Her şeye sorun çıkartan kaos yaratan sevgiliyle ilişkini ne kadar sürdürebilirsin?

#DeliMavi
6 Mart 2023
Her şeye sorun çıkartan kaos yaratan sevgiliyle ilişkini ne kadar sürdürebilirsin?

#DeliMavi
6 Mart 2023
Kaostan beslenen bir kişi benim hayatımda olmasın, ben kimsenin afrasını, tafrasını mütemadiyen çekemem, o kişinin kendiyle de sağlıklı ilişkisi yoktur ki zaten, kendiyle de kavgalıdır ki, kendisiyle kavgalı olan kişi sağlıklı ilişkiler kuramaz, bugüne dek gerek arkadaş olarak, gerekse karşı cins olarak bu kişileri çektim, artık hayır, kimsenin beni hırpalamasına, ayarlarımı bozmasına, beni benden etmesine, benim olumsuzluğa itip bundan beslenmesine, kendi travmalarının bedelini bana ödetmesine, kendi mutsuzluğunu benim üzerime kusmasına müsade edemem. Çünkü ben kendimi zor kazandım, onun için hep diyorum ki önce ben, bu bencillik değil, önceliği kendine vermektir, ben kendi hayatımdaki yeri önce kendime veririm, bir başkası benim önüme geçemez. Kaostan beslenen kişi başkalarını da mutlu görmeye dayanamıyor ve gücünün yettiği kişinin mutluluğunu baltalamak istiyor, böyle bir kişiye heba ettiremem kendimi, artık hayır, kendi kendini yesin dursun, kendi kendiyle kavga etsin onun sorunu, ben ancak bana büyük zararı olmadıysa, kötülüğü aslında kötü olmasından değilse kendisine terapi almasını tavsiye ederim lakin bana büyük zarar vermeye çalışan kişiye tavsiye dahi vermem, sırtımı döner giderim
Hayır sorunlardan beslenen kişi ile tabi ki de ilişkimi sürdüremem. çünkü ilişki demek birbirine karşı anlayış demek. yani sorunlardan beslenen birisi zaten benimle sürekli tartışıyor demektir böyle bir ilişkiyi ben sürdürmem sürdürmek de istemezdim hiç bir şekil de. bu yüzden de sanırım ayrılırdım çünkü tartışmayı sevmiyorum sevdiğim insan ile güzel geçinmek güzel yaşamak bana daha mantıklı geliyor her zaman için. Yani devam etmezdim ben. kaostan beslenmek aslında çoğu insanın yapacağı bir durumdur yani aslında bu insanlar sakinliği sevmezler sürekli etrafında ki kötü enerjiden ya da kavgadan beslenirler aslında günümüzde çoğu ilişki bu şekilde ilerliyor zaten kimse kimseyi gerçekten sevmiyor ya da gerçekten anlamıyor zaten günümüzde ilişkilerin temel sorunu da bu oluyor her zaman için yani iletişimsizlik insanlar anlaşamıyor çünkü birbirlerini dinlemek yerine daha çok kavga etmek eleştirmek ya da sorunlardan kaçmayı tercih ediyorlar. bu yüzden de zaten birbirleri ile geçinemeyip ya terk ediyor ayda aldatılıyorlar. yani bu yüzden ben ortak noktamızın olduğu beni anlayan ve birbirimize çok güzel davrandığımız bir ilişkiyi isterdim her zaman için. çünkü beni mutlu edebilecek tek ilişki türü bu olurdu yani için de sevgi ve anlayış barındıran bir ilişki seçerdim...
Sorun çıkaran bir sevgili olduğumdan benim geçinmek kolay değildir. Bir de karşı taraf zaman zaman benim rolü üstlenmek isteyince iyice kaos ortaya çıkıyor. Ben birşeyleri sineye çekmeyi seven biri değilim herşeyi konuşurum ve sinirli bir yapım var. Bu yüzden de sorun çıkaran oluyorum. Sevimli ponçik görünüp görmedim duymadım bilmiyorum yapmıyorum. Kıskandıysam saldırıyorum kıskanmamış rolü de yapmıyorum
Teşekkürler ☺️
Ricalar
Aaa bu ben. Bu sebepten yürümüyor. İlla bi ekşın olacak 🙄
Teşekkür ederim 💙
Rica ederim💙
Cevap
38Cevap
Abdurrahim Albayrakin videosu vardi. Yeter artık yeter burama geldi diyordu. Her gün bir patlama yaşıyorum öyle 😄
İnsan sürdürmem dese de seviyorsa öyle kolay bitiremiyor. Bir gün düzelir umuduyla devam ediyor..
Eğer...
* Kişilik bozukluğu vb durum yoksa,
* Bilinçli yapılan bir davranış stili değilse,
* Arkasında yatan nedenler gerçeklere dayanıyorsa,
* Kadının bu konuda eğitime, anlayışa ve erkeğin faydalı geri dönüşlerine ihtiyacı olduğunu düşünüyor ve gereğini yapmak için çabalayacağını belirtiyorsa...
... o kadın için çaba sarf ederim ve ilişkiyi kontrolümde tutarım. Ancak buna bir zaman kısıtlaması koymam gerekir, ki bu en fazla 12 aydır. Düzelirse ne âlâ, düzelmezse eyvallah pekâlâ...
Yukarıdaki maddelerden gayrı olan hiçbir kadını çekmem, uğraşmam ve yaratığı kaosa karşı anlayışlı olmam. Kapıyı çarpar çıkarım...
Ben kadının hayatındayken mutluluğu, ilişki bittikten sonra ise pişmanlığı olacak biriyim. Hayat bunu bana hep gösterdi...
Hayır, sürekli sorun çıkaran birini hayatımda tutamam. O tür kişiler enerjimi düşürür ve moralimi bozar. Özellikle de böyle biriyle sevgiliysem ilişkimi güzel bir şekilde bitirmeye çalışırım. Çünkü genelde o tür kişiler şiddete meyilli oluyor ve ayrılmayı hazmedemiyorlar. O yüzden de sakin bir şekilde kalbini kırmamaya çalışarak ayrılmak istediğimi söyler ve ayrılırım
Yani genelde ben de sorumlu bir karakter olduğumu düşünüyorum ilişkilerimi çok zor yürütebiliyorum. Aslında çok hoş bir şey değil. Çünkü insanlar bana göre birbirine liman olması gerekiyor fırtınadan daha çok.
Kim olursa olsun bir sınır noktası illa ki vardır. Kimisinin 3 ay kimisinin 10 yıl. Ama bir yerde hâlâ bırakmıyolarsa birbirlerini malûm bazılarımız da kaostan besleniyor.
Ya da bir yerde alışkanlık yapabiliyorlar hırs da buna dahil.
Ama bu gibi kaos ortamının da sevgi aşkı öldürdüğü de aşikar ki zaten günümüz de ayrılıkların bir kesimi anlaşılmamaktan kaynaklı.
Ben çok çözüm odaklı ve uysal bir insanimdir hayatımdaki insanlarda şansıma hep sorun odaklı ve sinirli insanlar denk gelmiştir ama çok sabirliyim birsekilde idare etmesini de hep başardım ama buda beni çok yıprattı oyuzden belki herkezden uzak durmaya çalışıyorum en azından kafam rahat oluyor
Öyle insanla sürdüremem kavga, gürültü, kaos en sevmediğim şeyler huzursuz, mutsuz olurum. Bundan beslenen biri ise tam tersi kavga kaos olmadan huzursuz mutsuz olur yani onun olduğu yerde benim benim olduğum yerde onun olmaması ikimiz içinde iyi olur.
Puffffssss soruya gel 😳
Ben yaşadım bunu kabus gibi
İstemesenizde basiretiniz bağlanıyor
O yüzden bir çıkış deliği bulana kadar kaçamıyorsunuz hapisanede gibi oluyorsunuz hep konuşur hep haklı çıkmanın yolunu bulurlar 😒
O sevgili değildir ki artık. Tamamen son ömür bükücüdür
Aynen öyle
Kimisinin ruhu kaostan besleniyor.
İnsanlar ve toplum o kadar deforme oldu ki; kaos için çok uğraşmaz hale geldik. Bu yaştan sonra sadece huzur dileniyor insan.
Negatifliği seven biri değilim. Tabii hayat inişleriyle çıkışlarıyla güzel ve insaniz sorunlar olabiliyor da bunu kaos haline getirmek abartmak sürekli temcit pilavını sunmak bilemiyorum zaten boyle bir kisiyle de kimyamiz uyusmadigi icin duyguda besleyemem hayatimda da yer edinmesine müsaade edemem
Sorunlardan beslenen insan dünyanın en tehlikeli insanlarından birisidir. İlişki sürdürmeyi geçtim selam bile vermem
Öyle birini arkadas olarak bile tutmuyorum hayatımda. Toksik insanlara bağımlı olmadım hiçbir zaman, olmam da..
Sürdüremem. Zaten tahammülsüz birine dönüştüm. Kaostan besleniyorsa gidip ejderha falan avlasın bana bulaşmasın.
Tahammülüm sonsuzdur sevdiğim kadına. İhanet olmadığı sürece onu bırakmam. Kavgalar edilir tartışmalar olur. Sıkılmam bunalmam
Sorunlardan beslenmemeli. İlişkilerde iniş çıkışlar olabilir. Ama sürekli olunca yürümez ve anlamını yitirir
Asla tahammül edemem öylesine. Uzak olmak istediğim şeyler bunlar. Kaosunu ve sorun yaratma saplantısını alıp benden uzaklara gitsin.
Tabikide hayır
Sürekliliğin hicbirturlusjne gelemiyorum. iyi ya da kötü farketmiyor.
Beni aşağı çeken herkese çekeceğim tek şey s. K. T r. Olur
toksik ilşiki için fazla yaşlıyım. Bünyem kaldırmaz
Neyi paylaşamıyorsunuz kardeşim şu ölümlü dünyada. Oturun, Konuşun, Sevişin.
Hayır asla tabikide ömür geçmez böyleleriyle 2 dk uğraşmam
Değer veriyorsam , seviyorsam. bir süre hatta önceden bayağı dayanirdim ama artık uğraşamam.
Mutlu olmak zor bu tip kişilerle ömrünü tüketir.
Sorun ve kaos seven birisi değilim o kişi benimle aç kalır..
No stres no sinir
Onu ne kadar arzuladigimla ve bana ne kadar iyi hissettirdigiyle alakalı, bunlar eksikse bir an an evvel kaçarım
Kriz sevmiyorum kesinlikle, hayat krizlerle çöp edilecek kadar uzun değil
5 dakka oda şöyle cigara yakarım cigaram bitince giderim.
En iyi seçenek fb bence sıkıntıya ne gerek var , nede kaybedilecek zaman
Bu ilişki devam edemez
Çok zor olur sürmesi.
Kaos sever isim olmaz
Hayır ilişkiyi bitiririm
En çok toksik olmak prim yapıyor
Sorunların olduğu sevgililik tat vermez
uğraşmayı seven bi insan değilim salarım gider
Hayır kaos değil huzur seviyorum…
maalesef sürdüremezsin iki tarafi keskin biçak
Hayır
Hayat o kadar uzun değil