O kadar sinirliyim ki numaramı kim veriyor nereden buluyor ben de gece yazdım uyku tutmadığı için yanlış anlar mı?
WhatsApp isimler kısmında Altan diye görünüyor?
O kadar sinirliyim ki numaramı kim veriyor nereden buluyor ben de gece yazdım uyku tutmadığı için yanlış anlar mı?
WhatsApp isimler kısmında Altan diye görünüyor?
Cevap
5Cevap
Numarayı polise ver özel hayatın gizliliği ihlali suç numara dağıtmakta suç zaten heap versin
Ya o kadar polislik bir olay yok ama ben çok huzursuz oldum ayrıca neden dalga gecysn
Getcontact tan arat birde
Uyanıklık denince de ben ya ahshaj
Şimdi bişi diyemicem bazen ben de saf olabiliyorum ama çabuk toparlıyorum
O tarz uygulamalar telefonuma yüklemiyorum ne işe yarayacak sosyal medya bile kullanmıyorum ama numaramı biri dağıttıysa benden çekeceği var
Slak olan kim bilmiyorum ama bunu söyleyenlere ayna uzatabilirim slak görsünler 😅😅
O tarz uygulamaları pek tavsiye etmiyorlar bilmiyorum ki baksam mı şu an çok huzursuz oldum sadece yakın çevrem ve akrabalarım var sosyal medya bile kullanmıyorum beni tanıyan biri mi ki veya numaramı nereden buldu
@yancys hayır indirmedim çünkü güvenmiyorum bütün bilgileri alıyor diyorlar o tarz uygulamalar
Yok yanlış numara değil biri beni deniyor gibi hem mesaj atıp hem ismin ne diye sormaz buna eminim Bir de 3-4 ay önce gene oldu bu tarz bir şey
@yancys engelledim WhatsApp'tan ya gerek yok ama ben gerçekten birinin beni işlettiğini düşünüyorum yani deniyor beni ama neden
Biri paslamıştır seni
Niye cevap yazdın ki, arasın.
Vermişsin sağa sola numaranı
Hayır tanımadığım hariç hiç vermiyorum sosyal medya bile kullanmıyorum
Engelle
Ya Çok zaman geçti ama gene sormak istiyorum herkes farklı bir şey söylemiş işte kimi polise şikayet et kimisi bir uygulama indir seni nasıl kaydettiğini görüyorsun ya o tarz bir şey ama ben telefonumun gizlediği için bu tarz şeyler indirmiyorum Sen ne düşünüyorsun sence gerek var mı Bence beni tanıyan biri bu şu an çok huzursuz oldum
Evet tanıyan birisi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba, ya gerçekten çok can sıkıcı bir durum ya! Kim bilir nereden ele geçirdi numaranı… Sana tavsiyem, net bir şekilde kim olduğunu sorman ve rahat iletişim kurabileceğiniz bir durum olmadığında muhatap olmaman. Eğer Altan kimse, tanıdığın biri ya da değil, mesajlarına dikkatle yaklaş. WhatsApp üzerinden engelleyebilir ya da şüpheli görüyorsan direkt bir arkadaşına danışabilir ve gerekirse ilgili yerlere bildirebilirsin. Kimseyi yanlış anlamasın diye açıklayıcı ama mesafeli ol derim, ne olur ne olmaz! 💁♀️