Selam değerli KS üyeleri! Bu ilişkideki birbirini deneme ve güven konusu kafama çokça takılan bir konu.. Her iki cins de birbirine güven duyamamaktan dert yanıyor ve bunun doğal bir sonucu olarak deneme faaliyetlerine girişiyor. En basitinden kızlar, sevgilisinin tanımadığı bir arkadaşı vasıtasıyla hayatındaki erkeği denemeye çalışıyor. Erkekler de değişik yöntemlerle bunu yapıyor. Peki ya sonrası? Sizi deneyen ve bunu size itiraf eden sevgilinizle, testi geçmiş olsanız bile ilişkiye devam eder misiniz? Yoksa bunu güven kırıcı bulup bitirir misiniz? Yorumlarda buluşalım..Sevgilimi deneyeceğim derken elinizdekinden de olmayın. Aman dikkat! 😀😀
İlişki içinde sizi deneyen sevgiliyle birlikte olmaya devam eder misiniz?
Güvenmek için zaman, risk almak ve yaşanmışlık gerekir. Bunlar beklemekle, gözlemle olur. Birini olmadık durumların içerisinde bırakıp adına deneme deyip aptal yerine koyup kendine göre bir terazi oluşturulmaz. Ben bunu yapan birini hayatımda istemem, hayatımı kendimi kanıtlamaya çalışarak geçiremem.
Saçma buluyorum böyle şeyleri ayrıca çokta çocukça geliyor bana. Böyle küçük oyunlarla güveni test etmek yerine minik adımlarla sağlam ilerlemek daha mantıklı.
Beni sıkacağı kesin ama bitiririm dersem fazla tepki göstermiş olurum. Bunu bir tartışma halşne getiririm. Çözülmesi de zor değil aslında ama tartışma nasıl sonuçlanır bilemem.