Kendisi bu yaz benim ilkim oldu ama sevgili de olmadı arkadaşız diyor vs her neyse
Dün doğum günümdü benim, bugün whatsapp durumumu görmüş ama kutlamadı
Bu bilerek yapılıyor artık başka açıklaması olamaz İki gün önce gece ben uyurken saat gecenin 5 buçuğunda beni arayan da kendisi… iki kelime yazacaksın mutlu yıllar bu kadar basit bunu rehberindeki herhangi bir insan bile yapıyor ne var bunda anlamadım gerçekten
Dün doğum günümdü benim, bugün whatsapp durumumu görmüş ama kutlamadı
Bu bilerek yapılıyor artık başka açıklaması olamaz İki gün önce gece ben uyurken saat gecenin 5 buçuğunda beni arayan da kendisi… iki kelime yazacaksın mutlu yıllar bu kadar basit bunu rehberindeki herhangi bir insan bile yapıyor ne var bunda anlamadım gerçekten
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bence uzak dur seni üzmemisi için daha fazla belli ki amacı sadece oymuş ne yazık ki, eğer doğum gününü kutlamaktan bile aciz bi adamsa eğer anlamayacak bit şey yok niyeti farklı kendin için uzak dur
Alakası yok iki gün önce gece 5buçukta arayan kendisi. Ayrıca bu önemsemek değildir insanlar ayıp olmasın diye kutlar resmen bilerek yapılan bişi gibi çok iğrenç
Sen sevgilin bile olmayan birine bekaretini mi verdin? Doğru mu anlıyorum?
Amacına ulaşmış süründürüyor snei işte sende çaresiz bekliyorsun
Ne süründürmesi aw ne alaka
Bekliyorsun işte yazmasını umursuyorsun adamı takmıyor seni
Bi süründürmek istedi diyorsun bi takmıyor diyorsun. Takmak değildir bu iki gün önce gece 5buçukta arayan kendisi. insanlar ayıp olmasın diye kutlar bu böyledir resmen bilerek yapılan bişi gibi çok iğrenç
Evet öyle iğrenç ancak kendine yapıyorsun adam 5.30 da azmş seni arıyor ve hala mesaj bekleyecek kadar ona önem veriyorsun salla gitsin
Kardeş olayı anlamıyorsunuz bu adam umursamasa hikayeme de bakmazdı zaten, hikaye paylaşacağımı biliyor ve gidip özellikle bakıyor instada da yapıyordu her neyse bunu geç. Ama azıp arayan adamın da sebebi vardır sana arzu hisseden adwm da doğum gününü kutlar geçer bu büyük bir olay değil insanlar bunu ayıp olmasın diye yapıyor zaten
Yani işte bende diyorum ki seni beklentiye sokuyor ve bu msjı ondan gelmesini istediğini biliyor ona değer veriyorsun. Arzu duyabilirim ancak doğum gününü görüp bir hediye bile almayı geçtim mesaj daha atmıyorsun buraya bile sormana gerek yok s. ktr ediceksin
Verdin diye önemin kalmamış
O kafada biri demek ki
Alakası yok iki gün önce gece 5buçukta arayan kendisi. Ayrıca bu önemsemek değildir insanlar ayıp olmasın diye kutlar resmen bilerek yapılan bişi gibi çok iğrenç
Tamam sen de ağla işte böyle site köşelerinde