Sevgilimin bu yaptığı aldatmak sayılır mı?

Kendisi tiktok kullanıyor ve ben asla kimseyi eklemesini istemiyordum hiçbir yerden ve ara ara soruyordum ekleyen kız var mı falan diye yok diye büyük yeminler ediyordu. Daha sonra yine sordum özellikle tiktoktan takipçi var mı kız olarak dediğimde var herhalde birkaç tane dedi tabi ben cinnet geçirdim ve hemen rahatız olduysan çıkarıyorum dedi anında da sildi çünkü ben gördüm google üzerinden hesabına bakınca. Neyse sonra şifresini istedim hemen verdi ve takip etmesine izin verip geri takibe aldığı hesaplar hep aynı kişiye ait olan böyle özlü sözler paylaşan şarkılar atarlı giderli şeyler paylaşan bir sayfa hepsi de aynı kişiye ait olduğu belli sayfasını büyütmek için eklemiş büyük ihtimalle ve sevgilim de geri dönüş yapmış. Kadın da zaten 45-50 yaşlarında bir kadın. Bir de fenomen kızları falan beğenmiş genelde dekolte giyenleri orasını burasını açıp erkekler beğensin de etkileşim artsın diye şekilde şekile giren ucuzları beğenmiş. Bu aldatmak sayılır mı? Bir Allahın kuluyla mesajlaşmadığına eminim hesapta da baktım zaten beğenenlerine falan öyle sakıncaları kişiler hiç yoktu. Sizce bunu büyütmeli miyim?

Sevgilimin bu yaptığı aldatmak sayılır mı?