Bir erkeğin böyle yapma sebebi nedir?

iki yıldır birbirimizi tanıyoruz kendisi 21 yaşında ben ise 18 o tıp okuyor ben genetik ilk yıl beni sınava çalıştırdı koçluk
sona doğru ondan bir mesaj aldım ne sildin aşkım demişti
Hayatına bir erkek girecek onu da mı sevmeyeceksin
evlenmeyi neden düşünmüyorsun
arkadaşların kız mı erkek mi
hep 18 yaşındasın
ailem hakkında soru soruyordu
kaygı bozukluğum için düzeltmek amaçlı çok çaba sarf etti
ben duygularımı açtım ve profesyonel devam etmek zorundayım demişti
şikayet ettim kuruculara para konusunu bahane ettim dört kurucu aynı anda yazmış ve o ayrıldı ona rağmen bana istediğin zaman yazabilirsin demişti yeni gireceğim sisteme gelebilirsin demişti olmadı hakaret ettim seninle aynı ortamda bulunmamız bana hakaret olacaktır demiştim
Bana dediklerine kırılmadım ama şunu bilmeni isterim ki sana hakkımı helal etmiyorum dedi
bitti her şey sonra durum paylaştım baktı bu Mart ayına kadar Şubat 'ta mesajlaştık sadece
orada da bu işlerin karmaşık olmasının sebebi senin ikili oyanman yalan söylemen gerekli gereksiz şikayet etmen ve bana hakaretler savurmandi bu yaptıkların benim için hayra vesile oldu kendi oluşumumu kurdum ve emin ol ki senin saçma tutumların ile oldu bu yüzden kalkıp benden bir şey bekleme senin Total hatalarını telafi etmen gerekiyor önce sen şimdi hatalarını kabul etmeyeceksin ama
ikinci gün hatalarını nasıl telafi edeceksin demişti

hep görüldü attı bugüne kadar
iki hafta önce numaramı sildi beni bırakma dedim geri kaydetti aynı gün
Son zamanlarda çok sık yazıyordum günde 200 mesaj
beni sil ve engelle dedim üst üste git artık dedim
üst üste hakaretler ve beddua ettim ona
son gün ona bunun bir sonu olmalı çok yorgunum artık dedim ve ondan sonraki gün engel attı Her yerden ikinci numaramdan yazdım birkaç saat sonra engelledi yine fake hesaptan yazdım üç gün sonra engel attı yine
Bir erkeğin böyle yapma sebebi nedir?