Hoşlandığınız ancak numaranızı verecek kadar iletişiminizin olmadığı birinin numaranızı bulup mesaj atmasını nasıl karşılardınız?

Aynı iş yerinde farklı bir birimde çalışan hoşlandığım bir kız var. Yemeklerde sürekli beni görebileceği yerlere oturuyor, tekrar tekrar bakışlarını yakalıyorum onun da hoşlandığını düşünüyorum ancak bir türlü denk gelemiyorum, sürekli çevresinde arkadaşları oluyor daha önce wp profil fotosu kapalıydı şimdi herkese açmış. Wp grubundan numarasını alıp mesaj atmam uygun olur mu? Numaranızı vermediğiniz ancak hoşlandığınız birininin size mesaj atmasını nasıl karşılardınız özellikle kadınlar?

Olumlu karşılardım
Olumsuz karşılardım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Şu ana kadar anket sonuçlarına göre erkeklerin üçte ikisi bu olaya sıcak bakarken, kızların yarısı sıcak bakıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
56 kadın, 34 erkek tarafından toplam 90 oy kullanılmış. Kadınların 29'u bu duruma olumlu bakarken 27'si olumsuz oy vermiş. Erkeklerde ise 23 oy olumlu iken 11'i olumsuz.
Hoşlandığınız ancak numaranızı verecek kadar iletişiminizin olmadığı birinin numaranızı bulup mesaj atmasını nasıl karşılardınız?