Yine gereksiz bir feminist proapaganda. Kendi kendine triplere giren bir feminist zihniyet. Özgür kadınları bizden neden eleştirelim ki. Bunun propagandasının yapılmasının tek amacı feminizme giden yolda kadın üstünlüğünü inşa etmek. Bu konularla hep mesajlar verilmek isteniyor topluma. Toplum hiçbir sorunu olmayan kadınları, daha da yüceltmeye başlıyor. Bu gidişat ise kadınları üstün bir konuma getiren yola doğru gidiyor. Feminizm proapagandası ve cinsiyetçilik şurda:" erkekleri korkutuyor mu?" Kısacası özgürlüğe ve eşitliğe evet, feminizme hayır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Korkutmuyor aksine itici geliyor bulaşmıyorum hiç 👋 kendi halinde özgür yaşasın. İstediğini giysin istediğiyle dışarı çıksın gece eve gelmesin erkek arkadaşlarina karışılmasın onun sonuçta özgür bir ülke banane. Bekar eğlence hayatı yaşayıp evlenmek istiyorum der sonunda ve evlendikten sonra da prensesler gibi yaşamak ister kısıtlanmaya gelmez.
Özgür ruhlu asi kadınlar elbette hayatında ki partnerini korkutabilir ama özgür kadınlarla bir çok erkek zaten ilgilenmiyor her özgür kadın kendi hayatına bakıyor onlarda zaten öyle özgürlüğünü kısıtlayan kesimden olabildiğince uzak kalıyor.. özgür kadın hayranı erkekle çok az çünkü erkek doğası gereği kadınına hükmetmek istiyor aileler de toplumsal baskidan dolayı zaten kapalı kutuda tutuyor.. nerde bir özgür asi kadın varsa gidin bakın hep yalnizdir..
Mesela fotodaki kadına bak sence bu korkmak mı tiksinmek mi? Böyle kadınlar her istediğimi yaparım ben özgürüm vs diyen tipler oluyor ve genelde sevgilisini küçük düşürecek davranışlar yapıyor dışardan bakınca kiminle sevgili onu bile anlayamıyoruz. Sizin için özgür ruhlu kabul edilsin. Ben istemem istersen bana korkaksın diyebilirsin.
Hayır. Zaten çoğu vizyonsuz oluyor, istediğimi giyerim, istediğim saatte eve giderim diyorlar. Uzak duracaksın böylesinden, onunla beraber geçirdiğin vakte yazık.
Ben onlara hayranım tüm ruhları tanıma şansım oldu desem yeridir bunların yalanı olmaz herşey ortada cesurca adım atar diğerleri ise asla dürüst olmadan yapacağını yapar kimse üzerine alınmasın onlar biliyor kendini 😉
Hayır , korkutmuyor. Sadece yakınlaşmak istemiyorum. Çünkü özgür ruhlu olmayı asi (isyankar) olmakla karıştırıyor , sözde feminist (!) takımı. O yüzden , o tarz davranışlar , aşırı iticidir.
Erkek özgür ruhlu cesur kadından korkmaz bu kafaniza girmedi gitti... Korkulan şey özgürlüğü ve öz güveni ukalalık, bencillik ve kibirle karıştıran kızlar dir
Hayır , korkutmuyor. Sadece yakınlaşmak istemiyorum. Çünkü özgür ruhlu olmayı asi (isyankar) olmakla karıştırıyor , sözde feminist (!) takımı. O yüzden , o tarz davranışlar , aşırı iticidir.
En İyi Cevaplar