Benimle konuştu baya şimdi sevgili gibi aramız bozuk bi arkadaşı önceden bi kızla flört olduğunu söyledi. Bir ay önce bitmiş engellemişler. Ve bu kızın engelini 2 hafta önce falan kaldırmış. Whatsappta profilini değiştirmişti herkese açık yapmış. Bir erkek bunu öylesine mi yapar lütfen soruya bakabilir misiniz?
Whatsappta engelini öylesine kaldırmış bişey yok
Öylesine kaldırmaz profilini gösteriyor kız yazsın diye olabilir
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kesin ona geri dönecek o yüzden böyle yapıyor benimki de öyle yapmıştı
nasıl ya? öyle olsa yazardı zaten o kıza net
Belki yazmıştır Sen nereden biliyorsun
Her şey zamanla olur önce kendisini senden soğutacak sonra ona dönecek
Ya benim twitter da takipleşmemize rağmen bana bakıp gönderimi beğenmişti istese ona giderdi demekki o kız önemli değil. Ve bunu kız engellemiş bir ay önce. Bu da kıza mail atmış sms ten yazmış aramış. Kız arama falan demiş. Bu da engellemiş sonra kaldırmış bilmiyorum neden yaptı ama bence sevmiyor ya
Tamam olabilir ama yine de kendini fazla kaptırma çünkü üzülmeni istemem aynısını ben de yaşadığım için söylüyorum
Seninki ona dönmeden önce seninle ilgileniyor muydu yani nasıldı
İlk önce bana soğuk yapmaya başladı kendinden soğutma ya çalıştı ben ona adım adım gitsem de o beni hep geri itti
Sonra da kendisi bitirdi zaten
Hmm benimki şöyle o kız benden önceki zaten ve buluşmamışlar sadece aylarca konuşmuşlar bu kadar. Benimle ilgiliydi yani. O kızla engellemişler sonra benle oldu. Hatta benle konuşurken bile o kızla ara ara konuşmuşlar galiba duydum. Be kızı engellediği gece kızın whatsappta çevrimiçi olup ona bakmamasını kıskanmış
şaşırdım madem kıskanıyorsun niye benle konuşuyordun
Kız yemin ediyorum benimki de seninkine benziyor
Benimki de sadece benden önce onunla çıkmış ama buluşmamış sonra benimle konuşurken onunla konuşmaya devam etmiş ama o zaman aramızda bir şey yoktu sonra onu engelledi benimle çıktı sonra onun için galiba beni terk etti
Nasıl ya benimki ilgiliydi sadece bazı anlaşmazlıktan kavga oluyor yoksa çok ortak noktamız vardı. o kızla sadece konuşmuş ara ara bu yani
O zaman fazla kafaya takma seni seviyor kesin senin olacak enişte
E madem senle konuşmaya başlıyor onu engelliyor. Neden seni seçip sonra ona gidiyor bu nd
bana olan sevgisi bitmiş ama onu unutamamış bana olan sevgisi bitince herhalde onu hatırladı
Yuh hiç buluşmadığı ve engellediği kıs mı aklına geldi birden üstelik seni seçmiş yani bide. Nasıl oldu engelleyip engeli mi kaldırmıştı
Onunla bir buçuk yıl sürmüş onlar bayağı birbirlerini sevmişler olan bana oldu
buluşmadan bir buçuk yıl mı
Bunlarınki ara ara konuşmuşlar buluşmamışlar bir yıla yakın konuşma olmuş
Yani fazla buluşmamışlar el ele falan tutuşmamışlar öyle uzaktan olmuş ne olursa
Hmm burçları ne onların biliyor musun
Benimkinin oğlak
Kızın bilmiyorum
hmm oğlakta eskiye düşkün oluyor ya ama mantığına uymazsa bırakır paragözler çıkarcı
Gerçekle yüzleşme zamanı... Aklındaki sen değilsin.
nasıl ya benle de arası bozuk belki ben göreyim diye yapıyo
Döneceği kişiye yazardı diyorsun ama sana yazmıyor. Bazı işler çok kolay çözülür. Basit ve güzel bir mesaj ile hemen yarın kafandaki deli soruları çözüme kavuşturabilirsin.
Bizim aramız yok şu an. Twitter da bile hala gönderilerime bakıyor beğenmişti bi kere. Ama anlamadığım o kız engellemiş bunu ilkin. Bu gece kıza mail atmış aramış kızı. Kız açmamış arama demiş. Bu da bidaha bitti asla falan demiş engellemiş. E o zaman niye kaldırıyor engeli
Eleman patlayan bomba gibi bir ay içerisinde dört takla atmış. Biraz akıllı ol. Bu hikayede yanan hem sen hem diğer kız olur.
İnsan gönüle bir defa düşerse gönül kor olana kadar yanar durur. Seninki Fahrettin Koca'nın suratına patlayan varil gibi
Ya o kız zaten buna arama demiş engellemiş. Bu benimle konuşuyordu o sıralar bide. Sonra kız öyle deyince bu da bitti bidaha sksen aramam demiş engellemiş. Bir hafta sonra kaldırmış o kızla değil biliyorum bence o kız aklında yok
Aaaaa S*ksen aramam dediyse kesin aramaz. Ben kefilim
komiksin ya engeli kaldırmış işte büyük konuşmuş ama kaldırmış kendi kendine
Engeli kaldırmış bir de seni kandırmış. 10/9
Bir çiçekle bahar gelmez diyor
Nasıl yani