olurum ama ne diyicem bizimkilere bilmiyorum
10 da evde ol uada mahalleden arkadaşın yokmu onunla dolaştık de
Dolaşmama izin vermiyorlar işte diyorum ya
Hmm hiç mi vermiyorlar alışverişi falan kaç yaşında kızsın ya
18 im ama akşam saat 11 e izin vermezler
Resitsin ya ne olcak sanki 2 saat yetmiyor mu napicaksiniz ki
2 saat durcam zaten taksiyle dönerim buçuk da evde olurum
Fzla uzağa gitmeyin evin yakınlarında ya da yürüyerek yakın yere gidin
O bana yakın yere gelicek hatta evi uzak onun taksiyle 20 dakikada eve dönerim
Hmm 20 dakika dersin dışarda oturdum falan biraz eve berbaer gelirsiniz yuruyerek
kanka gitme boş ver
Gitmem lazım