Şahsen ben korkmuyorum ama korkanlar çok var gibi 🤺
Şahsen ben korkmuyorum ama korkanlar çok var gibi 🤺
Herkesi olmasa da çoğu erkeği korkutuyor bence. Bende aşırı baskın bir karakterim. Ve her anlamda ezikleyecekleri tipleri arıyorlar. Ama bende yemez. Daha çok eril enerjiye sahip bir kadınım. Aslan burcuyum da yani liderliği otoriteri planlı olmayı kuralları vb şeyleri çok severim. Zor insanımdır benimle anlaşmanın yolu genelde her dediğime evet demektir ama bu ukalalık olarak anlaşılmasın. Kimse bana katlanmak zorunda değil. Ben hayatıma bana uyan insanlarla devam ediyorum uymayanlar zaten yoluna gider yapacak bir şey yok. Ben hep böyle biriydim ama toxic ilişkimden sonra daha çok tahammülsüz, gitmek isteyene anında nedenini sormayarak hemen git diyebilecek, erkeklere karşı daha kötü biri oldum. Ve bundaki tüm pay erkeklerin. Kimse düşünmesin ki adam gibi adam karşıma çıkmadı. Çıktı mükemmel adamdılar. Ama şu an onlardan bindebir nadir kaldı. Şimdi erkeklerde bazı konularda dişil enerjiye geçtiler sorumluluklarının farkında değil. Bazı erkekler de hanzo oldular. Ve bunlar benim asla dayanamayacağım şeyler değil. Ama etraftan gördüğüm erkekler bildiğiniz kadını bastırmaya çalışan tipler. Ben seninle birim bile demiyorlar. İnsanlık dışı hareketler, cinayetler, zorbalıklar. Kısacası bindebir adam kalmış erkekler hariç diğer erkeklerden ölesiye nefret ediyorum hiç acımam. Onlar beni ezeceğine ben onları ezerim. İnternet ortamında öyle kötü yazılara denk geliyorum ki dışarı da çalışmaktan başka bir şey beceremeyen erkekler elinden her iş gelen her sorumluluğu fedakarlıkla üstlenen kadınlara sallıyor. Senin vasfın ne? Kimsin sen falan diyip hakaret ediyor. İster istemez benimde midem bulanıyor ve onlara karşı iyice cephe alıyorum. Ama dediğim gibi iyiler farklı onların yeri hep ayrı. İyi erkeklerin fikirlerine de saygı duyarım ezmem de ortak görüşte kalmaya çalışırız. Ama böylelerine tahammülüm yok. Daha biraz önce bir soruda gördüm adamın biri tüm kadınların yorumlarına sallıyor ve kadınlar kötü hiçbir şey dememiş. Kadınları öyle aşağılıyor öyle bok atıyor ki. Böylelerinin varlığı bile beni 50 erkek gücünde yapabilir. Birgün o nadir kalan erkeklerden birini bulursam evlenirim başka evlenmem kendimi yakamam oda benle evlenerek kendini yakar öyle erkeğe hayatı cehennem ederim çünkü adam olana yanımızda hep yer var..
Genellikle evet korkutur. Erkekler direksiyon onlarda olsun isterler. Kendilerine ihtiyaç duyan kadınları daha kolay kontrol edebileceklerini düşünürler çünkü. Naif ve yardıma muhtaç kadınları benimserler. İşe yarıyor olma duygusu ve güçlü hissetme duygusunu bu tarz kadınlarda daha çok yaşarlar çünkü. Baskın kadınlarla oldukları zaman yetersiz hissederler ne yaparlarsa yapsınlar
Cevap
21Cevap
Baskın kadınlar sadece korkacak bişeyleri olan karaktersiz erkekleri korkutur :D Keyifli geceler..
Coğu erkek otoritenin kendisinde olmasını istediğinden baskın karakterli kadın biraz canlarını sıkar..
Baskın karakterli kadınlar karşında pasif erkekler çekinir. Kaybetmekten korkmayıp baskın olmasından korkanda bir zahmet ilişki yaşamasın.
Çoğu erkek istemez, korku demeyelim de baskın dediği dedik kadınla uğraşmak istemezler. Ama baskın kadını baskilamak onları acayip mutlu eder.
Çoğu erkeği korkuturlar 😄
Evet
Bazen aslında dominantlığı tercih etmedikleri halde bu rol onlara itilir, zorla giyidirilir, olmadıkları biri haline sokulurlar. Insanlar kararları alan birinin varlığını etraflarında isterler bazen sadece sorumluluktan sıyrılmak için, bazen de sorumluluğu alacak kapasitede olmadıkları için. Bu oyunu bilmesine rağmen içine çekilen ve sonradan suçlanan olmayı kabullenir ve alışır, dominant olarak tanımlanan aslında karar alma ve uygulama becerisi daha yüksek kadın. halbuki onun da içinden gecen kenara cekilip, kararların alınmasını izlemek, son sözü söyleyen olmamaktır. Ve yine de bekler gün gelsin birisi onun yerine üstlensin bu sorumluluğu.
Otoriter insanları hic sevmem
Ne kadnda ne erkekte
Bir kadn baskınsa zaten dişil enerjisinde bir problem var demektir
Iliskide bir tarafn kuralcı baskın yönetmeye calısan bir tarafnda daha itaatkar olmasına bence gerek yok
Iliskide ipler kim de olacak diye düsunmektense ellerimizi sonsuza kadar birbirine kenetlemeliyz diye düsunmek bence daha romantik olur
Yeni gelince baskın olunmali ama genelde oyleyse o saçma olur feminen olmayan kadını ben de begenmem
Yeri*😁
İşlem tamam yeşil 🌟
Thx😊
Baskın derken admin?
Admin demeyelim de xd
Daha sözü geçen olarak tanımlayabiliriz baskınlığı
Abdurrahman desen yeterli
Ben bir erkek olarak korkmuyorum itici geliyor şahsen.. çünkü saçma sapan hareketler yapıyorlar yani genel olarak ipler benim elimde olacak diye ufak tefek inatlaşmalardan nefret ediyorum.
Hayır ben baskın karakterde kadınları daha çok seviyorum
aşırı muhafazakar ailelerin erkek çocukları bağımsız, zeki, tuttuğunu kopartan kadınlardan korkar bu böyledir. 😛
Baskın karakterli kadın beni bile korkutur. Ne o ya öyle dediğim dedik, ağa benim paşa benim, gönlüm canım istedi olacak halleri?
bu sebepten ayrılan arkadaşım var erkekler iplerin kendi elinde olmasını ister genelde baskın karakter istemezler
Hayır... Durum müsaitse mindere çekmek lazım onları 😉 Bu şekilde yumuşamaları mümkün olabilir ancak 😅
Biraz korkutur erkekler yani biz biraz daha kanatlarımız altında birilerini arıyoruz. Biraz kadının biraz erkeğin sözü geçemli
Evet korkanlar var ama özellikle baskın kadın isteyen de vardır illa
Erkekler korkuyor musunuz?😂
Bence korkun yaa ben bile korkuyorum ahHaha
Sadece keşke korksalar , bir de ezmeye çalışıyorlar.. kendisinden güçlü bi kadını erkek hiç ister mi
En İyi Cevap