İnsan 1 yıllık eşine karılık yapmıyorsun der mi?

Günaydın herkese, ben 1 senedir evliyim. 22 yaşındayım, eşim 35 yaşında. Temizlikle aram çok iyi değil, hep okudum derslerime çalıştım her zaman böyle yetiştirildim. Ama evimi olabildiğince temiz tutmaya gayret ediyorum, eşim bundan memnun değil. Sürekli yaptığım yemeğe, yıkadığım çamaşıra, temizlediğim eve laf söylüyor. Bu sabah yine tartıştık, ben kahvaltı hazırlıyordum dışarıda yapalım dedi ben de biraz alındım ama tamam dedim. Annesini aradı kahvaltıya gelicez dedi ben de aynısını ben de hazırlıyordum kahvaltıya çıkarmak bu mu dedim, beğenmiyorsan gelme dedi ben de gelmiyorum o zaman dedim çekti kapıyı gitti pazar sabahında beni bi başıma bıraktı. Neden böyle yapıyorsun ne istiyorsun benden neden üzerime geliyorsun dedim, karılık yapmanı istiyorum dedi. Beraber açtığımız giyim mağazamıza ben bakıyordum, bundan sonra oraya gitmeyeceksin evinde temizliğini yapıcaksın dedi bende benimle orada işin bitti ben bi seviyeye getirdim şimdi böyle dersin dedim. Kavga ettik, şimdi evde bir başıma kaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum, çok ağrıma gitti. Siz bu anlattıklarım karşısında ne yapardınız?
İnsan 1 yıllık eşine karılık yapmıyorsun der mi?