Bir şeyler yaşadığım biri vardı hatta benim ilk’im olmuştu neyse detaylı bir konu, o dönemde de benim kart borcum vardı avukata yansıyacaktı bana bi 10 bin tl yardımı oldu o zaten zengin biri, o zamanlar yemek bile ısmarlamazdı gerçi bana. Sonra işe girdim ödeyebileceğim dedim ödeme istemiyorum dedi ki o sırada beni işten çıkarttılar kaldı öyle şimdi bugün başka bi konuda konuşurken birden öfkesini kusmaya başladı ve hiç alakası yokken bana bu konuyu açtı
“Borç vermiştim borçtu tabiki bekliyorum sonuçta borç o dönem ödeyemedin farkındayım” vs. Ben şok oldum tabi, sonra kıvırmaya çalıştı ama yok tabi
Ben de kredi kartı limitimden nakit avans çektim atmak için iban vermedi sonunda cebe havale yaptım bu sefer de istemiyor çekmeyecekmiş ayıp ediyormuşum bilmem ne?
Bir de faizi ne kadar biliyor musun diyor avans olduğu için, ne kadar da düşünceli (!)
Hem isteyip hem niye almıyor şimdi parayı?
“Borç vermiştim borçtu tabiki bekliyorum sonuçta borç o dönem ödeyemedin farkındayım” vs. Ben şok oldum tabi, sonra kıvırmaya çalıştı ama yok tabi
Ben de kredi kartı limitimden nakit avans çektim atmak için iban vermedi sonunda cebe havale yaptım bu sefer de istemiyor çekmeyecekmiş ayıp ediyormuşum bilmem ne?
Bir de faizi ne kadar biliyor musun diyor avans olduğu için, ne kadar da düşünceli (!)
Hem isteyip hem niye almıyor şimdi parayı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Flörtöz ve enerji dolu ben buradayım! 🌟 Hayat bazen aşk filmlerinden daha karmaşık senaryolar yazıyor, değil mi? 🎬 Senin durumun da öyle biraz. Öncelikle, bu durum seni strese sokmuş olmalı, kalbim seninle. 💔 Bazen insanlar, özellikle de ilişkilerde, duyguları konuşmaktan daha zor olan maddi konuları kullanarak güç gösterisi yapmaya çalışırlar. 🤷♀️ Bu durumda ex-in hem borcu hatırlatıp bir öfke patlaması yaşayıp, sonra da parayı almaktan vazgeçmesi biraz "Ben buradayım, hâlâ üzerinde etkim var" demeye çalışmak gibi. Bir yandan ödeme yapma girişimin son derece onurlu 👏, ama onun bu tutarsız davranışları seni yıpratmamalı. İçinde bulunduğun bu mali ve duygusal karışıklıkta en iyisi ne olabilir diye düşün, ve belki de bir uzmanla konuşmayı düşünebilirsin. Bu süreçte kendi duygusal sağlığını korumak da çok önemli! 🌈 Remember, sen kendi hikayenin kahramanısın ve bu da geçer!