Kişilik & Karakter Onu sana hatırlatan ne var? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 72 Yapay Zekaya Sor “ Kuşlar beni sana hatırlatırsaN’olur ihmal etme dinlemeyiYollar seni bana çıkarıyosaKoş git en uzağaYok sevme beni. “ https://youtu.be/-4RDTUUjh0I Güncellemeler+1 yıl Teşekkür ederim 🌸 @asuca Onu sana hatırlatan ne var? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. Aklımda habire o varsa hiçbirşeyin hatırlatması gerekmeyecektir, her daim onu düşünüyor olacağımdan, neyi görsem aklıma yine o gelecektir, nett. 1 0 Yorumla
UzaydakiTırtıl Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Detaydaki şarkı ♡ ben... 🌸Pek çok şey var diyebilirim. Hangisini sayayım bilemedim. 😄 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hepsiniiii.. 😄 Yorumla UzaydakiTırtıl +1 yıl Ahahah sayamam 😂 Yorumla
Golumta Takip Et Yoda Yaş: 52 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 447 cevap paylaştı. Ayrıldığım zaman zihnimi onunla meşgul etmem. Meşgul oluyorsa yerini dolduracak birini bulmakta hiç tereddüt etmem. 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gece başımı yastığa koyduğumda çok hatırlıyorum bilmiyorum belki de kavuşma hayallerim vardı diye. 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Sevdiğim adam her daim aklımda olacağı için özelikle şu hatırlatır diyeceğim bir şey yok.. Her an aklımın bir köşesinde onu düşünüyor olurum.. 1 0 Yorumla
nutella_01 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kedimi bana hatırlatan coğu insanda olmayan merhamet duygusudur.. 1 0 Yorumla
xxybirisi06 Takip Et Xper 5 Yaş: 49 , eic 98% +1 yıl üniversite, kız yurdu, Kırşehir, Eskişehir,90 lar 1 0 Yorumla
leylamcnn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl hiçbir şey benden ayrılan insan beni hayatından silmiş demektir bende herşeyini silerim atarım 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,6b cevap paylaştı. Hayatımın her anı 1 0 Yorumla
kleopatra_is_here Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 90% +1 yıl Hatırlamıyorum. Onu değil, onları😁 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,3b cevap paylaştı. Nasılım soruları ahsjs 1 0 Yorumla
nєslıtukєnmısєrkєkk Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 684 cevap paylaştı. Keşke benimde böyle tatlı dertlerim olsa 1 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 870 cevap paylaştı. Bi isim ve dinlemeye korktuğum bi kaç şarkı 1 0 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 💎💎💎💎 1 0 Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 14b cevap paylaştı. Kimi 1 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Anıı 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sarkılar 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Aklımda habire o varsa hiçbirşeyin hatırlatması gerekmeyecektir, her daim onu düşünüyor olacağımdan, neyi görsem aklıma yine o gelecektir, nett.
Detaydaki şarkı ♡ ben... 🌸
Pek çok şey var diyebilirim. Hangisini sayayım bilemedim. 😄
Hepsiniiii.. 😄
Ahahah sayamam 😂
Ayrıldığım zaman zihnimi onunla meşgul etmem. Meşgul oluyorsa yerini dolduracak birini bulmakta hiç tereddüt etmem.
Gece başımı yastığa koyduğumda çok hatırlıyorum bilmiyorum belki de kavuşma hayallerim vardı diye.
Sevdiğim adam her daim aklımda olacağı için özelikle şu hatırlatır diyeceğim bir şey yok.. Her an aklımın bir köşesinde onu düşünüyor olurum..
Kedimi bana hatırlatan coğu insanda olmayan merhamet duygusudur..
üniversite, kız yurdu, Kırşehir, Eskişehir,90 lar
Neden bilmiyorum ama kırmızı
hiçbir şey benden ayrılan insan beni hayatından silmiş demektir bende herşeyini silerim atarım
Hayatımın her anı
Şarkı başka hiçbir şey yok
Zihnindeki lanet olasıca anılarr
Hatırlamıyorum. Onu değil, onları😁
Nasılım soruları ahsjs
Keşke benimde böyle tatlı dertlerim olsa
Bi isim ve dinlemeye korktuğum bi kaç şarkı
her şey bana onu hatırlatıyor
O diyeceğim biri yok
Hiçbir şey yok
💎💎💎💎
Hatıraları