Yalnızlığın tadını seven ve savunan ben bile sıkıldım artık yaa yet heeer
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence aşk düşebilir. ama bana düşmez
Ben de son zamanlarda oyleyim 😂 yalnizlik sultanliktir diyordum ama skldm valla ama aska hazir miyim onu da bilmiyorum
Al benden de yaaa aman ben flörtvari bir şeyler olsun can sıkıntım geçsin ona da razıyım ama nanay😂
Ben onlari denedigim icin istiyorum aksine cunku bir flort digeri bi flortun kapisini aciyor cok boktan sahsen gercek askin yerini tutmuyor ve daha da sinir bozucu bir noktaya getiriyor. Sad but true
Hiç flört etmediğim için bilmiyorum işte ama haklısın ben de gerçek bir aşk hissetmediğim biriyle konuşmayı sürdüremiyorym çok çabuk soğuyorum
Evet ben de
Mahalle arasında bağırma. Balkondan kimin ne atacağı belli olmaz 🤔🤔🤔
Bekarlik sultanliktadan yanlizliga döndü dimi... Kafana hatalar ve yapmadıkların düşer 😂
Hatalarım yapmadıklarım veya pişmanlıklarım yok dümdüz sıkıldım ben😁
😂😂 O lafin gelişi belkide... Nasıl sıkıldın mesela neyden yanlizliktanmi yoksa hergünün ayni olmasındanmi
Şimdi şöyle hayatımda eksik olan önceliğim olan diğer konuları çözmeye başladıkça tamam diyorsun iyi hoş ama bir şeyler eksik yaa diyorsun, içinde bir yerde bi boşluk. Monotonluktan sıkılma durumu…
Hmmm bir degişiklik olsun bıhtıhhh ya diyorsun
He yaaa
var mı projen bu monotonluktan kurtulmak için... Git tatile 😂
Tatile gitmek çok kolay sanki. Ya mevzu değişiklik olsa zaten arkadasınla buluşur halledersin ama o da yetmiyo ki
Hmm ne yapsan ne etsen kurtulamazsın desene. Dert dinlemeye hazırım ozaman boslugu doldurmanlazim 😇
Bana diyene bak heehehh
😂😂O bosluk bende 20 senedir var ne yapsan kimle konussan derdini daha tasa anlatsan o bosluk hep orada sıkıcı hayat iş sartları gelecek sartları olumsuzluk lar durumlar durumlar hep bu boslugu koruyor
Hayatında gerçek bi aşk olsaydı farklı olurdu işte
Aynen gercek ask gemsi gideli cok oldu
İnsan ilk askında bırakıyor o dolu tarafı ondan baskasıda o boslugu doldurmuyor... Hani diyorlarya yanındaki ile yaslanırsın aklindaki ile ölürsün o misali
Sence gercek ask denilen duygu patlaması için yas sınırı varmi😇😂
Bence yok
Ama cocuklen olunan asklar daha platonik oluyor büyüyünce hiç oyke degil
Tamam o zaman senden geçti kaderine küs
Aynen küselim 😪
Ben küsmüyorum sen küs bna ne ben daha gerçek aşkı yakalamadım
Yakalanan bişeyse banada ögret nasıl yakalandıgını küsmeyeyim bari yakalamakla olmuyor sonra pırr gidiyor ben kalbine girmeye calişacam bulsam😂
Bilsem soru mu açardım sence
Neden yalnızsın? Çevrendeki kimse beklentilerini karşılayamıyor mu? Çevren zavallılarla mı çevrili?
O kişiyle henüz karşılaşmadım
Bence sen platoniksin
Müneccim misin tarot da bakıyor musun
Genelde platonik tipler aşık oldukları insanın kendi üzerlerinde bıraktığı etkiyi verecek ikinci bir kişiyi ararlar ama o kişi de kolay kolay gelmez.
Doğru ama şu an kalbmde kimse yok
Açıkcası ben de iki defa aşık oldum. İkisinde de ilk bakışta aşk yaşadım ve ikisiyle de güzel iki ilişki yaşama şansım oldu. Gel gelelim şuraya bağlayacağım mevzuyu. Yıllar da geçse aşkla gözlerine baktığın kişinin yerini kimse tutmuyor. İkisinden de çok daha seksi ve güzel kadınlar hayatıma girdi ama hiçbirisi onun gözlerine bakarken hissettiğim şeyleri bana hissettirmedi. Yani yeniden ilk bakışta beni kendine bağlayacak birisi karşıma gelmediği sürece onu unutmam mümkün değil ama hayat devam ediyor o yüzden eğlenmene bak , hayat kısa ve aşkı yeniden bulmak kolay değil.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki çok haklısın. Benzer bir durumu yaşadım. Daha önce hiç hissetmediğim şeyleri hissettiren biriyle karşılaşmıştım. Böyle bir heyecan daha önce hiç yaşamamıştım. Kimseden bu kadar fazla etkilenmemiştim. Ancak çok kısa bir karşılaşmaydı ve daha sonra kimden hoşlanmaya kalksam onu aradım ve kimse beni o kadar heyecanlandıramadı. Biriyle gerçekten bir şey yaşamam için beni geçmişimden daha fazla heyecanlandıracak biri olmalı. O yüzden eğlenmeme bakamıyorum. Alelade biriyle eğlenemem ben. Yapıma ters.
Hangi ülkede hangi şehirde bağırdığına bağlı
Niye evren evrensel değil mi asdfghj
Evren evrensel ama dünya üzerindeki parametreler farklı😉
Felsefe değil aşk istiyorum
Belki zamanı değildir. Zamanı geldiğinde o seni bulur. Belki doğru kişi doğru zamanı bekliyordur. Doğru kişi yanlış zamanda gelse aşkında kıymeti olmaz belki aşk bile olmaz
Bunları biliyorum ve tamamen buna inanıyorum içim rahaatt. Zamanı gelince olur ama o zaman gelene kadar sıkıldım biraz😂
Zamanı gelene kadar oyna sende sıkılma kuralına göre oyna😂😂
Onu da beceremiyorum ki lan bi flörtüm bilem yok😂 yalnızlığın ve de saplığın en hakkını veren benim okeyyy
Ahahaha zorlarsan o da olur.
Zorlayınca çok zorlama oluyo zorlama şeyler sonradan patlak veriyor bir de ben bi erkekten çok çabuk soğuyorum bi kelimesi yetiyo soğumama kendimden korktuğum için hiç denemiyorum bile artk😂
Al bende de bu kadar yaşadığım yerde arkadaşım yok hepsi sanal bütün anlarimi paylaşacak biri lazım
Bana terlik atıyorlar sanada atarlar aman dikkat et 😂
Anne diye bağırmıyoz ki ghkk
Bilmem artık ghkk
bagırma lan milletin içinde
Tm
Evrenin ruhu duyar mı merak konusu.
Diy mi bi de o var
😂
Ben duserim kafana. 250 kiloluk ben 😂😂😂
Aşk düşer
Aa hadi inşallah
İnşallah