Yaklaşık 1 yıl evliyim. 30 yaşındayım ve anneme babama çök düşkünümdür. Evlendikten sonra tabı eskisi kadar gorusime imkanım yok ama haftada ıkı sever gitmek isterim. Ama hanımım haftada 1 sever gitmek istiyor ve ben yalnız gıtıgımde annem babam hanımını niye yalnız bırakdın niye getirmedin. Hadı kalk kız evde yalnız kalmasın diye sıkıştırıyor. Kaç aydır buda benim canımı acayip sıkıyor.
Neyse dun kuzenimin düğünü vardı, oraya gitmeden annemi aldık ve dedim kı geç arkaya otur, annem senden büyük saygı duy. Benimle tartışmaya giriyor zar zor arkaya geçti. Annem de dedi yok kızım sen otur one 3/4 defa yok dedi. Arka koltuğa geçip 1 saat yol boyunca hiç konuşmadı Anneme nasılsın bile demedi. Annem konusudumu kısa kesti hep.
Düğüne geldik. Annem dansa kaldırmak istiyor ama yok dıyor. Sonra 5 dakika sonra yengem soruyor hemen kalkıp oynuyor. Orada annem çok üzüldü ve ben kalktım gıttım, bundan 1 ay oncede aynısını yapmişti anneme. Eve vardığımızda baya kızdım. Yok annen sorduğunda su iciyordum dıyor. Dalga geçiyor resmen ve sonraki gün annemgilde yemek yemeğe gitecektik oraya gelmedi dun kızdım diye. Benim canım da sıkıldı bende gitmedim.
çok huzursuzum. Niye boyle yapıyor anlamıyorum. Annem kotu biri değil hep ara sorar bunu, bu hiç arayıp sormaz. 1 yıldır durum bu ve ben çok huzursuzum. Ciddi ciddi ayrılmayı düşünüyorum sabrım kalmadı.
k
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
suç sende reis saygı arkaya öne oturmakla mı oluyor?
sen kendin tiksindirtiyorsun
Yokda kendı annesini almaya gittiğimizde hemen kalkıp arkaya oturuyor. Ben de hep arkaya otururum buyugum geldimi. Bice sade bu değil.
Neden?
aga kendim için diyorum büyükte konuşuyorum bu konuda kendi annesine yapıpta benim anneme yapmıyorsa ben a koyarım o zaman
en sevmediğim insan tipi çocukta olsa çokta sevsem boşarım acayip tilt olurum
adam akıllı konuş bakalım ne diyecek
Zaten bir kaç defa dedim. Annem ıle gecinemesen benimlede gecinemesen. Kendı annesını de aradım konustum bundan once nıye boyle yapıyor konus dıye. Annesı bana hep hak veriyor sonra 2/3 gün iyi oluyor yıne eskı haline donuyor.
göndereceksin aga valla
Bende onu düşünüyorum. Coluk çocuğa karışmadan ayrılıyım mı diye.
bizim köyden birininde böyle durumu vardı aldı eliyle götürdü annesinin evine bıraktı babasına da bu kızı alın yoksa öldürecem dedi olayda seninkiyle aynı sayılır. babasıda haklı olduğu için bir şey demedi adama kız kaç senedir evde bekliyor mal mal
onun çocuğuda vardı sen hesap et adamın canına tak etti
insanın psikolojisini bozar
ailenden şüphe ediyorsun demi bazen
acaba bir şey mi yapıyorlar diye
Hic etmiyorum. Ama onun annesi biraz eve mahkum kalmış arabası yok işi yok. Benim annem doktor ve herseyi var Allaha şükür. Arabası, tatilleri. Aklımdan şey geçiyor, onu mu acaba çekemiyor annesinin yok onda var benimkinin yok dıye.
aga sen nerden buldun bunu ya
Ve ona gicik gidip görüşmek istemiyor.
ben olsam çıldırırdım gönder gitsin bak düzelse bile taklit yapar sadece
çocuk olursa çok pişman olursun çocuğuda aynı yetiştirir annen çok üzülür annen mi yoksa karakteri beş para etmeyecek birisi mi
Zaten annesine babasına aradıgım an 2/3 gün iyi sonra yine ayni seyler. Annem bizi kahvaltıya cagirıyor, duymazdan geliyor ve hemen ev işi ile başlıyor guya yogun ve gelemez. Acayip moralim bozuyor.
sorun da belli çareside, geç kalma bence
Annem babam üzülmesin. Lafda akrabaların diline düşmeyelim. Bundam sonraki daha mı iyi olacak vs vs ye düşünüyorum ve sabır gosteryiyorum.
aga elalem ne dere bakarsan ohooo
Sen detaylı bir yorumunu merak ediyorum reis. Bu nasıl bir salca anlamadım. Sen benim anneme boyle davranıp beni nasil kazanacağını dusunursun.
aga bak ben sana açık konuşayım bu kadınlar varya çoğu şeytan vallaha şeytan o şu an seni düşünmüyor anneni düşünüyor acaba ayağını nasıl kaydırsam nasıl kendinden senden uzak tutsam diye düşünüyor emin ol. yaşı 25 i geçtiyse daha düzelmezde öylece gider bak bizim komşumuz var ne diyordu biliyor musun anneme benim çocuğum olsaydı baba tarafıyla görüşselerdi hakkımı helal etmezdim diyor düşünceyi görüyor musun demem o ki ondan kurtulman lazım o öyle gider değiştiremezsin hiçbir şekilde hayatı zindan eder artık şiddet başlar daha kötü ayrılırsınız yolu yarılamadan dön ve rahatla doğru şeyi yapmış olacaksın emin ol anne insan için en değerli şey bu dünyada ben uğruna ölüp bitecek bir şekilde aşık olsam yinede anneme değişmem
Aynen. Ben annemden vazgeçmem ve bu onu iyice kudurtuyor. Bir ara bebek ismi konuşuyorduk ben nişanlı iken bile annemin ismini verecegimi soyledim. Tamam guzel olur dedi. Simdik resmen agliyor bagiriyor, yok istemiyorum. Olmazsa iki isim sen biriyle ben oburu ile cagiriyim diye.
Bir kac defa daha saygsizlik yaptı annemin babamın yanında bana küfür ettı.
aga şeytan işte ne yaparsın. anne babanın yanında sana küfür etti he valla iyi sabır varmış sende
Buna bir kaç ay once annemgili cagirdigimda katmak istemedi bır tokat vurdum oda bana gerı vurdu onu kullanıyor bana.
Bide kendisi cok agresif evde kirmadigi sey kalmadi. Annemhilin yaninda bile vazo ve kapı kirdi. Bunu durumak icin tutuyoruö sonra sen vurdum oluyor. Allahim bana sabır versin.
gönder aga gönder valla bak çok pişman olacaksın sonra
Oyle mi diyorsun.. bir yuva yıkmak istemiyorum.
Annem babam da bir kac kez araba bindirdi gorurmek icin geri aradim gelsin diye. Ondanmi simardi acaba
Bugun annesine aradim dedim boyle boyle. Onun annesi de kendisine aramis ve kizmis. Buda benim anneme aramis bagirmis cagirmis senin oglundan ve senden biktim diye. Annemin morali bozuk Şu an .
sende bu olaydan sonra yarın bi boşanma avukatı ara tam olur
Annesigile birakcam kendi annem babam iin vermiyor. Buyutme diyor. Olur diyor. Ama olan bana oluyor, cok huzursuzum.
aga kendin karar vereceksin durumu onlara anlat daha kötü olacak ayrılmazsan eminim buna
Nasil bu kadar eminsin? Basindan mi gecti? Biraz aciklayabilirmisin, bu okuduklarindan dolayi nasil bu yoruma geldigini. Sagol reis
aga ben buna benzer çok olay gördüm duydum. insan psikolojisinden de çok iyi anlarım olaylardan da bir şeyler çıkarabilirim ki senin olay gayet basit yani he şunuda söyleyim çoğu kız kaynanasını sevmez ama dışa vurmaz bu durumu ama seninki ne kadar hasetlenip kinlenmişse açık açık belirtiyor ve durmayacak belli yani
Tamamda sebep ney? Ben annemin kotu yanini gorsem hemen soylerim esimi ezdirmem ama
Oyle birsey olmadigi icin zoruma gidiyor. Babam dedi mesela anneme arayi sen yap, sen sor sen kaldir diye. Mesela annem dugunde fotograf cekinelim diyor tuvalette kaciyor, dans edelim diyor su iciyorum diyor. Annem ne yapsa yaranamiyor bide ustune azar isitiyor.
Sebebi ne acaba. Hic anlamiyorum.
bak anlamıyorsun kadınlar şeytandır diyorum sana inanmıyorsun seni kıskanıyor anneni çekemiyor işte
Bende oyle dusunuyorum. Mesela abisi kahvecinin teki. Annesi babasina faydasi yok, onun esi de annesini siklemiyor. Buda aynisini mi yapmaya calisiyor bana anlamadim.
valla ne diyim aga yapman gereken belli kendin bilirsin
ne yaptın
Babasinin evine birakdim ve halen beni suclu goruyor, tehditler savuruyor, annemi bana kotuluyor. 5 gundur orada.
Beni dayilarima teyzemlere kotuliyecekmis. Bunu dediginde direkt arabaya aldim babasina birakdim. Simdide yaziyor, annem babami niye aramiyon diye. Senin annen ile tabi iyi olmam diyor, cunku annen hemen gecinemiyorsaniz ayrilin diyor, evet sene bana soguk davraniyon diyor. Olani soylemis annem iste. Bunun annesi yok yok birsey yok diyormus benim annem ortaligi iyice karistiriyormus. Sanki onun annasina kotu birsey yapiliyor benim anneme yapiliyor.
akıllanma yok yani halen aynı şekilde devam ediyor he
nasıl bi kincilik bu ya
Yahu ne ayrılması o kadar da abartma kanka
Kabul etcez yani?
Zamanla araları düzelir sen üstüne gitme
Asagidaki arkadasin yorumlarina ne diyorsun peki. Yarin birgun cocuk oldugunda pisman olmayim.
Ben de yeni evliyim hemen pes etme. Takip at bana bi
Attim reis
Bosan sana kızmı yok
Annem babam üzülmesin. Lafda akrabaların diline düşmeyelim. Bundam sonraki daha mı iyi olacak vs vs ye düşünüyorum ve sabır gosteryiyorum.