9 aydır bir ilişkim var ailesi kızı isteyelim diyor anneme izah ettim evi arabası yok ama ev alacak. Uzak mesafe ilişkisi işte._Annem resmimizi görmedi hiç merak etmedi, sevgilimin bana aldığı hediyelere bakmadı hayatıma biri girince hep karşı çıktı hatta morali çok bozuluyor bu yüzden bana anlatma diyor. Çok zoruma gidiyor böyle olması milletin annesi yeterli evlensin diye gözüne bakıyor benimki ayrılsam ondan zil takıp oynayacak sanki görseniz düşman. Zor durumdayım ve en doğrusu kaçmak sade bir nikahla evlenmek çünkü ben ne istediğimden eminim sevgilimle herşeyi aşacağımıza mutlu olacağımıza inanıyorum. Gönlüm ister örfü adeti yerine gelsin ama kimse yok hele başında bir annen yoksa kimsesizisin
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
damat adayi ne is yapiyor
Fabrikada çalışıyor vardiyalı meselenin bu olduğunu düşündüm bende ama yanıldım. Bana bir sürü kısmet çıktı aman olmaz dedi annem misal biri üni öğretim üyesi arabası iyi maaşı vardı bir diğer kısmetimin arabası evi vardı iyi bir işi vardı hatta teyzem aracı oldu evlen diye annem evlilik kolay mı sanıyorsun dedi teyzeme karşı çıktığı şey bu direk evlenmem
benden sana tavsiye ask mesk geciyor, meslegi saglam ve iyi gelirli biriyle evlen❤
Durumu iyi olan birinide istemedi sorun bu
sen durumu meslegi iyi birini bul, o zaman ikna etmeye cabala❤ belki yalniz kalmaktan korkuyordur ama hayatin kanunu, cocuk buyur ve evlenir yivadan ucar.. ama once meslegi guzel biri lutfen
Sadece aşk meşk değil cidden ona güveniyorum onunla her zorluğu aşacağıma mutlu olacağıma inanıyorum bende çalışıyorum çocuk değiliz evide alacak zaten. Karakteri ahlağı vicdanı aileden aldığı terbiye alçak gönüllülüğü merhameti aslnda aradığım kriterlerde bir adam o sadece maddi açıdan biraz gayret göstermek lazım ama o bunuda sorumlu biri ona güvenmesem evlenmeyi düşünmezdim
bir uyari, herkes bir degil tabi ama basimdan gecen ornegi anlatayim. Eski esim de gorsen dunyanin en vicdanli insaniydi. Annesinden darbe yemis diye ben vicdan yaptim, beraber calisiriz iki maas ev guzel gecinilir deyip pilot talibimi reddettim. Pilot talibim komsumuzun ogluydu ve ailecek tanisiyorduk ailesi benimle evlensin cok istiyordu o da oyle. ama ben ne yaptim tahmin et👍😂 gittip eski esimle evlendim. Eski esimle beraber calisirken gayet guzeldi hersey ama sonra ben riskli gebelik gecirdim ve cocugu kaybetmemek icin cocuk dogana kadar yatmam gerekti evde. Boyle olunca evin kirasina ve elektrik dogalgaz a ancak para yetti. Az buz birikimlerimiz de cekti. Para bitince mutlulukta bitiyor emin ol vicdan da. eski esim annesinin yanina tatile gitti, ve annesi beni zaten istemedigi icin oglunu ikna etti ve ben riskli hamile halimle kalakaldim. Doguma yakin cocugun dogum masraflari icin aradim, parayi duyunce telefonlari kapatti. Askti meskti vicdanfi hepsi bitti gitti. arada bakiyorum, eski pilot talibime karisini o ulke senin bu jlke benim yasatiyor. Ne demek istedigini anlamissindir umarim❤
Sizin adınıza üzüldüm herkesin bir sınavı var hayatta sizinki de bu olmuş….. onu bırakırsam da içimde ukte kalır ki bırakamam konu sadece aşk meşk değil ama para da değil ama hepsi şart. Bende örnek vereyim babam çalıştı etti yeri var evi arabası 3 katlı evi bankada parası ama annem bitmiş durumda ne sevgi var ne saygı parada tek başına yetmiyor ama oda olmalı. Eskiler hep durumu iyidir evleneyim rahat ederim diyor para önemli herşeyin farkındayım ben canlı öğrenğini gördüm ailemde başkalarında… her şey yolunda iken neden başka bir kısmet arayşına gireyim. her şey olacağına varıyor aslında bazen istemesekte kaza gibi ölüm gibi ama dua ediyorum Rabbim büyük korkarak yaşayamam hayatı
hayat sizin❤
Samimiyetinizi fazlasıyla anladım düşünceleriniz için gerçekten teşekkür ederim size. Acı bir tecrübe yaşamış biri olarak doğru düşünüp karar vermem konusundaki tavsiyeniz için teşekkürler. Ben ilk kez kendim için bir şey yapıyorum ve bunu emin olarak yapıyorum asıl ben kendime güveniyorum en çokta bu yüzden yola çıkıyorum çıkmadan da göremem yürüdüğüm yoldan memnunun. Hayat sizi şükredeceğiniz bir sürü güzel sebeplerle karşılaştırırsın🙏
ne guzel dua.. cok tesekkur ederim.. sizin de hakkinizda en guzeli olsun. Ancak tecrubeyle sabit, eger asgari ucret aliyorsa, dusunun bir, bebekler arka arkaya geliyor, bu da her bir bebek icim 3 sene calisamacak olsaniz 6 sene, 6 sene bu adam asgari curetle gecindirebilir mi evinizi? kiralari da dusunun... ev bebek masraflarini da, bir bebek bezi 300 lira mesela.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!