Beni reddetti 3 ay geçti ama hala bana bakıyor ne yapmalıyım?

Aynı dershanedeyiz. Aslında önceden aynı sınıftaydık. Fakat ben reddedildikten sonra onu unutmak için farklı sınıfa geçtim. Fakat yine de derslerimizin denk geldiği zamanlarda aynı ortamda bulunmak zorunda kalıyoruz. Kendisi beni reddetmesine rağmen benimle ilgileniyor gibi yapıp beni etkilemeye çalışıyordu ilk başlarda. Sonra araya soğukluk girdi ve bende ondan soğumaya başladım. Ama o bu süre zarfında sağolsun kendisi beni unutmamış (tabiki de😎😏) ki beni tanıştığı herkese anlatmış. Kurstaki tüm erkekler neredeyse beni biliyorlar 😂

Şimdi de sürekli bana bakıyor olduğumuz ortamlarda ben ona bakmasamda arkadaşlarımın söylediği kadarıyla bana sürekli bakıyormuş. Ben bunu artık istemiyorum. Ne düşünerek bunu yapıyor böyle devam ediyor bilmiyorum bilmekte istemiyorum artık kendisini her zamanki gibi uzak tuttuğu gibi gözlerini uzak tutsun istiyorum. Benim ne yapmam gerek bu süreçte. Bir sürü kişi ile görüştüm ama herkes bakma diyor. Ben zaten bakmıyorum ama onunda bakmasını istemiyorum. Ne yapmalıyım? Lütfen tavsiyelerinizi bekliyorum 🤗☺️

Beni reddetti 3 ay geçti ama hala bana bakıyor ne yapmalıyım?