Ben merkezdeyim nisanlim 1 saatlik uzakta koyde yasiyor nisanlimla 20 agustostan beri görüşmüyoruz
Ve sürekli boyle oluyor doğum günlerimiz eyluldeydi o zaman bile benimle gorusmedi ailesi o kadar bencilki sürekli kendi etrafında işlerini yapsın ve yanında olsun istiyorlar çünkü bir kere ağzını açıp annesi oğlum 1 aydır gorusmuyosunuz git yanına demediler kayinvalidem o kadar dusuncesizki basbasa biz gorusemez olduk çocukla
Erkek arkadasimda ağzını açıp bisey demiyor ailesinin sacmaliginin farkinda bile değil çoğu zaman
Ve sürekli boyle oluyor doğum günlerimiz eyluldeydi o zaman bile benimle gorusmedi ailesi o kadar bencilki sürekli kendi etrafında işlerini yapsın ve yanında olsun istiyorlar çünkü bir kere ağzını açıp annesi oğlum 1 aydır gorusmuyosunuz git yanına demediler kayinvalidem o kadar dusuncesizki basbasa biz gorusemez olduk çocukla
Erkek arkadasimda ağzını açıp bisey demiyor ailesinin sacmaliginin farkinda bile değil çoğu zaman
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Ailece yobazlarmisti eminmisin dogru insanla nişanlandigina
Askerden geldikten sonra böyle oldu yani sürekli ailesiyle yan yana boş vaktinde bile ya annesiyle bir yere gidiyorlar ya evde küçük yaramaz kardeşi var ona bakiyo onu gezmeye götürüyorlar ya da işleri yapiyor
Kardesi olmasi birseyi degistirmez. Bir cocuk kimsenin hayatini etkilemez... maddi sikiintilari var ise o ayri
Durumları çok iyi kayın validem nisanlimin kardeşini çok yaramaz yetistrms ne derse yapms ve yanında 1 saat kalan insan o kadar yoruluyoki çocuk çünkü popon üstüne 5 dakka oturursa şükür ediyosun
Kardeşinin olması nasıl bir şey degistrmez kayinvalidem hastalık hastası cocgun ateşi 36 buçuk olduğu zaman havale geçirecek deyip hastanelerde herkesi surunduruyo
Ben günlerce nisanlimla bukusamiyorum hastanede 1 gün sabahladigimi biliyorum onlarla çocuğun hiç biseyi olmamssina rağmen
Nisanlimla basbasa gorusemiyoruz alt tarafı markete gidicez kayinvlaidem bana diyorki kızım sen kal oğlum gitsin yaşar durmaz simdi
Sende kafana gore takil bir cocuk mu idare ediyor aileyi hepsi ayri bir malmis
Biraz müsait zamani oluyo çocuğun köyde yeni nisanlanmsi ya gidiyor ailesiyle yaşlı adammis gibi komşu evlerine oturmaya ya da dugunlere veya kardeşini gezdirmeye hep
Kardesini.. cocuk psikiyatrisinw gotursunler.. oyle cocuk mu olur
Ya sen nasil taahmul ediyorsun boyle mal adama... kendi varligini hissediremeyen birine 20 yaslarda biri libidosu tavandir...
Libido falan tavan olsa nolacak adamın beni gordugu yok bön bir hayat yasiyor
Kardesim valla neden kendini yoruyorsun hayatini zindan ediyorsun.. ailendwn cevrenden. Tepki almazsan at nişani... hayati zehir neden edesin varligi belli olmayan biri icin...
o zaman niye bunla nişanlısın ki evlenince düzelicek falan mı sanıyorsun
Bu boyle değildi
Askerden geldi ve bi garip oldu zamanla biz yeni nisanliyiz bu arada 2 ay anca olmustur
Ama nisanlimiyiz onu bile anlamiuo insan bakit geçirmedgimiz icin
onu uyar böyle yaparsa nişanı atacağını söyle
Çocuk ailesinin baskısı altında, kendine güvensiz. Ve 1 saatlik mesafede çok uzun, Uzak değil sende gidersin o da kolaylıkla gelir. Kaynana sıkıntılı demek ki bu işi tekrar düşün bence sen.
Evet aile baskısı altında kendisinin ayrı bir birey olduğunu ne kendi farkında ne ailesi nisanlandik nisanlanali basbasa vakit be geciremedik biz
Yakın zamanda kendine araba aldı alın teriyle erkek arkadaşım ve sıfır araba fakat annesi anladığım kadarıyla onu bile üstüne almış
Çok yaramaz bir kardeşi var nisanlimin 4 yaşında yani herkese hak düşüyor erkek arkadasimin alın terinden
Çocuğa sende baskı yap, böyle olmuyor. Niye görüşemiyoruz. Canımı sıkıyor böyle olmaksı de
Yaptım hemde kaç kere fakat benden bunaldı bana kaba davrandi nerdeyse ayrilacakti benden
Böyle bir adamla görüşmek zorunda değilsin bikiyorsun dimi? Veya bu şekil de bir aileyle?
Napmam gerek sence oturup erkek arkadasima biseyleri yüzüne vursamda adam anlayacak kafada değil ailesi çok bencilce davranıyor küçük bir kardeşi var nisanlimin annesi o kadar yanls yetsrmiski çok yaramaz
Ve dünya onun etrafında dönüyor benim bile
Nisanlim ilk askerden geldi çocukla oturup vakit geçirmeden kardeşinin hasta ateşi yüksek olduğunu söyleyip kayın validem hepimizi bir arabaya bindirdi sanki benim cocugummus gibi
Ki inan ki ateşi 36 buçuktu hastalık hastalığı kadininki
Senin nisanlinda annesinin kafasından evlenince daha kötü olacak anlayışsız insan her zaman anlayışsız olur. Konusta yine anlamaz bence
Napmam gerek ama anlaması lszim böyle olmazki aramızda sevgide vsr normalde fakat sevgi dışında herseyi bok gibi yastaiyirlar bu arada biz nisanlanali 2 ay anca olmuştur vakit bile geçiremedik nisanlimla basbasa
Geçen gelmiş nisanlim diyorki gelicem denizliye 1 yer tutcam vakit geçiririz bende dedimki kesin gelirsin iptal olmaz güldüm ve dedinki annenle çıkar gelirsin sonra dersinki bana napayim iptal oldu afedersin ama ağzıma sığmadığı kaldi bisey demememe rağmen buna bir sürü afra tafra tapti
Aranızda sevgi olsa bir adam senden bukadar ayrı kalamaz. Ben şahsen seviyorsam kalamam 1 saatlik. yol. nedir ki? Yürüyerek gider gelirim
Degilmi 1 saatlik yol nedir akşam 10 da çık 11 de burdasin gece 1 de geri git köyüne yani
Uzun zamandır basbasa bir hayatımız bile olmadi bizim
Kayinvalide olacak kişi o kadar garipki mesela yakın zamanda erkek arkadaşım kendi alinin teriyle araba aldı fakat
Anladığım kadarıyla annesi kendi adına almış arabayı ve bu adaletsiz bir şekilde herkese kalıyor Şu an araba herkesin
Gelmiş benim annemede diyorki oğlum araba istedi bende aldım kendi almış gibi gosteriyor
Sen bence iyce bir konuş ve konuyu özellikle aileyi anlamaya çalış çünkü evlenince de basin ağrır senin
Konusuncada hiç anlamıyo kuzum diyorum ya geçen bir bumusma için yanıma geleceğini söyledi ben sakalasarak kesin iptal olur annenle gelirsiniz dedim diye ne bicim tavra burundu
Sanki sen erkeksin ilişki de o kadın :) tuhaf bir durum
Bak buraya herseyi anlatamadığım halde gelen tüm yorumlar olumsuz fakat erkek arkadaşıma ağzımı açınca çocuğun beyni basmiyor
İnan bana 100 kere kıçına tekmeyi vurmuştum kadin olsam.
Yanlış insanla evleniyorsun gerekeni yap
Ailesi ne yaparsa yapsın kendisi suçlu
Köyde hayvancilikla uğraşıyorlar tarlaları var ve uzun süredir sürekli iş sürekli iş beni. le telefondan bile ilgilenmiyordu
4 yaşında erkek kardeşi var ve annesi o kadar yaramaz yetistirmiski çocuğun yanında ben 1 saat kalınca yorgunluktan beynim kaldirmiyo
Yani ne kadar iş olursa olsun isteyen fırsatını bulur
Annesi erkek arkadasimin o çocuk benim nisanliminmis gibi davranıyor sürekli ona baktiriyo ve onun etrafında dönüyor hayatları
Yani dediğim gibi ne olursa olsun seven her türlü fırsat bulur
Anlamiyo bunu görüşemedik işlerim yoğundu kardeşime bakiyodum diyo evlerinde 2 tane araba var mesela bir arabayla çıkıp geleblr yanıma akşam fakat köyde kahveye gidiyor gece 3 ye eve dönüyor bansda diyoki bej akşam 11 de nasıl yanına geleyim
Sanırım pısırık korkak ve bebek
Evet bi garip yani ben bile kadın halimle anneme dışarı cikicam deyip çıkıyorum bu sürekli ailesinin etrafinds
Bir gün mesela işleri sz oluyo yanıma gelmiuo o gün gelmiş bana diyoki kardeşinin adı yaşar yasari at bindirmeye goturuyoruz
Ondan bı cacık olmaz adam değil
Napsam bilmiyorum gerçekten böyle birisi değildi yani aile ile nisanlin arasında dengeyi koruman lazım fakat hiç bir şey yok bizde
Soğuk davran kapris yap 😁
Sana hayat kurutarak bir Öner’i vermek istiyorum
Nedir
Düğün yapalı 10 gün olmuş evleneli halen daha yapamadık bsey asla yapamıyoruz çıldırcam sonunda
Nasıl yani
Olmuyor bir türlü işte bu konuyu dikkate alarak evlen
Görüşün