• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Kendi kendine yetebilen kadınlar, erkekleri korkutur mu yoksa büyüler mi?

nutellalıpasta95
nutellalıpasta95 Takip Et
Bilge Yaş: 28
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
31
Yapay Zekaya Sor

Korkutur benceee

Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kendime yeterim, her işimi de kendim bilir yaparim ama bir erkek yanimdaysa bilmiyor gibi davranirim. Bu onun egosunu tatmin etmekten ziyade her seyi ben yukleneceksem hayati paylasmanin, sevgili/nisanli/evli olmanin ne anlami var?

Yanimda kimse yokken tamir islerinden bile anlarim. Ama erkek varsa babamda dahil her seyi sirtlanmam öyle. Bu hem beni yorar hemde aradaki iletisime zarar verir. Evet erkekler işe yaramaktan, bir seyleri kadin icin ya da ailesi icin yapmaktan haz duyuyorlar. Yaratilislarinda, programlarinda var bu.

Ama benim amacim karsi tarafin egosunu tatmin etmekten ziyade kendimin yukunu hafifletmek. Yanimda bir erkek varsa ev işleri dahil her konuda dahil ederim. Tabi karsi tarafta işe yaramaya gonulluyse her sey daha guzel oluyor. Ama oturup yapmiyorsa, bir cop atmaktan bile acizse orasi buyuk sıkıntı zaten.

Gecinmeye ve işe yaramaya gönlü olan erkege işe yaradigini hissettiririm. takdir de ederim. Cogu şeyden anlarim ama yanimdaki erkege bunu çaktırmam.

Bunun baska bir sebebi ise kizlar kulaginiza kupe olsun. Her seyi sizin halledebildiginizi goren erkekler tepenize çıkıyor ve hicbir iş yapmaz, hicbir konuda dahil olmaz noktasina geliyorlar. Nasil olsa o halleder, yapar diye dusunuyorlar. Ve dunyanin yükü sizin sırtınıza biniyor bir anda. Ilk basta bunu hissedemiyor olabilirsiniz ama zamanla omuzlarinizdaki yuk agir gelmeye basliyor. Erkege bakiyorsunuz yaptigi pek bir sey yok haliyle sizin kadar yükü ve sorumlulugu da yok. Oyle kendi kendime yeterim, guclu kadinin rolüne burunmeyin yani. Biraz nazik, kibar, kadin olarak narin oldugunuzu erkege hissettirin. O da erkek oldugunu hissetsin.

O yuzden bazi seyleri beceremiyorum hissiyatini erkege vermeniz lazım. Simdi sen bunu yapamazsın diyerek gelseler bile ses etmeyin yapsin. Benimki bir konuda tamam ver ben yapayim simdi sen beceremezsin, elini falan ağrıtırsin demisti mesela. Inatlasip sen ne demek istiyorsun ben her seyi yaparim, kendini benden ustun mu goruyorsun, ben guclu bir kadinim, bak yapayimda gör tavirlarina girmem. Sizde girmeyin.

Birakirim kendi yapsin, sizde birakin o yapsin. Yoksa diger turlu denge şaşıyor ve ağırlığı bastiran taraf siz oluyorsunuz. Bazi konularda beceriksiz oluverin. Erkek size bunu yapamıyor musun diye cikissa bile evet yapamiyorum, sen daha iyi yapiyorsun deyin konu kapansin. Her seyi yapmak zorunda degilsiniz.

Şu an gunumuz dunyasinda her seyi kadinin yapmasi ve başarılı olmasi bekleniyor ama bu mumkun degil. Hicbir insan, hicbir kadin dort dortluk olmayacagi gibi her seyi de sirtlanmayin. Sırtınıza fazlaca yuk binmesine de izin vermeyin.

Cok sukur bircok seyi becerecek ve anlayacak durumdayim. Yalniz basima bir cok seyin ustesinden gelebilirim ama yanimda biri varken sanki tek başımaymişim gibi hareket etmem ve dusunmem.

Karsi tarafinda bazi seyleri dusunmesini ve yapmasini beklerim, buna teşvikte ederim. Erkekleri geçtim, insanin kendi dogasinda bir seyleri başarma hazzi hep var. Kadinlar olarak her seyi sirtlanmayi birakinda bu hazzi erkeklerde yaşasin.

Eger hayatinizdaki erkek her seyi kadina yikmaya alisik olarak büyümüşse o erkekle zaten işiniz ne? Böylelerine tesvikte verseniz yapmaz. Kendi kendini idare edemeyen, kadina yıkılan, kendi ihtiyaclarini kadina baglayan, sizin sozunuzu ve ricanizi dinlemeyen ve yapmayan erkekle de işiniz olmasin. Dunyada ve türkiye bir suru erkek var sadece ona kalmadınız. Bunun da bilincinde olun. Kendi kendinize yetin ama hayatinizdaki erkeğe bunu fazla hissettirmeyin.

3
    2 Yorumla
    • Grakasham
      Grakasham
      +1 yıl

Çok olgun ve akıllı bir kadinsiniz, Allah sayilarinizi arttırsın ne güzel yazmissiniz keşke her kız sizin cumlelerinizi okusa.

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 ay

İlk iki paragraf bana o kadar itici geldi ki gerisini okumadım bile. Abuk sabuk insanlara denk gelmenin faturasını niye başka erkeklere kesersiniz ki? Ne demek işten anlarım ama erkeğin yanında salağa yatarım? Asıl öyle yaptığını fark etsem o kadından anında soğurum. Diyorlar ya biz erkeklere annelik yapmak istemiyoruz diye, valla ben de şahsen kadınlara babalık yapmak istemem. Amma, koruyucu kollayıcı güçlü erkek arıyorsan, o erkeğe anaç olmayı da seve seve göze almak zorundasın. Hayat müşterek, her şey karşılıklı.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• devamlihasta
    devamlihasta Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 62%
    +1 yıl

Her erkek, böyle bir kadının onları büyülediğini söyler. Ama erkek gerçekte ondan yardım isteyen, onsuz yapamayan, hatta onsuz kavanoz bile açamayan kadınları elinde tutmak ister.

Kendi kendine yetebilen bir kadın bir gün onu bırakabilir diye düşünür. Hatta erkek bıraktığı zaman bile, karşısındaki kadına bu durumun koymayacağını düşünüp, kendisinin yine üzüleceğini bildikleri için korkarlar. Çok üzgünüm ama aksi bir durumla karşılaşamadım.

Bu durum daha çok bizlerin yaş grubuyla ilgili. Genelde aklı başına gelen, yaşını almış bir erkek ise her ne kadar ona baba gibi olmak istese de yine de ayakları üzerinde durabilen kadın mantıklı gelir.

0
    0 Yorumla
  • curiousminee
    curiousminee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Kendi kendine yetebilen, güçlü, havalı bir kadın tarafından seçilecek erkek olma fikrinden büyülenirler. Bu yüzden o kadını elde etmek isterler; hem kendilerine hem de etrafa kanıtlamak için kendilerini.

Ancak sonrasında ilişki içinde bu kadının aşılması zor sınırları onları ürkütmeye başlar.
    Bazıları hala hayranlık duymaya devam edip onu kaybetmemek için fedakarlıklar eder.
    Ancak çoğu, kadının değişmesini ister; çünkü kendilerine muhtaç bir kadın gerekir egolarının tatmin olması için.

0
    0 Yorumla
  • Herbokyus
    Herbokyus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Özgüvenli ve birlik olmanın anlamını bilen zeki erkeklerin istediği bu oluyor zaten. Ama özgüveni olmayan erkekler, aman ben bunu elimde tutamam, istediğim gibi yonlendiremem düşüncesine kapılıp istemiyor. Birde kendine kendine yetmenin ne anlama geldiğini dahi anlamayan canım var. Onu da gördük bu soruyla.

0
    1 Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 ay

"Özgüvenli ve birlik olmanın anlamını bilen zeki erkeklerin istediği bu oluyor zaten."

Hele şükür anlayan biri var. Keşke senden yaşça küçükler de anlasaydı. 42'me gelsem evlilik veya ilişki fikrinden kendimi tamamen soyutlamış olurum muhtemelen.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

40

Cevap

29

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.

İlk önce büyüler birlikte olunca korkutur hiçbir erkek gibi kendini ihtiyaç duymayan bir kadın ile yapamaz.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Beni büyüler tabi ki zaten ben sevdiğim kadının kendi ayaklarının üzerine durmasını kendi kendine yetebilmesini isterdim ve buna rağmen beni seviyorsa zaten gerçekten seviyor demektir yani bana ihtiyaç duyduğu için değil beni sevdiği için yanımda demektir bu yüzden de ben güçlü kadınları seviyorum.

3
    0 Yorumla
  • melissakübra
    melissakübra Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 508 cevap paylaştı.

Çoğunluk olumsuz bak yorumları okumadım ama tecrübe ile sabit, erkekler olarak romantik düşüncelerle karar vermeyin. Kendine yeten bir kadın olarak öncelikle erkeklerin aradığı ''sahiplenme, elde etme" hissiyatını veremiyorum. İşim gücüm var 4 gün wp'den yazmıyorum. Yeri geliyor ortalıktayım bazen varım bazen yok. İşten yorgun gelmişsem o arzulu oyunlarına mecalim kalmayabiliyor. Bunlardan arta kalan zamanda bir erkekle ilgilenebilirim. Bu sevgi kırıntıları ile mutlu olan erkeklerle anlaşabilirim ama coğunluk hayır daha anaç daha muhtaç birini istediklerine karar veriyor. Ben ise hayat yolumu değiştiremem.

1
    0 Yorumla
  • hhalimee
    hhalimee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 103%
    +1 yıl

Korkutmaz da büyülemez de bence. "Erkekler kendilerine ihtiyaç duyulduğunu bilmek ve hissetmek ister" diye biliyorum. Kendi ayaklarının üstünde durup maddi olarak güçlü olmak ve maddi olarak bir erkeğe ihtiyaç duymamak farklı bir durum. Manevi olarak duygusal paylaşım açısından bir erkeğe ihtiyaç duymamak farklı bir durum.. bir erkeğe veya kadına manevi olarak kendime yetiyorum kimseye ihtiyacım yok dersen korkar tabiki. Fakat maddi olarak kimseye ihtiyacım yok dersen bunda korkacak bir şey göremiyorum

1
    1 Yorumla
    • yersizyurtsuz35
      yersizyurtsuz35
      +1 yıl

Bravo

Yorumla
  • asuasuasuman
    asuasuasuman Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Karnım aç gel de beni doyur demeni bekler erkekler.. Şu kavanozun kapağını güçlü kollarında açar mısın demeni bekler erkekler.. Gel şoförlükteki tecrübeni bana öğret.. debriyajla gaz vermeyi , vites geçirmenin tüm inceliklerini öğret bana demeni bekler erkekler.. demem o ki onlara ihtiyacın olduğunu bilmek isterler.. kadın herşeyde kendine yeterse.. ben ne poka yarıyorum senin hayatında sorusuyla cebellesip dururlar.. işin içinden çıkamazlar.. yardımci olmak gerekir onlara..

2
    0 Yorumla
  • vurkan24
    vurkan24 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

kendi kendine yetebilen kadın "güçlü" kadın olarak tanımlanabilir. işin doğasında erkek güçlüdür kadın zayıftır yani doğaya ters. böyle bir kadınla belki kariyeri , parası , gücü vs için ilişki kuran erkekler olabilir ama bir şeylerin ters gittiğini hissedecektir bence erkeği pasifize eden bir durum çünkü uzun süre katlanamaz buna

0
    0 Yorumla
  • dogrusözdogruinsan
    dogrusözdogruinsan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Bu genelleme yapılmayacak bir konu bence çünkü bazı erkekler güçlü kadınları sever zeki olması ellerinden her iş gelen kadından daha çok etkilenirler, bazı erkekler ise hakimiyeti kendi ellerinde tutabilmek için daha az bilgili kendine güveni olmayan biraz da birine muhtaç olabilecek yapıdaki kadınlardan hoşlanırlar yani bu tamamen erkeğin ataerkil mi yoksa kültürlü ve donanımlı biri mi olduğuna bağlı.

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

kendine yeten kendi ayakları üzerinde duran kadınlara hep saygı duydum onlardan hiç korkmadım bazılarına da büyülenmiş olabilirim:)

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Kendi kendine yetebilen kadin degil hem kendine hem kocasina yetebilen gercek kadın severiz biz. Simdu bu kendi kendine yetme isguzarligini kendinize bile yutturabilirsiniz ama biz yemeyiz. Gidip isyerlerinde isini milletin (erkeklerin) sirtina yukleyip kendi de iki fingirdeyip iki dedikodu yapip ortaligi karistirmayi kendine yetmek sayanlara da baya bi guluyoruz. Ha gercekten topluma faydali olan yok mudur? Tabiki vardir ama ben gormedim henuz.

0
    0 Yorumla
  • çirkinkalplinsan
    çirkinkalplinsan Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl

Korkutur bu yüzden de çoğu uzak durur. Korkutmayan aksine cezbedenler de ya benim cazibeme karşı koyamaz ama diyen yavş*klardan, ya da güçlü bir kadın benim yanıma yakışır benim gibi asil biridir o da diyenlerden oluşuyor

0
    0 Yorumla
  • Karamsarxuzm
    Karamsarxuzm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

beni büyüler erkeklere eywallahı olmayan muhtaçlık hissi olmayan kendi ayaklarında durup hayatını tek bir erkeğe adiyacak potansiyelde kendini kullandırtmayan bir kız... Aşırı mükemmeldir zekidir. Bulup kaybedersem iflastan beter hissederim

0
    0 Yorumla
  • OrtaSehpa
    OrtaSehpa Takip Et
    Yoda Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bana çok çekici geliyo. Kadın dediğin güçlü olur 😍 O benden korksun 😎

1
    0 Yorumla
  • Yecüc_Mecüc_7991
    Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi kendine yetebiliyorsa, öyle devam etsin, hiç işim olmaz.

1
    0 Yorumla
  • Yusufkoca37
    Yusufkoca37 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

Kendi adıma konuşuyorum. Beni korkutmuyor fakat öyle bir insanla ortak paydada buluşmak da çok zor oluyor. Benim karşılaştığım bu tip kızlar genelde kendi kendine yetme konusında takıntılı ve bunu sürekli vurgulayan tiplerdi. Maddiyatı aşıp maneviyata ulaşabilirler her şey daha güzel olabilrdi.

0
    0 Yorumla
  • WhiteeCloud
    WhiteeCloud Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kendini geliştirmiş erkekleri büyüler bu ancak diğer erkekler bunu istemez çünkü kendini daha üstün görür kadının ona muhtaç olduğunu hissetmek ister.

0
    0 Yorumla
  • biumuttur
    biumuttur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Akıllı zeki bı adam güçlü kadından etkilenir he tabi ne kadar güçlü yetebilen olsakta hayatımızdaki erkeği yok saymamak gerekir bunu hiç bir erkek istemez.

0
    0 Yorumla
  • 1İnciTanesi
    1İnciTanesi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Özgüvensiz erkekler için korkutucudur öyle harika kadınlar, özgüveni olan bir erkeği mest eder güçlü kadın lakin erkek eril özelliğinden ötürü kadının zaman zaman kendine sığınmasını da ister

0
    0 Yorumla
  • obiralfa
    obiralfa Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi kendine yetiyorsa, erkekten ne bekliyor da soru soruyorsunuz.

Soru çelişkili.

Kendi kendine yeten kadın, gitsin hayatını tek başına sürdürsün. Erkeğin başına bela olmasın.

0
    0 Yorumla
  • elakork
    elakork Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Erkekten erkeğe değişir. Özgüveni yerinde olmayan erkekleri korkutur geri adım atmasına sebep olur fakat aklı başında ne istediğini bilen erkeklerin aradığı kadın tamda bu tarz bi kadındır.

0
    0 Yorumla
  • leyals
    leyals Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Yani bunun erkeğe bir artısının ya da eksisinin olduğunu düşünmüyorum ama bir kadın için çok iyi bişey bu

0
    0 Yorumla
  • a101kekspir
    a101kekspir Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Gibi her erkek anne profili arıyor güçlü kadın görmek hükmünü sürdürmemesi karşı tarafı ikileme koyuyor

0
    0 Yorumla
  • yersizyurtsuz35
    yersizyurtsuz35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Aksine bu şekilde olanları görmek dahada mutlu ediyor umutlandırıyor herkes geleceğine kendisine sahip olmak zorunda zaten

0
    0 Yorumla
  • Joselynn
    Joselynn Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Hem büyüler hem de eksikliklerini ve onlara ihtiyaç duyulmadığını suratlarına tokat gibi çarptığı için korkutur.

0
    0 Yorumla
  • GorkyT
    GorkyT Takip Et
    Xper 4 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Genelde o evlilikler pek yürümüyor. Senle mi uğraşacağım be diyip çeker giderler zaten geliri var. Bu da kötü

0
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Korkutur, sonucta kendi kendine yeten erkek de kadınları korkutur. Birlikte olmanın amacı zaten yetmeyenleri tamamlayıp bütün olmak değil mi

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Bence korkutur kendilerine bağımlı onlara muhtaç tipler egolarını daha çok besliyor bence..!

1
    0 Yorumla
  • Richardgör
    Richardgör Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

benim hoşuma gider özgüvenli kadın, sünepe kadın sevmem öyle eteğimde gezen

1
    0 Yorumla
  • Ceylin_45
    Ceylin_45 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Her kadın, kendi kendine yetebilir. Bu özgüvensiz erkekleri korkutur sadece.

1
    0 Yorumla
  • ahusiderinn00
    ahusiderinn00 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 98%
    +1 yıl

Bu biraz da o erkeğe bağlı bence korkuttuğu kadar büyüler de

0
    0 Yorumla
  • matmazelling
    matmazelling Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 83%
    +1 yıl

Korkutur bence bu yüzden bu kadınlar çoğu zaman yalnızdır.

0
    0 Yorumla
  • Raisa3
    Raisa3 Takip Et
    Guru Yaş: 103 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Kendi kendine yetebilen bir kadın erkeklerin bu konuda ne düşündüğünü umursamaz:)

0
    0 Yorumla
  • AliceMixfield
    AliceMixfield Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Eğer kadın üzerinde kendi hakimiyetini kurmak isteyen bir erkekse korkar.

0
    0 Yorumla
  • ocugordumsanki
    ocugordumsanki Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Genellikle uzaklaştirir, bana ihtiyaci yok diyerekten.🤷🏼‍♀️

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Erkeklik egolarıni beslemek için korumak, kollamak, sahiplenmek isterler dolayısiyla hoşlarına gitmez

0
    0 Yorumla
  • 21alev21
    21alev21 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    +1 yıl

Korkutur bence ama beraber de olmak isterler o kadinlarla

1
    0 Yorumla
  • Valantin
    Valantin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28
    +1 yıl

Kendi ayaklari ustunde duran, erkegine muhtac olmayan kadin maskulendir. Beni itiyor o tarz kadinlar, ben feminen tercih ediyorum.

0
    0 Yorumla
  • Bilmiyorum0734
    Bilmiyorum0734 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 32
    +1 yıl

Senin ne kadar güçlü olduğunu görürse o kadar psikolojik olarak seni çökertmeye çalışır çünkü erkekler kendine bağımlı kadın ister

0
    0 Yorumla
  • Reelsmena
    Reelsmena Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Evet çekinirler

1
    6 Yorumla
    • lanertek25
      lanertek25
      +1 yıl

Hayır

Yorumla
    • Reelsmena
      Reelsmena
      +1 yıl

@lanertek25 evt

Yorumla
    • lanertek25
      lanertek25
      +1 yıl

No..

Yorumla
    • Reelsmena
      Reelsmena
      +1 yıl

@lanertek25 yes

Yorumla
    • lanertek25
      lanertek25
      +1 yıl

Asla

Yorumla
    • Reelsmena
      Reelsmena
      +1 yıl

@lanertek25 erkeklerin beyni biraz yarım çalışıyor o yüzden tamam deyip kapatıyorum dgjhihj

Yorumla
  • hande3410
    hande3410 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Bazı erkekler güçlü kadınları swewer bazılarında zayıf kendilerini üstün bulmaları icin

0
    0 Yorumla
  • seyda028
    seyda028 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl

Zeki erkekleri büyüler aptallarinsa gözü korkar

2
    1 Yorumla
    • gururlufakir
      gururlufakir
      +1 yıl

katılıyorum

Yorumla
  • OlamazMıKardeşim
    OlamazMıKardeşim Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Çok korkarız var ya uff. Altımıza s'çarız korkudan

1
    0 Yorumla
  • aresvsares
    aresvsares Takip Et
    Bilge Yaş: 48 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 424 cevap paylaştı.

hiç de bile korkutmaz 👀

0
    0 Yorumla
  • kremalıfincanbüreği
    kremalıfincanbüreği Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Büyük çoğunluğu korkutur diyebiliriz

0
    0 Yorumla
  • RockNYeah
    RockNYeah Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Her zaman beni büyülemiştir

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.

Korkutur her zaman...

0
    0 Yorumla
  • marceline3
    marceline3 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.

hoşlanmazlat öyle kadınlardan

0
    0 Yorumla
  • entıni
    entıni Takip Et
    Bilge Yaş: 26 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 861 cevap paylaştı.

kimse tek başına yetemez her konuda

0
    0 Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

Ne korkutur ne büyütür.

0
    0 Yorumla
  • fesfs
    fesfs Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

Erkekler güçlü kadınları pek sevmezler

0
    0 Yorumla
  • Empathetic95
    Empathetic95 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Özgüvenli kadınlardan hoşlanırım.

0
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Ezik olanları korkutur, güçlü olanları büyüler.

0
    0 Yorumla
  • Umutyıldiz5858
    Umutyıldiz5858 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Kimse kendi kendine yetemezzzzz

0
    0 Yorumla
  • Pesimisttit
    Pesimisttit Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Bence çoğunu korkutur

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.

Kendi ayağı üzerinde duran kızlar candır

0
    0 Yorumla
  • hakan-salihoglu
    hakan-salihoglu Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

korkutmaz ama çekinirler

0
    0 Yorumla
  • Mançolojist
    Mançolojist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Çoğu erkeği korkutur

1
    0 Yorumla
  • poyrazaci
    poyrazaci Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.

Yetemezler imkansız ama

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Güçlü kadın seviyorum.

0
    0 Yorumla
  • hot_chocolate
    hot_chocolate Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.

Korkutur net

0
    0 Yorumla
  • St_Joseph
    St_Joseph Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Acayip korkuyorum şu an bile korktum şahsen 😂

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kendi kendine yetebilen kadınlar, erkekleri korkutur mu yoksa büyüler mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kendi kendine yetebilen kadınlar; erkekleri korkutur mu, büyüler mi? 70 cevap verildi
Kendi kendine yetebilen kadınlar erkekleri korkutur mu, büyüler mi? 38 cevap verildi
Kendi kendine yetebilen kadınlar erkekleri korkutur mu, büyüler mi? 236 cevap verildi
Özgür ruhlu ve asi kadınlar erkekleri korkutuyor mu? 144 cevap verildi
Özgür ruhlu ve asi kadınlar erkekleri korkutur mu? 22 cevap verildi
Özgür ruhlu ve asi kadınlar, erkeklerin gözünü korkutuyor mu? 106 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨