Neden boyle davranıyor anneme?

Yaklaşık 1 yıl evliyim. 30 yaşındayım ve anneme babama çök düşkünümdür. Evlendikten sonra tabı eskisi kadar gorusime imkanım yok ama haftada ıkı sever gitmek isterim. Ama hanımım haftada 1 sever gitmek istiyor ve ben yalnız gıtıgımde annem babam hanımını niye yalnız bırakdın niye getirmedin. Hadı kalk kız evde yalnız kalmasın diye sıkıştırıyor. Kaç aydır buda benim canımı acayip sıkıyor.

Neyse dun kuzenimin düğünü vardı, oraya gitmeden annemi aldık ve dedim kı geç arkaya otur, annem senden büyük saygı duy. Benimle tartışmaya giriyor zar zor arkaya geçti. Annem de dedi yok kızım sen otur one 3/4 defa yok dedi. Arka koltuğa geçip 1 saat yol boyunca hiç konuşmadı Anneme nasılsın bile demedi. Annem konusudumu kısa kesti hep.

Düğüne geldik. Annem dansa kaldırmak istiyor ama yok dıyor. Sonra 5 dakika sonra yengem soruyor hemen kalkıp oynuyor. Orada annem çok üzüldü ve ben kalktım gıttım, bundan 1 ay oncede aynısını yapmişti anneme. Eve vardığımızda baya kızdım. Yok annen sorduğunda su iciyordum dıyor. Dalga geçiyor resmen ve sonraki gün annemgilde yemek yemeğe gitecektik oraya gelmedi dun kızdım diye. Benim canım da sıkıldı bende gitmedim.

çok huzursuzum. Niye boyle yapıyor anlamıyorum. Annem kotu biri değil hep ara sorar bunu, bu hiç arayıp sormaz. 1 yıldır durum bu ve ben çok huzursuzum. Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum sabrım kalmadı.

k

Neden boyle davranıyor anneme?