Onu size neler hatırlatır?

Bir çok şey hatırlatıyor.
Sigara, kahve, kendi yazılarım bilene hatırlatır çoğunlukla aynı görüşte olurduk çünkü. Neyse içimi dökmek istemiyorum daha fazla.
Teşekkürler içimizi parçalayan bir soru için teşekkürler.
Sen bahane arıyorsun parçalanmak için.. Bana atma topu.. 😀
Kısasa kısas yaşıyorum resmen.
Eee "etme bulma dünyası diye, boşuna dememişler.
Top elimde patladı bee
Unutmam evet.. 😀
8 ay öncesini hatırtarak yine içimiz parçalandı. Zaman çabuk geçiyor
Top atışları devam ediyor mu diye merak ettim.. 😄
Atış serbest 🚀🚀
Hatirlamak istemiyorum hic biseyi
Tamam kızma, sormadım say.. 😄
Emoji koymayinca böyle oluyor 😄
Ben varmış gibi şeyaptım zaten.. 😄
Hmm iyi baree
Cevap
8Cevap
Bazen çalan bir şarkı da gelir insanın aklına.
Bazense onun sevdiği yemeği yerken gelir.
Ya da sebepsiz ansızın durup dururken gelir.
Hangi konuda kırdıysa seni canın her acığında gelir aklına. Maalesef unutmak zaman alıyor.
Şiirler ve bu…
Bir çok şey bir çok şey hemde akla gelebilecek her şey
valla onu dediğin kim bilmiyorum o yüzden hayatım boyunca sevdiğim tek kız olan çocukluk aşkımı ilk okul 1 aşkımı ele alıcam, ya
https://www.youtube.com/embed/_TLR_gCnpEMya da bu
https://www.youtube.com/embed/Vy2NqCg4i_Ebide şu kızlara benziyodu göz rengi hariç
Yıldız TİLBE şarkıları özellikle bu şarkısı
https://www.youtube.com/embed/vPFjhpanU48Bu şarkı ilk çıktığı gün tam 13 km yolu yayan yürüdüm ona telefondan dinletebilmek için. Olduğum yerde telwvizyon yoktu köyde hayvan bakıyordum. Hala unutmadığına eminim. Hala denk geliyoruz arada. Ve kaçıyor benden ağlayarak.
Dowland.. 😄
😄😄 dayı jeton düşmedi hoşgör.
Şarkıyı sevdim, indirdim demek.. 😄
Anladım şu an.😊
Bir çok şey hatırlatıyor aslında. Bazen birbirimize armağan ettiğimiz şarkılar, birlikte izlediğimiz filmler bazense okuduğum bir kitap bile onu hatırlamak için yetiyor... Herhangi bir şey bile onu hatırlamaya yetiyor sanki. Bazense ansızın aklıma gelir...
Geçmişi geçmişte bırakmayı iyi bilirim. Beni üzeni, kalbimi kıranı aklımda tutmam. Elbet, hemen söküp atamam zaman alır ama söküp attığımda da kırıntısı dair bulunamaz. Bir kere geliyoruz dünyaya, beni üzeni aklımda tutarak hayatımı zindana çevirmem. Sonuçta herkes, yaşattığını er ya da geç yaşayacak.
Okuduğum fakültede bir çocuk ona aşırı benziyor ve aynı bölümdeyiz. Bana gelir bir şey derse yardımcı oluyorum ama onun haricinde suratına bakmak dahi istemiyorum bana onu hatırlatıyor.
İyi tanıdığım yönler hatırlatır insanları. Kötü düşünceleri hatırlamam ancak kör noktası vardır hayatın o girdap insanı...
maalesef cogu zzaman insanin yaptigi iyilikler degil kotulukler hatirlanir ama benn cogunlukla guzen anlarin iyilikleriin hatirlanmasi taraftariyim
ona benzeyen birisini görmem lazım ancak hatırlamam için
Belirli bir şey yok aslında ansızın aklıma gelir.
Uyu sen.. 😀
Soruda ki "onu" başlığı bile hatırlattı..
Daha çocukluktan çıkamadım sanırım.
Karşılaştığım kardeşim
P*çler
Geçmişle yaşamamayı öğrendim
O kim yok öyle biri
Hiç aklımdan çıkmıyor ki…
🙂 cevap bulamadım pas✋🏼
Bağzı şarkılar mesela /:
En İyi Cevaplar