Evet bu kişileri çok gördüm ben yani genelde çok pozitif ya da hayatı toz pembe yaşayan insanlar için kullanılır birde genelde eski sevgilisi yazında ya da platonik aşık olduğu kişi selam verdi diye bu söz de ki gibi direk bir şey sanan hayal kuran kızlar da çok
Benzetme yanlış. Kışın güneşi aldatıcı olsa da hava hâlâ soğuktur. Güneşi karıştırmayın erkek-kadın ilişkilerine. Yüz binlerce yıl her şeye alet ediliyor zaten garibim
Ağaç toprağin sevgisinden beslenir güneşte ona güc verir sicakliğini verir sen yeterki hayat bul diye o canım değil cana değer verdiğindendir... Hani derizya bazen umut bizim ışığımızdır diye işte buda öyle 😊😇
erkekler yalan soylerler ama hemen kendılerını ele verırler kadınlar bır yalan soyledımı yalanını ortmek ıcın 40 yalan daha soylerler ve erkekler o yalanla bır omur gecırırler ılk yalanlarındada tekmeyı yerler :)
sız kadınlar nerde kotu bır erkek var onu mıknatıs gıbı cekersınız onlarda sızı uzer sonra ıyı erkeklerıde yara bandı olarak kullanıp butun erkeklere yalancı dersınız :) alıstık sıze
onyargını cekmeceye koyarsan bırde her erkegı esınle aynı kefeye koymassan adıl olursun. elbettekı hatalarım olmustur ben ınsanım ama oyle buyuk hatalarım yok kotu bıseyde yasatmadım aksıne mutlu olsun dıye elımden gelenı yaptım
Sana sen suçlusun demiyorum tbik. dalga gectm anla die de yorumda güldüm ama anlamadn. cikiyor öyle tuhaf insanlar ayrılırken gosteriolar gerçek yüzünü.