Aşkaaaammm, kapağı açamadım yardım eder misiiiiiiiiiin, aşkaaaaam onu yapamadım yapar mısın diye diye, ki bir kısmı da kasti olarak yapıyor, "kadınlar kendi başlarına hayatlarını sürdüremez" algısı oluştu. Bazı erkeklerin de hoşuna gidiyor gibi.Sıcak suyun altına tutarsanız o kavanozun kapağı açılır hanımlar, çok korkmayın. :D
Kendi kendine yetebilen kadınlar erkekleri korkutur mu, büyüler mi?
Yetersiz veya yeterlilik kompleksi olan erkekleri korkutur doğal olarak. Çünkü geçmişten gelen süreç, erkeğe koruma, kollama gibi üstünlük misyonları yüklemiş. Evrimsel psikolojinin geldiği nokta cinsiyet sınıfları arasındaki bu farkı kaldırdığı için erkeğin pek de bir üstünlüğü kalmadı tabi ki ama hayvani dürtüler hala orada. Şahsi tercihim şudur. kadının özyeterliliği kadına duyulan saygının artmasını sağlar. Mesela geçmişte babalarımız annelerimize şiddet uygulardı ve bu sıradandı. Oysa annelerimiz doktor, avukat veya öğretmen olsalardı yine şiddet uygulayabilir miydi? Buna ek olarak kendine yetebilen kadınlar erkeği de yukarı çeker. Spor yapan eşini gören erkek haliyle yatıp göbek büyütmeyecektir. Veya kariyer yapan karısından geri kalmak istemeyecektir. Bu iki hususu ele alırsak kendine yeten kadın candır. Olması gerekendir.
Eski sevgilim vardı kadın istese de yapamaz modundaydı. Bazılarının karakteri böyle olabiliyor. Kesinlikle erkeklerin geneline konuşmuyorum 'bazıları' malesef ki böyle bunlar da askaaam diyen tipleri hakediyorlar
İsveç'de miydi hangi ülkedeydi tam bilmiyorum ama şöyle bir yarışma var. Feministlerin düzenlediği bir yarışma , kadınlar erkekler olmadan bir adada yaşamaya çalışıyorlar, tepkiyle karşılanan ve çok fazla eleştirilere de maruz kalan feministlerin yaptığı bu ada yaşamı belli bir zaman sonra adadaki kadınların yaşamayı sürdürmekte başarılı olamadıkları sebebiyle yarışma bitiyor ve ülkede eleştiriliyor. Feministler erkekleri önemsiz ve gereksiz olarak gördükleri için ve erkeksiz bir dünya hayal ettikleri için bu yarışma ile bir kez daha hayal kırıklığına uğruyor erkek düşmanı feministler. Adada karşılaştıkları sorunlar ise çok fazla, barınacak evi inşa edememe, yemek bulmakda zorluk, ağır şeyleri kaldıramama, korunmakta zorluk, hayvanlarla baş etmekte zorlanma vs vs.
Feministliği bence yanlış empoze etmişler size yani asıl feministliği değil feminaziliği görmüşsünüz gerçek feministteki eşitlik sadece bedensel değildir aynı anda hukuksal zihinsel eşitliği savunur eger o program gerçek feministliği savunsaydı kadınlar ve erkekler ayrı değil bir toplum olarak yaşarlardı çünkü feministlik erkek düşmanlığı değildir.
Yil olmus 2018 hala feminizimin erkek dusmanligi degil kadin erkek esitligini savunan bir dusunce oldugunu anlayamamis insanlar var hayretler icindeyim! Bu kadar da cahil kalmayin yahu!
Hep aynı şeyleri duyuyorum feminist (erkek düşmanı) mecradan. Feminizme karşı fikir belirtip, anti feminist olunca feminizmi bilmemekle suçlanmak saçmalık. Feminizmi çok iyi bir şekilde incelediğim ve gördüğüm için anti feministim zaten. Hayatlarında feminist olup, daha sonra anti feminist olan binlerce insan var. Bir kaç tane doğru şeyi savunması kompleks bir ideolojiyi haklı/doğru bir ideoloji yapmaz. Feminizm kadıncılık ideolojisidir ve erkek hakkı savunmaz, erkek sorunlarıyla ilgilenmez. "Tacizde tecavüzde kadın beyanı esastır" ilkesi mesela erkek düşmanı bir kanundur, bunu savunup çıkartan feministler yüzünden masum erkekler sahte taciz ve sahte tecavüz suçlamaları yüzünden hapse atılıyor ve hadım işkencesi görüyor. 3-4 tane erkek düşmanı feminist diye bir şey yok. Feministlerin yüzde 90 ı erkek düşmanı ve erkek düşmanı kanunların çıkmasına neden oldular. Diğer yüzde 10 u da dolaylı yoldan erkek düşmanı. Bir fark yok.
Feminizmin kadınların üstünlüğünü savunan, erkek düşmanı bir ideoloji olduğu armut gibi ortada. Anlaması hiç de zor değil. Ölen masum erkeklerin arkasından iyi olmuş diyen feminist sayfalara bak. En nefret dolu yorumlar en yüksek beğenilerle ilk sıralara çıkıyor. Sana bir kaç tane link atacağım bunları mutlaka oku. Bunların hepsini okumassan araştırmadan, bilmeden bozuk teyip gibi hep aynı yorumları yapıp durursun insanlara. Bunları oku tek tek, yorumlarla birlikte. Demek istediklerimi daha iyi anlayacaksın. Bir de "The Red Pill" belgeselini mutlaka izle.
O sayfaların bulunmakarı yüzünden anti feministler arttı ve maskulenizm daha çok erkek sorunuyla ilgilenir feminizm ve maskulenizm kardeş düşüncelerdir ikisi de birbirini kötülemeden sorunları dile geçirir her gördüğümüze inanamamk gerekir çonuçta sayfaların adminlenin feminist mi feminazist mi olduğunu anlayabilmen önemli
@xthemiracle Benim yazdıklarımı okumamışsın bile cahil. Maskülistle feminist kardeş falan değildir, ne kardeşi ne saçmalıyorsun sen. Birbirlerine tamamen zıt görüşlerdir. Ayrıca feminizm ve feministlerler hiç kimseyle kardeş falan olamaz. Feminizm=Nefret, kin, intikam ve düşmanlıktır. Feminizm iğrenç bir ideolojiidir. İnsan haklarına aykırıdır. Feminizmi savunan kız veya erkek erkek haklarına düşmandır, kadın üstünlükçüdür.
@xthemiracle Ayrıca maskülizm değil, meninizm var. Erkek hakları aktivistleri var. Meninizm feminizme karşı olarak kuruldu ve erkek haklarını savunmak için. Çünkü feministler erkeklere ve erkek haklarına çok zarar verdiler. Feminizm aptalca ve faşistçe bir ideoloji. Ben bir feministle arkadaş bile olmam. Feminizm çok faşist, iğrenç, cinsiyetçi, erkek düşmanı bir ideolojidir. Feminizmin ait olduğu tek yer çöplüktür. Feminizm başı her görüldüğü yerde ezilmesi gerekilen bir yılandır.
@xthemiracle Attığım linkleri bile okumamışsın beyinsiz. Boş boş konuşuyorsun cahilce. Yaşın daha 18, hiçbir şey bilmiyorsun gelmiş bana feminizmi savunuyorsun. Defol git yorumumdan.
Geçen gün bu konuyu bir arkadaşımla konuştuk. Erkekler kendilerine ihtiyaç duyulması hoşlarına gidiyor. 'Koruyorum, kolluyorum ben güçlüyüm' algısı var onlarda.
Evrimleşme sürecinde level atlatamamış bir özellikleridir bu. Ki bazı beylerin hakkını yememek gerek. Zeki erkekler, kendi kendine yetebilen kadınlara hayranlardır. Diğerleri de onlardan korktuğu için onlara saldırır. Ne demişler; insan bilmediğinden korkar, köpek ise saldırır.
@Primaltakedown Bir şeyi yanlış bilip buna dayanak oluşturarak eleştirmek 'tartışma üslubuna' aykırı. Ama yine de hobi olarak yap, zaten az sonra konuşmayı sonlandıracağız.
Zaten teknoloji ileride de alıp başını giderse, evrim ile ilgili araştırmaların duraksayacağına hiç şüphem yok. Sibernetik evrimleşme başlacayak çünkü.
Yani tamam da, sonuçta yanlış bildiğim bir şey varsa doğrusunu öğrenmek en doğal hakkım. Senin de olmuştur illa ki böyle hatalı düşüncelerin. İma vererek bir insan ile böyle ironi yapmak hoş değil.
Kimse kusura bakmasın ama merdivenlerden inerken bile "bir beyefendi elimi tutsada insem" tarzı, sanki UK kraliçesinin akrabasıymış gibi davranan kadınlardan hoşlanmıyorum. Bırak arkadaş olmayı, konuşamıyorum bile. Amacım saygısızlık yapmak değil ama sinirime dokunuyor ve erkeklerin bu konuda ne düşüneceği umrumda bile değil, yere sağlam basan kadın kadındır.
Narin ve çıt kırıldım olacağıma, paşa paşa bir ömür evde kalırım kardeşim. Evimn işinide yaparım, tamiratınıda yaparım, arabamıda kullanırım, seyahatimede giderim. Sonrada dönüp "evde kaldım" diye üzüleceğimi hiç sanmıyorum.
Yarın bir gün allah korusun çok hasta oldunuz ve size bakacak tek karınız olacak. Karınız her konuda becerikli olamayıp birde 'ay hayatım elimi tutarmısın' tarzında olursa veremden gidersiniz artık...
Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı.
Fiziksel olayların dışında kadınların gücü her şeye yeter zaten. Kavanoz meselesinde belki bilerek erkeğine naz yapıyordur onu onure etmek istiyordur olamaz mı :) Böyle düşünmek lazım bir de.
Kadınlar muhteşem canlılar. Düşünün şimdi, o küçücük fırça ile ojeyi sürüyor ama sıçratmıyorlar. O saçlarla banyoda verdikleri mücadele en az 30 dakika. Hala nasıl yaptıklarını bilmiyorum fakat o incecik topuklularla kilometrelerce yürüyebiliyorlar. Biz erkekler yaptığında itici görünen bir çok davranış onlar yaptığında hoş görünüyor. Bütün bunların yanında bir de aşık olabiliyorlar, daha da şaşırtıcı olan.. Onlara deli gibi aşık adamları peşlerinde süründürüp kendilerinin hayatını mahveden erkeklere kul , köle olabiliyorlar. Kadınlar demiştim, muhteşem canlılar. Erkekleri doğuruyorlar, adamları öldürüyorlar..
Güçlü bir kadının kalbini kazanan erkek güçlüdür, master yapmıştır, binlerce dalda doktorası vardır. Fakat güç yanıltıcıdır ben şahsen merhametli bir kadınla evlenme hayalini kurarım. Sebeplerim kesinlikle eve para getirme mevzusu değil. Bilakis merhametli kadın anlayışlıdır, annedir tüm benliğini ona emanet etsen sahip çıkar ufak sorunları dağ yapmaz. Ciddi sorunları çözmek için herşeyini feda eder. Demem o ki evleneceğiniz kadın güzel olmıyabilir sorun etmeyin, zengin olmayabilir bir maaşa sahipde olmayabilir kesinlikle sorun yapmayın ama merhametli olmasına dikkat edin işte evliliğin asıl sırrı burada başlıyor :D
İşinize gelen her şeyi yapıyorsunuz ama birinin sırtına dayanım ay ben onu yapamam aman ben anlamam benim ona gücüm yetmez kusura bakmayında tenbellikten başka bişey degil sizinki seninde iki kolun iki bacağın aklın var erkeklerinde aradaki tek fark güc sanırım oda pek gerekmeyen bişey
Kendi kendine yetebilen; kendi ayakları üzerinde durabilen karizma ama kadınsı, hayat arkadaşına destek veren anlamındaysa güzel büyüler tabii ki. Otoriter Hırslı Feminist örneğin beraber olduğu kişiyi hayat arkadaşı değil sanki rakip gibi gören kadın korkutur tabii ki :)
Kadın kendine yettiği sürece seçen taraf olur. Erkek o zaman bu kız güzel ama beni dinlemez, bana vermez der ve gider. Erkek kişiliği gereği kontrol etmek ister. Bu içgüdüsel davranış mantıken gelişmemiş toplumlarda yaşam gerçeği. Ortadoğu'ya da vahabilik ile yayılmış bir saçmalık. Oysa eski Türk toplumunda kadın öyle değildi. Siz kendinize yetin kendinizi anlayıp doğru ifade edin mantığınızı kullanın doğru erkeği bulursunuz. Bulanin burda ne işi var? Sorular ve yorumlar ortada
Kendi kendine yetebilmekten kasıt nedir? Yani yalnız olsam da hiç fark etmez ben kendime arkadaşlık edebilirim gibi bişey mi ya da maddi anlamda mı? partneri olmayan erkek veya kadın kafa olarak çok sağlıklı değildir kendine yetebilen bir canlı değildir insan.
beni bayağı bir etkiler hem de, ancak bu tür kadınlara yurt dışında rast gelebilirsiniz beyler, bizdekilerin tek yaptığı Feminizm kisvesi altında Türk erkeklerine saldırmak (ve büyük çoğunluğu da Feminizmin gerçek anlamını bilmeyip içini tamamen boşaltan tipler) ve kendi kendilerine yettiklerini de görmedim şu zamana kadar, sorsan iki yumurta kırıp pişirmeyi ev temizliği yapmayı bilmezler ama kimseye muhtaç olmayan güçlü (!) kadınlar... :)
Bir dönem polis bir sevgilim vardı. 12 dakikada arabasının lastiğini değiştirebiliyor, badana boya işlerini kendi yapıyor, pikniğe çıkarsak mangalı yakıyor, mevzuya çıkarsak benden önce dalıyordu. Ve onun bu halleri her seferinde beni benden alıyordu.
kusura bakmayın da bir kavanoz kapağı açamadı diye kadını güçsüz gören g. erizekalı, kavanoz kapağı açtı diye kendini güçlü sanan kadınlarda embesildir" Ne bu devamlı birbirinizle yarış içerisindesiniz birbirinize neyi ıspatlıyorsunuz yani güç dediğin ruhta karakterde başlar
Bir kadın baskın olursa yer ve zamana göre güzel olur. Fakat erkeğe erkekliğini yaşatabilen yani o erkeklik duygusu varya baskınlık, sahiplenme, gibi çeşitli özellikleri yaşatabilen kadınlar büyüler. Aslında söylediğin iki özellikte olursa tadından yenmez o kadın :) :)
Ayakları üstünde duran kadınlar benim için her zaman önemlidir, takdir eder ve beğenirim. Kendi ayakları üzerinde duramayan kadınlar, ilgimi hiçbir zaman çekemedi.
İlk önce etkiler, merak uyandırır. Büyüler. Her erkek hayatında güçlü bir kadın ister ama sonraları o güç fazla gelmeye başlar ve geri çekilir. Kendilerinden daha zayıf, tırnağı kırılınca dünyanın sonu gelmiş gibi davranan, en iyi yapabildiği şey alışveriş ve makyaj olan hatunlara giderler. Genel cümle de şudur "senin bana ihtiyacın yok"
Aslında her hadın kendi kendine yeter. Ama biz "öküzleri" mutlu etmek, saçma egolarımızı tatmin edip evin kralıymış gibi hissetmemizi sağlamak amacıyla yapabilecekleri şeylerde bile yardımımızı isterler. Biz de yüzümüze yansıyan o gururla nasıl kasıla kasıla açarız o kavanoz kapağını. Sanki içinde avuç avuç altın var. Ulen açacağımız bir kapak onda bile açık kalp ameliyatı yapmış gibi havaya giriyoruz. Aşkım bak turşu kavanozunu açtım. Ben artık eski ben değilim😂😂😂😂
Akıllı bir erkek her zaman için kadının kendi kendine yetemeyeceğinin farkındadır Kadınlar her zaman ilgiye muhtaçtır İlgi için de bir insana Erkeğe yani O yüzden kendi kendine yetebilen bir kadın yok Olması mümkün değil Diyelim ki var Bu kesinlikle ilgimi çekerdi Beni büyülerdi Ama yok işte
0
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Gerçekleri kaldıramayanlara ithafen~~~ Babasız yani tek bir anne tarafından büyütülen çocukların hayatlarına bakalım Azıcık ingilizcesi olan anlar zaten
Kesinlikle korkutur.. Örümcek görünce cırlayan, kavanoz kapağı açamayan, iki yumurtayı kıramayan kadınlar her zaman baş tacıdır. Her haltı BEN yaparım deyip yapanlar da (örnek ben, şekil 1a) yerlerde paspas 😁
Korkutur mu büyüler mi bilemem ama ben kendi kendime yetmek üzerine kurdum hayatımı. Kavanoz kapağını da açarım ağırlık da kaldırırım gerekli tamir işlerini de yaparım. Bir başkasına bel bağlamaktan nefret ederim kişi kendi işini görecek, görmeli.
Bunu neden tek kadınlara yüklediniz , kadınlar herşeyi kendi yapamaz ve aynı zamanda erklerde kadın ve erkek birbirlerini tamamlar 👍 Sadece bazı kadınlar yılışık hareketleriyle insanı sogutuyor hepsi bu...
Erkeğin kendine güveni az ise ve özgüven sorunu yaşıyorsa yanındaki kızın ona muhtaç olmasını ister. Ama güçlü bir yapısı var ise bu tipler yanında güçlü kadın görmekten mutlu olurlar.
Kadınların erkegin egosunu besleyip kendine bağlama taktiğidir. Elbet o kapağı açmasını bilecek akıl kadınlarda yok değil yani. Kadin kurnazlığı iste. Çok da zararlı bir şey değil bence. Erkek ihtiyaç duyulduğunu hissedip mutlu olsun ne var bunda.
Kesinlikle büyüler çünkü kadınlar çok anaç merhametli ve biz erkeklerden daha başarılı olabiliyorlar. Daha uzun argümanlar yazabilirdim ama bu kadar yeter. Kısacası kadınlar herşey
Ne güzel bir tespitte bulunmuşsun 😄 birde spora gidiyorum ağırlıkta çalışıyorum diyen tiplerin kendi çantasını ağır gelipte erkeğine taşıttıran tiplerde var bunuda hiç anlamış değilim 😝
Büyüler çünkü kendine yeten kadınlar genelde çok zeki ve karşı cinsin karakteristik özelliklerine bakar ve kolay kolay etkilenmezler buda ister istemez büyüleyici bir etki yaratıyor.
Kesinlikle erkeklerin güçlü daha özgür kadınlar ilgisini cekiyor kimisi bilerek erkek tarafının kendini güçlü görmesi için yapıyor ama büyük hata bence
Kadınlar yardıma en muhtaç hallerinde bile efendi erkeklerden yardım istemez ama en güçlü hallerinde bile kötü çocukları yardıma çağırırlar asıl mesele bu...
Erkeklerin bir çoğu ne yazık ki güçlü kadınları sever fakat kendisine muhtaç olmasını istedikleri kadınlarla birlikte olurlar. ( üzerine alınıpta kimse demagoji yapmasın)
kavanoz kapagının yandan havasını alırsanızda acılır. ıslak bezle kavrayıp cevırırsenızde acılır. onun haricinde kendi başına herşeyi yapan kadın ilğimi çekmekten ziyade saygımı kazanır.
Benim tam da aradığım kadın bu işte. Kendine yetebilmeli. Tabi ki arada erkeğine ihtiyaç duysun ama her şeye de ay yapamıyorum diye mızmızlanmasın. 😊 😊
Kendini evlenmek zorunda hisseden , kimse kendisini istemiyor diye "ühüü evde kaldiğğımm " diyen salak salak ezik kalitesiz erkeğe muhtaç hisseden kızları erkekler niye sevsin? Tabiiki güçlü kadınları sevecekler
Herşeyi istedikten inandıktan snr yapabiliriz şimdiye kdr kavanoz kapağı için kimseye ihtiyacı duymadım 🙃 tek başına çalışıp ev de bakılır çocukta erkeklere güç açısından ihtiyacı yok bnce
Benim esimin pek hosuna gitmez gecenlerde bozulan camasir makinesini tamir ettim morali bozuldu😄 oncedende elektrik supurgesini hep ben tamir ettigim icin yarasi var heralde😏
Valla benin bileklerimde sınır sıkışması olduğu için ben kapağı erkeğe actiriyorum... domates salçası teneke kapağını da ben kendim açarsam elim kesilir olmaz öyle şey 😏😶
Bence büyülemeli çünkü kadın kendi ayakları üzerinde durabiliyor ise bir adamdan beklediği maneviyattır eğer kendi duramıyor ise maddiyat da ister her erkek bence cüzdan gibi görülmek istemez
Kendi kendine yeten kadın kimseye yük gibi gelmez karım olsa ve ölecek olsam gözüm arkada kalmaz sevgilim olsa sürekli düşünmek zorunda kalmam büyüledi gibi jsjd
Valla bence çok salakça ama ben beceriksiz, böyle senin anlattığın gibi elinden iş gelmeyen kadınlara karşı zaaf besliyorum galiba, özellikle kısa süreli ilişkilerde :D
Benim kadına karşı öyle bir algım yok hatta bazı durumları kendisi emek gösterip çözen kadınlara daha çok ilgiliyim... Ilgiliyimden kastım saygı duyuyorum imrenerek bakıyorum
Resimdeki gibi mi... benim babaannem evdeki 3 çocuğuna bakarken tarladaki samanı yükleyip eve getiryormus... ev işleri de çabası. Tabi dedemde il dışında çalışıyorMuş o zamanlar... Şimdiki kızlarda bir Bk olmaz...
Allah allah sana bisey soruyorum niye tersliyorsun hep. Burc falindan anliyorsan eger benim falima bak dicektim. Bu ay terazi ayi imis. Ne olacagi i falan soyle bana bu ay
En İyi Cevaplar