Diğer erkekleri bir kenara atın. Efendi erkek cidden çekici oluyor yiaa. Duruşuyla, konuşmasıyla ve hal ve hareketleriyle...🫣

Diğer erkekleri bir kenara atın. Efendi erkek cidden çekici oluyor yiaa. Duruşuyla, konuşmasıyla ve hal ve hareketleriyle...🫣

Hayır maalesef türk kızı daha çok serseri erkekleri tercih ederler her zaman için yani her zaman görüyoruz zaten hem gerçek hayatta hem de bu sitede. kim kötü davranıyorsa değer görüyor yani serseri erkek denilen tipler kızların gözünde daha çok değerli oluyor maalesef. bu yüzden de aslında efendi erkekler tercih edilmiyor. çünkü efendi erkekler genelde sıkıcı olur flört sevmezler bu yüzden de kızlar tercih etmez aynısı aslında erkekler için de geçerli yani bir erkek genelde efendi kızı sevmez daha çok önceden ilişkisi olmuş sert ya da böyle sürekli terk eden kızları seçerler bunun nedeni de daha çok hayatlarında aşkı bilmemelerinden kaynaklanır.
Türkiye'nin özetini çıkardın vallahi
Teşekkürler içimdekileri döktüm sadece
Ben er ya da geç efendi erkeklerin kazanacağını düşünüyorum. Bizim kızlarımız maalesef maço ve şiddet yanlısı erkekleri seviyorlar. Bir gün o ayna kendilerine döndüğü zaman neyin ne olduğunu ancak kavrayabiliyorlar. Bence efendi erkeklerin kıymeti henüz bilinmiyor. Günümüzde çok sık bulunabilecek bir özellik değil çünkü.
efendiyi ergenler sevmez. onlar serseri ile canlarını yaktıktan sonra efendi sevmeye başlarlar. efendi erkeklerde hep sorunlu canı yanmış veya bekareti alınmış kızlara denk gelirler.
Benim açımdan erkeğin karakteri çekici olmalı. Hiçbir zaman fırlama erkek seven biri olmadım zaten. Merhametli, dürüst, kadına değer veren ve kötü sıfatları kolayca yapıştırmayan erkekler değerlidir ve efendidir gözümde
Cevap
19Cevap
kardeşim olmuyor tabi. Bence efendilik iyi bir şey değil. İyiliğe iyilik, kötülüğe kötülük yapmak gerek. Efendi adam ķötülüğe iyilik yapar. Benim efendilikten anladığım bu.
Abartılı olmamak şartıyla; her an her saniye efendilik de sıkıcı. Bir duruşu bir çizgisi efendiliği olsun ama yerine göre o efendiliğini sala da bilsin bilmem anlatabildim mi
Bir kız ile sevgili olmuştuk hoş da biriydi ben tipi çok abartmayayım ama 10 üzerinden 8e yakın biriyim. Beni terk ediş sebebi yakisiklisin ama hiç maço değilsin oldu. Her olayda arayı bulmaya çalıştım aşırı efendi miydim yerine göre ama maço sert kesinlikle değildim. Bu sebeple kız beni terk etti yani. Belki 25 yaş sonrası olabilir ama 18-22 yaş arasındaki hanimlar nedense maço sert erkeklere bayılıyor. Neyse elbet doğru kişiyi bulacağım ve ben de onun için doğru kişi olacağım.
Efendi çocuk, efendi erkek deyince pek çok kız sevmeden önce hayran oluyor, saygı duyuyor. Dooru
Şirifsiz erkekten bahsediyorsun demi 😂
😒 Kim o ya
Efendi olacaksın. Efendilik her zaman iyi prim yapar. Bak yüzüklerin efendisine nasıl gişe yaptı. Olay yüzükte mi? Hayır efendilikte.
Yüzyılın cevabını vermişti aslında 😂
Efendi erkekler her zaman kaybedenler kategorisinde yer alırlar : ))
İyiler hep kaybedilir
Neden acaba diye sorasım geldi kadınlara : ))
Ve nerde hoppa kız var, gidip onu buluyorlar 😂
Aynen ha 😂
İlik gibi kızların yanına torbacı gibi herifler var. Demek ki efendiliğimiz çekici değil, tipte yeterli değil. Torbacı olmak lazım
Tabiki efendi erkekler daha nezaketli ve çekici geliyor bana hatta ilişkin uzunömürlü olur
Oturması kalkması konuşması Üslubu benim için çok önemli
Normalde hayır derim ama bir gece mekanında öyle denebilecek bir tip gördüm evet çekiciydi.
Kesinlikle öyle. Hem efendi hem de komikse... Daha da hayran olunası...
Değerini çok güzel insanlar temiz olan insanlar bilir
Doğru ama bunu apta l kadjnlar anlayamazlar
Penis boyu küçükse geçiyor o çekicilik. Yaşandı
Saçma
beyEFENDİ kelimesi burdan geliyor olsa gerek 🙃
Evet ya. Diğerleri onun yanında basit görünüyor.
Serseri çekiciliği olacak o.
Evet öyle bir çekicilik var
Öyle bişey olduğunu sanmıyorum
Erkekler Benim tarzım değil Nihahaha
İmparatorluk Erkeği
Efendi erkek çekiciliği diye bir şey yok
Var bence
Kesinliklee 💜
Evet öyle sanırım.
Oylee
efendi erkek mi 😀😀 pısırık erkek mi 🙃🙃
Efendi insan her zaman kazanır, kaybetse bile